sevgilimden haber alamıyorum

Sakin olmakta fayda var böyle konular da.
Hiç daha önce böyle yaptığı oldumu? Yani biraz umursamaz bi tip midir kendisi? Haber verme olayı kişiden kişiye değişir, en iyisi siz bilirsiniz sevgilinizi.
Ama açıkcası bende bıraktığınız izlenim pek sıradışı bi davranışmış gibi gelmedi, yani 20 saat okadar da kısa bi süre değil, bu zaman içerisinde eğer gerçekten endişe ediyorsanız eminim ulaşabileceğiniz birileri çıkmış olması lazım dı. Bunlar tabi ki benim görüşüm. Yinede kötü haber tez yayılır rabbim vermesin, anladığım kadarı ile size de kimse ulaşmamış nerde bu çocuk diye, demek ki ulaşan ulaşıyor. İnşallah en kısa zamanda size de akibeti hakkın da bilgi verir.

Telefonu bozulmuştur. Ezbere bilmiyordur senin telefonunu arayamamıştır.Face de başkasına gir haber ver demiştir o da uğraşmamıştır..

Sakin olmakta fayda var böyle konular da.
Hiç daha önce böyle yaptığı oldumu? Yani biraz umursamaz bi tip midir kendisi? Haber verme olayı kişiden kişiye değişir, en iyisi siz bilirsiniz sevgilinizi.
Ama açıkcası bende bıraktığınız izlenim pek sıradışı bi davranışmış gibi gelmedi, yani 20 saat okadar da kısa bi süre değil, bu zaman içerisinde eğer gerçekten endişe ediyorsanız eminim ulaşabileceğiniz birileri çıkmış olması lazım dı. Bunlar tabi ki benim görüşüm. Yinede kötü haber tez yayılır rabbim vermesin, anladığım kadarı ile size de kimse ulaşmamış nerde bu çocuk diye, demek ki ulaşan ulaşıyor. İnşallah en kısa zamanda size de akibeti hakkın da bilgi verir.
Ameliyat olduktan sonra narkozlu haliyle aradı hiç habersiz bırakmazdı. Arkadaşına mesaj attım hala cevap vermedi teşekkür ederim dualarınız için

Ameliyat olduktan sonra narkozlu haliyle aradı hiç habersiz bırakmazdı. Arkadaşına mesaj attım hala cevap vermedi teşekkür ederim dualarınız için

Ameliyattan sonra aradıysa demek ki hastanede!? Hastaneyi aramayı denedinizmi? Orası size kesin bilgi vermezse bile, ziyaretine gidin. Ayrıca bu durum da aramaması pek te anormal değil, malum sağlık herşeyden öte gelir. Hastanede ise telefonu kapalı olur zaten, belki de sadece telefon değil de sizin ziyaretinizi bekliyordur.

Yinede fazla sıkmayın canınızı, rabbim hayırlı haberler ulaştırır inşallah.

Cani sıkılmıştır, içi bunalmıştır biraz yalniz kalmak istemiştir, bu iyi ihtimal. Ki bunda bile sana haber vermesi gerekirdi.
Kotu ihtimali söylemiyorum, ama bir daha boyle meraklandırmaması için ders vermelisin.

Ameliyattan sonra aradıysa demek ki hastanede!? Hastaneyi aramayı denedinizmi? Orası size kesin bilgi vermezse bile, ziyaretine gidin. Ayrıca bu durum da aramaması pek te anormal değil, malum sağlık herşeyden öte gelir. Hastanede ise telefonu kapalı olur zaten, belki de sadece telefon değil de sizin ziyaretinizi bekliyordur.

Yinede fazla sıkmayın canınızı, rabbim hayırlı haberler ulaştırır inşallah.
Yok arkadaşa misal verdim merak ettirmez diye dün gayet sağlıklıydı yinede çok teşekkürler amin inşallah

Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
sevgilin yeni birini bulmuş ya da çapkınlık peşinde

Merhaba arkadaşlar. Dün sevgilimle whatsapp'dan konuşuyorduk mesajlarım tek tık oldu. Dün akşam 6ydı. Sms attım, aradım telefonu kapalı. Hiç böyle yapmazdı. Ortak arkadaşımızda yok. Facebook'ta bu sabah 8de mesaj attım 11de aktifmiş hala cevap yok. Ne yapmalıyım veya ne olmuş olabilir lütfen yardım edin
Bence sakin olmalisin mutlaka bir aciklama yapacaktir.Tabi ki daha sonra yaptigi aciklamayi degerlendirisin kafanda.

Telefonu bozulmuş olabilir öyle düşün. Bende ulaşamadığim zamanlar oluyor saçma sapan bahanelerle karşıma çıkıyor bazen. Ama gerçekten merak ediyorum neden bir yıldır birlikte olduğun birinin evini falan bilmiyorsun. Ailesinden birini tanımadn özel olmazsa tabi sevgilim dediğin insan önem vermemiş galiba verse illaki tanıştırr evini gösterir di diye düşünüyorum. Benim bi birlikteliğim var çok sıkıntılar kavgalar yaşandı yaşanıyor da aileler karşı çıkmasına rağmen herseyini biliyorum ve ulaşamadığim zaman eğer birgün ise bekle iki günü buldu ise şuraya şu şekilde bak haber alırsın demiştir

X