Doğum günümde o bana çok güzel süprizler yapmıştı bende onun doğumgününe ilginç olan bir hediye hazırlamak istedim.
1 hafta boyunca microsoft ofice word programı ile ona 50 sayfalık ikimize ait olan bir kitap hazırladım . kitaba ilk facebook konuşmalarımızı kopyaladım koydum sonra bi yere gittiğimizde sürekli fişleri biriktiriyordum o fişleri kitaba yapıştırdım :) çıkmaya başladığımızdan beri onun bana attığı benımde ona attığım güzel mesajları sakladım ve bunların hepsini kağıda döktümmm:) daha sonra bunları bi kırtasiyede çıkartırdım renkli kağıtlara çıakrtırdım bu arada . Ve çıkartığım sayfaları ciltlettirdim. Toplam 25 Tl'ye mâl oldu ve muhteşem bi kitap oldu :)
Diğer hediyemde hediye fabrikası sitesinde aşk gazetesi vardı onu sipraiş verdm ve gerçktn oda beni hayal kırıklığına uğratmadı çok güzeldi. Evine gönderdm sabah gazete yerine onu alınca çok şaşırmış :) 30 tl.
İkimize özel fotoğraf albümü yaptırttım internettn dergi şeklinde buda bana 20 tlye falan mal oldu.
Birde 50 tane kalp kesip içine güzel sözler yazdım . Onuda kırmızı tülden kese yapıp içine koydum :)
Son olarakda küçük bi kupa aldım çok tatlı :)
Şimdi geldik yıldönümümze bir gömlek ve kartlık aldım .
Bu hediyeleride koymak için ayakkabı kutusunu kırmızı kadife ile kapladım muhteşem oldu :)))
inşallah size farklı fikir verebilmişimdir .. Kolay gelsinn kızlarr :)