- 23 Nisan 2012
- 280
- 48
- Konu Sahibi zeynep2012
Ekran kırıldı diye şimdi mesaj attı bu ne sorumsuzluk sinirden gülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmedigi numara arayinca o saniyor bazen. Hala umidini kesmis degil yanihala bekliyormu aramasını :))))
başka tele takamamışmı faceden msj atamamış mı ayyyyy gıcıkkkEkran kırıldı diye şimdi mesaj attı bu ne sorumsuzluk sinirden gülüyorum
Iyi olmuş kiz senin yüzünden bende trip attim valla1 yıllık ilişkiye yazık oldu ayrıldım. Ayrıldım diyince hakaret ediyor bu kadar ilginin karşılığı buymuş ü<ülmeye değmez hepinize çok teşekkürler
1 yıllık ilişkiye yazık oldu ayrıldım. Ayrıldım diyince hakaret ediyor bu kadar ilginin karşılığı buymuş ü<ülmeye değmez hepinize çok teşekkürler
Kıyamam ya:)Bilmedigi numara arayinca o saniyor bazen. Hala umidini kesmis degil yani
Ekran kırıldı diye şimdi mesaj attı bu ne sorumsuzluk sinirden gülüyorum
Sağ ondan eminiz cocugun kuzeni arkadasimla gorusuyor ama cocuk o telefon konusmasindan sonra facebookunu falan kapatmis numarasini degistirmis baska bir yere tasinmis sonra da universiteye gitmis yani cocuga ulasmak imkansiz. Ve neden oyle yaptigini asla ogrenememek en kötüsüKıyamam ya:)
Çocuk sağ ama dimi?
Bence olmayacak birşey.
Siz hiç mi merak etmiyorsunuz bu adam kimlerle muhattap diye..Nasıl bir arkadaş çevresi var.Ben Ali'ye Veli'ye gidiyorum dediğinde hiç merak etmiyormusunuz ? Kim bu Ali , Veli diye..
Hele ki 3 senelik evliymişsiniz bence problemli bir durum bu.Ben eşimin kimlerle muhattap olduğunu bilmek isterim.Basına bir iş gelse arayacağım ulasacağım insanlar olmalı.
İlla ki yan yana gelip oturman gerekmiyor en azından varlığını bildiğin kişiler olmalı.
İnanın ben size daha çok şaşırdım.