Vay be çok ince düşünmüssünüz ben çok beğendim ayrıca imrendim Allah nazarlardan saklasın
Baya emek vermiş olsanız gerek çok güzel olmuş sevgilinizde çok beğenir bence
Çok teşekkür ederim canım. Amin Allah'ım nazarlardan saklasın valla
Ama O'na değer ya oda benim doğum günüm için bu videoyu hazırlamış benim içinde büyük bi süpriz olmuştu
[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ[/video]
gerçekten çok güzelmişş
canım çok güzelll
ve teşekkür ederim haber verdiğin için...
bir ömür boyu mutlu olun inşallah
tatlım tela dediğin en son üstüne sarmaladığın değil mi. onu bilmiyorum da heralde odur diye tahmin ettim
çok emek vermişsiniz ama güzel olmuş değmiş
ben kutulu birşey yapmıştım ama tekrar yapmayı istedim şimdi bunları görünce
canım okuzler kısmında sana çok katılıyorum gerckten öleler anlamıolar ufak selerden bıle mutlu olacgımı on bıle yapmz bz yapıncada anlamazlar
Olsun canım sorun değil ben halimden memnunumolur mu canm ne bekletmesi daha var zaten sevgililer gününe ben sıkıştırdım sabırsızlandığımdan
Canım sevgilinin sana yaptığı videoda çok güzel olmuş ama nerde bizimkiler anca lafta romantik gerçeğe gelince icraat yok öküzler işte napcan
bnde yaptm aynısını ama ıste bu ıncelıge degecek ınsan lazım ökuz olursa sevgıılın anlaması cok zor oluo
Olsun canım sorun değil ben halimden memnunum
Canım herkesin ilgi alanı farklıdır bazısı sen demeden yollarına güller döker kimiside sen söyleye söyleye alışır. Ama önemli olan o andan zevk almak
Anlarda anlamamzlıktan gelir canım oda farklı bi huy. Şımartmamak adına övmez falan babam öyledir mesela ama çok şükür sevdiceğim romantiktir anlar yani maşallah
aynen canım ya illa kafalarına vura vura yaptıracaz öyle belki hoş öylede zor ama idare edecez artık napalım öküzlerle imtihan ediliyoruz bizde işteöküz möküz ama çok seviyorum yinede naparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?