Sevgilime doğum günü hediyem (:

MerveeBurcuu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
13
0
18 Kasım sevgilimin doğum günü arkadaşlar..ona o kadar çok hediye aldım ki artık aklıma gelmiyordu ne alsam ne alsam diye düşünüp duruyordum..kendisi galatasaray fanatiği .. kendiside diyor bi gs, bide sen diye zaten =)) gsstore ugradımda yeni sezon formaları gelmis..zaten halı saha maclarına falan gittigi icin forma aldım..ismini yazdırdım arkadasınada yeni sezon forması yoktu cnkü..parfümü çok sever adidasın parfümünü aldım bide..2 tanede cok sirin defter hazırladım ona..icimden gelenleri yazdım birine ..digeride dilek defterimiz..sırayla birbirimize vericez isteklerimizi dileklerimizi söyleyelim diye umarım yüzünü güldürebilirim... fikirlerinizi düsüncelerinizi merak ediyorum arkadaslar.. baska fikri olan varsa paylasabilir ....

Banada fikir olabilir mi diye bi baktım ama olmadı malesef cunku benimki pek fanatik değil. ne yapacagımı hala bilmiyorum onun doğumgünüde 28 aralık.
Ama seninki fanatik biri icin güzel bi hediye olmuş:)

Baktım gercekten güzel bi siteymis güzel fikirler veriyor insana.. bizde sabah kutladık sevgilimin dogum gününü calıstıgı icin erken kutladık cok sevindi hediyesini görünce

bu not işini daha önce yapmıştım ya bi de benmki öyle romantikliklerden pek hoşlanmıyor o yüzden direk verecem

evet genelde hoşlanmıyolar bende uğraşıp çok güzel notlar yazmıştım sevgilim sağolsun daha okurken yoruldu bide ne gerek var niye uğraştın bunlarla falan diye bi tepki almıştım üstüne :)) zaten önemli olan hatırlamak değilmi direk versende çok sevinir yani :)

Bende bi umutla girdim ama malesef banada uymadı hediye.
Maddi olarak zorda olmasam istediğim hediyeyi alabilicem.
Ama eğer denkleştiremezsem diye zordayım şuan.
Daha iki aydan fazla var doğum gününe.
İnşallah o zamana kadar iş bulurum ya da parayı denkleştirebilirim..

insallah canım benim sıkma canını..illa maddi bisi almak zorunda degilsin hem daha vaktin varmıs kücükte olsa bisi alırsın önemli olan hatırlamak degilmi zaten? sende kücük bi zarf hazırla mesela renkli icine notlar yaz cikolata falan koy ya da ben kazak örmüstüm mesela cok hosuna gitmisti hazır bisiden daha degerli demisti o tarz seyler yapabilirsin istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…