sevgilimden haber alamıyorum

Face de online olduysa hiç bişeyi yoktur canım. Endişelen me. Sacma sapan bi bahaneyle döner yarın.

• Beğen
Reactions: anu
belki bi derdi vardır kafasını dinlemek istemiştir akşama kadar bekle sonra ulaşmaya çalış

Ben olsam, diğer arkadaşlar gibi kötü birşey mi yapıyor diye düşünmem başına bir şey mi geldi diye ne yapacağımı şaşırırım.
Annesine babasına ulaşamaz mısınız? Sizi bilmiyorlarsa bir erkek arkadaşınıza falan aratın.

telefonu falan bozulmustur belki, sarji bitmistir, haber vermeyi bile dusunmemistir cunku bunlar boyle, umurlarinda deil hic bisey

Ben olsam, diğer arkadaşlar gibi kötü birşey mi yapıyor diye düşünmem başına bir şey mi geldi diye ne yapacağımı şaşırırım.
Annesine babasına ulaşamaz mısınız? Sizi bilmiyorlarsa bir erkek arkadaşınıza falan aratın.
Annesi babasıyla tanışıyorum ama telefonları yok arkadaşına mesaj attım ama henüz dönmedi

Benim arkadaşıma da aynısı oldu, çocuktan 1 hafta haber alamadı. Meğersem telefonu bozulmuş çocuğun. Ama haber vermesi gerekirdi. Ayyy sosyal medyanın sosyal ilişkileri :KK42::KK34:

X