sevgilimden haber alamıyorum

aynu durumun daha kötüsü basıma gelmişti 1 hafta aramadı, daha yeni yeniydik biz ve kimseye ulaşamadım ailesinden , ortak arkadaşlarımız da ulaşamadı. 1 hafta sonra kendi aradıgında başka bir şehire hastaneye yatırdıkları hastasına refakatçi oldugunu telefonun arabada kalıp geri geldiigini , noyu hatırlayamayıp arayamadıgını, teli kimsenin ona ulaştırmadıgını bir sürü saçmalık söyledi, çook üZüldüm ama ayrılmamıştım. doğru olmadığını düşünüyodum bütün arkadaşlarım böle yorum yaptı.. Ayrılsam yeriydi,ama ayrılmak aklımdan geçmedi bile. Cünkü emin değildim, sevdiğim kişi bana bir şey sölüyo ve bu doğruysa diye düşündüm . Yıllar yıllar sonra nişanlandık , benim araştırmama bişe gerek kalmadan ailenin arada muhabbet içinde anlattıklarından öğrendim ki doğru bu. Olan şey şu ilk zamanlar yaş cok olgun degilse erkekler böle bi sorumluluğun fakında bile değiller...amma sen 1 günlük aramama durumunda ayrılma pozisyonuna geliyorsan zaten ayrılman yerinde olmuş , daha sonra da bu duruma benzer sorumsuzluklar görürdün bu bi huy.

aynının biraz üst modeli vardı bende bir kaç yıl önce. düşman başına.
sorumsuzluk timsal, sadece kendini düşünen bir yalancıydı.
hakkıyle ilişkiyi yürütecek olan buyursun olmayan defolup gitsin.

Facebooka girmiş o kadar yazamamış mı telin ekranı kırıldı diye
Bence üstüne gidin bu olayın
Şehir dışına ya da istemediğiniz kişilerle bir yere gitmiş olabilir genelde öyle oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
cebinden başka bildiğin bir şey yok mu?

birşeyler karıştırmış olması en olası... hee bir de seni afedersin ama salak yerine koyuyor. pc den girip faceden yazabilirdi. başka hattı olabilir mi

Valla ben meraklandım tüm mesajları okudum nerdeyse. Ne ara ayrıldın. Gerçi hakaret ediyorsa adam rahatmış.

Mesajları okumadım ama ayrıldın galiba...Bu konuyu okuyunca eski kocamla sevgiliyken çok sık yaşadığım durumdu..Evlenince ne haltlar karıştırdığı çıktı işte ortaya...

Valla ben meraklandım tüm mesajları okudum nerdeyse. Ne ara ayrıldın. Gerçi hakaret ediyorsa adam rahatmış.
Akşam mesaj attı telefon gitti diye mesaj attı hiçbir sorun yokmuş öncesinde mesaj yazmaya tenezzül etmemiş ayrılınca bana hakaret ediyor:))

Akşam mesaj attı telefon gitti diye mesaj attı hiçbir sorun yokmuş öncesinde mesaj yazmaya tenezzül etmemiş ayrılınca bana hakaret ediyor:))
A a adama bak yaa. Ben böyle bi şey yapsam ki gerçekten önemli bir sebep olmalı. Kara kara düşünürüm acaba gönlünü nasıl alsam diye. Tabi ona değerse. Telefonla ne alakası olabilir haber veribilmenin, başkasından ulaşamıyor muymuş valla sinir oldum. Neyse bitmiş artık, canın sağolsun canım hakkında ne hayırlısıysa o olsun :)

Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
Ortak arkadaşınızın olmaması çok ilginç.Merak etme birşey olmamıştır.Üstüne düşme.

X