sevgilimden haber alamıyorum

kırık ekranın resmini çekip yollasın. hiç inandırıcı değil
facebooktan da mı atılamıyor mesaj? ya da ıssız ormana mı düştü de başka bir telefon yok?:KK12:

bu durumda kötü bişey yok diye sevinirsin ama, madem ekran kırıksa net cafeye falan gidip facebboktan mesaj atsaymış ya.
insan böyle merakta bırakılırmı

Kendini kandırma ekran kirilsa sana donemese facebooktan yazabilirdi. Sen derslerinle ilgilen guzelim bu ilgiyi derslere versen derece yaparsin abla tavsiyesi

Ekran kırıldı diye şimdi mesaj attı bu ne sorumsuzluk sinirden gülüyorum

Benim de eşimin 3 gün önce ekranı kırıldı maça gitmişti. Msj attm aradım çalıyo ama cevap gelmiyo.. 5 dk sonra aradı tanımadığı birinden tlfn istemiş bana haber verdi o kalabalıkta.. Yani gerçekten büyük sorumsuzluk bide sen burda acaba başına bişi mi geldi diye merak ederken..

Ekran kırıldı yalanına asla inanmam.ekran kırıkken watsupa giriyor face ye giriyor ama.

Bi kere kendi basına geleni haber vermiyor olmasını gectim .tüm gün seni merak etmiyor,belki senin başına bişey geldi,belki sen kötü durumdasın..

Seni merak etmeyeni sen hiç etme!akıllı ol ..

Bence olmayacak birşey.
Siz hiç mi merak etmiyorsunuz bu adam kimlerle muhattap diye..Nasıl bir arkadaş çevresi var.Ben Ali'ye Veli'ye gidiyorum dediğinde hiç merak etmiyormusunuz ? Kim bu Ali , Veli diye..
Hele ki 3 senelik evliymişsiniz bence problemli bir durum bu.Ben eşimin kimlerle muhattap olduğunu bilmek isterim.Basına bir iş gelse arayacağım ulasacağım insanlar olmalı.
İlla ki yan yana gelip oturman gerekmiyor en azından varlığını bildiğin kişiler olmalı.
İnanın ben size daha çok şaşırdım.

İsimleri biliyorum ama kim olduklarını bilmiyorum şahsen tanımıyorum yani. Hiç birinin numarasını iş yerini vs. Bilmem. Evlenmeden önceki arkadaşları. Biz farklı şehirdeyiz zaten. Onlarla da telefondan internetten görüşüyor. Eşime ben ulaşamıyor olsam onlar hiç ulaşamaz zaten. Bilmeyi gerekli bulmadım bu yüzden ; )
Çift halinde görüştüğümüz arkadaşların eşlerini biliyorum ama sadece onun arkadaşlarını bilmiyorum. 3 senelik evliyiz 9.5 yıldır da beraberiz.

Bu sorumsuz insanla devam etmezsin umarım telefonun ekranı kırıksa facebookdan yazardı.
Bir şekilde ulaşırdı. üstüne birde hakaret etmiş ohh ne alaa

X