- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- Konu Sahibi zeynep2012
Sen öl diril burada bilmem kaç sayfalık konu aç adam başka telefondan 1 dk aramaya tenezzül etmesin. Ayrılmak çok isabetli olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekran kırıldı diye şimdi mesaj attı bu ne sorumsuzluk sinirden gülüyorum
1 yıllık ilişkiye yazık oldu ayrıldım. Ayrıldım diyince hakaret ediyor bu kadar ilginin karşılığı buymuş ü<ülmeye değmez hepinize çok teşekkürler
cebinden başka bildiğin bir şey yok mu?Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
Akşam mesaj attı telefon gitti diye mesaj attı hiçbir sorun yokmuş öncesinde mesaj yazmaya tenezzül etmemiş ayrılınca bana hakaret ediyor:))Valla ben meraklandım tüm mesajları okudum nerdeyse. Ne ara ayrıldın. Gerçi hakaret ediyorsa adam rahatmış.
tam bir ODUN
zaten ölmediğine emindim
Odunun
bas tekmeyi kıçına
A a adama bak yaa. Ben böyle bi şey yapsam ki gerçekten önemli bir sebep olmalı. Kara kara düşünürüm acaba gönlünü nasıl alsam diye. Tabi ona değerse. Telefonla ne alakası olabilir haber veribilmenin, başkasından ulaşamıyor muymuş valla sinir oldum. Neyse bitmiş artık, canın sağolsun canım hakkında ne hayırlısıysa o olsun :)Akşam mesaj attı telefon gitti diye mesaj attı hiçbir sorun yokmuş öncesinde mesaj yazmaya tenezzül etmemiş ayrılınca bana hakaret ediyor:))
Ortak arkadaşınızın olmaması çok ilginç.Merak etme birşey olmamıştır.Üstüne düşme.Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
Ablamla aynı hesabı kullanıyoruz ondanbir konunuzda gördüm evliyim demişsnz ama ...
ama odun değil mine komik sinirlenmişsin
aynı hesabı kullanmak yasak canım sanırım banlanırsınAblamla aynı hesabı kullanıyoruz ondan