- 25 Mart 2022
- 134
- -17
- 26
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
Yine bu tarz bir konu acmıstım.Bu sefer iftar yemegine gittik sevgilim ve is arkadasları.Burcu diye bir kız var bir kac kere is yerinde gördüm.Başka departmanda calıstıgı icin cok az geliyor.Gördüğümde de Kız cana yakın biri direkt geldi konustu benimle. hatta Mehmet sana aşkla bakıyor sen yokken cok somurtkan falan dedi.Birde sunu dedi:sevgilin cok idealist ya tam bir hayvan ben öyle olamam dedi güldü.Ben de sordum bu ne iş diye sevgilime,is arkadasıyız sadece dedi.Bugün yemekte Burcunun konusu acıldı,kızın biri dedi ki;Burcu bir Mehmeti seviyor diger kız da aynen en cok mehmetle anlasıyor dedi.Ben sok oldum cünkü böyle bir samimiyeti bilmiyodum.İster istemez bozuldum kız da anladı yanlıs bir sey mi söyledim dedi.Sevgilim de bana niye güvenmiyorsun samimiyetim yok onların lafına inanmadan önce bana sor dedi ve trip attı.Ama kendimi aptal gibi hissettim.Bana sadece is icin konusuyoruz digerleriyle anlasamıyor diyor.Neden güvenmiyorsun bıktım artık falan dedi.Buna hangi kadın kayıtsız kalırdı ki siz olsanız cok güvenseniz bike kuskulanmaz mısınız?İki kadının bana garezi yok yalan atsınlar.