- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- Konu Sahibi zeynep2012
Annesi babasıyla tanışıyorum ama telefonları yok arkadaşına mesaj attım ama henüz dönmedi
Ne olur ne olmaz bundan sonrası için numaralarını al derim.
Umarım ciddi bir sorun yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi babasıyla tanışıyorum ama telefonları yok arkadaşına mesaj attım ama henüz dönmedi
Ameliyat olduktan sonra narkozlu haliyle aradı hiç habersiz bırakmazdı. Arkadaşına mesaj attım hala cevap vermedi teşekkür ederim dualarınız içinSakin olmakta fayda var böyle konular da.
Hiç daha önce böyle yaptığı oldumu? Yani biraz umursamaz bi tip midir kendisi? Haber verme olayı kişiden kişiye değişir, en iyisi siz bilirsiniz sevgilinizi.
Ama açıkcası bende bıraktığınız izlenim pek sıradışı bi davranışmış gibi gelmedi, yani 20 saat okadar da kısa bi süre değil, bu zaman içerisinde eğer gerçekten endişe ediyorsanız eminim ulaşabileceğiniz birileri çıkmış olması lazım dı. Bunlar tabi ki benim görüşüm. Yinede kötü haber tez yayılır rabbim vermesin, anladığım kadarı ile size de kimse ulaşmamış nerde bu çocuk diye, demek ki ulaşan ulaşıyor. İnşallah en kısa zamanda size de akibeti hakkın da bilgi verir.
Ameliyat olduktan sonra narkozlu haliyle aradı hiç habersiz bırakmazdı. Arkadaşına mesaj attım hala cevap vermedi teşekkür ederim dualarınız için
Yok arkadaşa misal verdim merak ettirmez diye dün gayet sağlıklıydı yinede çok teşekkürler amin inşallahAmeliyattan sonra aradıysa demek ki hastanede!? Hastaneyi aramayı denedinizmi? Orası size kesin bilgi vermezse bile, ziyaretine gidin. Ayrıca bu durum da aramaması pek te anormal değil, malum sağlık herşeyden öte gelir. Hastanede ise telefonu kapalı olur zaten, belki de sadece telefon değil de sizin ziyaretinizi bekliyordur.
Yinede fazla sıkmayın canınızı, rabbim hayırlı haberler ulaştırır inşallah.
Aynı şehirdeyiz 1.5 saat mesafe var aramızda evini maalesef bilmiyorumEvini bilmiyor musun?
Ayrı şehirlerde misiniz?
Bendenerden çıkacak merak ediyorum..
sevgilin yeni birini bulmuş ya da çapkınlık peşindeMerhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
Bence sakin olmalisin mutlaka bir aciklama yapacaktir.Tabi ki daha sonra yaptigi aciklamayi degerlendirisin kafanda.Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
sevgilin yeni birini bulmuş ya da çapkınlık peşinde
Aynı şehirdeyiz 1.5 saat mesafe var aramızda evini maalesef bilmiyorum
Aynı fikirdeyim çok haklısınız teşekkür ederimironi mi yapıyosunuz yoksa gerçekten ciddi misiniz. ironiyse komik değil ciddiyseniz de hiç hoş değil
Yeter ki dönsün hiçbir şekilde iletişim kuramıyorumUmarım bir şey yoktur.
Bana da saçma sapan bir bahaneyle dönecek gibi geliyor diğer arkadaşlar gibi.