- 8 Nisan 2015
- 99
- 14
- 38
-
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
Tatlım sen güzel bir mesaj at...belki derdime ortak olursunuz üzüntüm biraz olsun hafifler dedim ama(( inanın buraya yazdıklarınızdan daha da moralim bozuldu ((( çok seviyorum onu. çok abarttım evet insanın bir anı bir anını tutmuyor işte (( üzgünüm sadece çok üzgün.. beni tanımıyorsunuz sadece bu konuyla ilgili tüm benliğimi yargılamayın. çok acımasızsınız (((((
korkuyorum ya kötü bişiy söylerse( ben de çok kırıldım ama. bana üzerimde hüküm kurmaya hakkın yok dedi. anam babam değilsin karım değilsin dedi
belki derdime ortak olursunuz üzüntüm biraz olsun hafifler dedim ama(( inanın buraya yazdıklarınızdan daha da moralim bozuldu ((( çok seviyorum onu. çok abarttım evet insanın bir anı bir anını tutmuyor işte (( üzgünüm sadece çok üzgün.. beni tanımıyorsunuz sadece bu konuyla ilgili tüm benliğimi yargılamayın. çok acımasızsınız (((((
Bence söylemez, o mesajı nasıl yazacağınız ve onun kalbini okşamanıza bağlı.
Ne kadar oldu konuşmamanız...
Bunlar sinirle söylenmiş kelimeler
ama 29 yaşında bir insana senin yaptıkların hiç yakışmıyor
biraz olgun olmalısın .
hiç bir seyi değiştirmediyse eğer senin sakinleşmeni bekliyor bence sakinleştiysen ara yada msj at senden özür bekliyor verdiğini alamıyorsan ve bu adamı istiyorsan öz veriyi fazla vermeyeceksin ancak bu ilişki böyle yürür, senin yaptığını eşime yapsam telefonu kapatır ne desem dinlemezdi adamı çok sıkmışsın canım. sevgiliyken tartışırdık aramazdım sinirden ne anlatsam anlamazdı yanlış anlardı bende sakinleşmesi beklerdim hep 3. günü arardı 4. gun nadir olurdu. SEN ARA HATAMI ANLADIM DERSİN...
Eğer pişmansan ara sevgilini
anlat pişmanlığını ..
Sadece erkek adım atacak diye bir kural yok .
Adam seni aramamakta bile çok haklı ..
Ben de olsam aramam ..
Araması gereken sensin bu durumda .
belki derdime ortak olursunuz üzüntüm biraz olsun hafifler dedim ama(( inanın buraya yazdıklarınızdan daha da moralim bozuldu ((( çok seviyorum onu. çok abarttım evet insanın bir anı bir anını tutmuyor işte (( üzgünüm sadece çok üzgün.. beni tanımıyorsunuz sadece bu konuyla ilgili tüm benliğimi yargılamayın. çok acımasızsınız (((((
Bende okudum butun mesajlari, bencede sen aramalisin, bida ustune bu kadar gitme, anliyorum ben onu, arkadasilayken falan konusmayin, sende ablandayken. Ama dedigim gibi ara ozur dile, baska biri senin icin arkadasiyla mac izlerken birakip senle konusucakmi sence?bugün 4. gün((
Tatlım sen güzel bir mesaj at...
Adam öldürmedin küfür etmedin sonuçta..
Herkes 2.şansı hakeder...
Biz mi dicezzz ne yazacağını sen tanıyosunnevet hak ediyorum kesinlikle çok emek var bu ilişkide 1 buçuk yıl az bi zaman değil( ne diyeyim bilmiyorum canımın içi
bence üzülmen iyi oldu belki hatanın büyük kısmının sende olduğunu anlar ve sevgilinden özür dileyip bu işi tatlıya bağlarsın.
seni gaza getirip haklısın canım,adam seninle hiç ilgilenmemiş,ohh iyi yapmışsın vur ağzına terliği deseydik emin ol sen daha da coşacaktın adam seni ömür boyu bırakıp gidecekti.
bazen destek olmamak iyidir,insan hatasını daha çabuk anlar.yaşlarınızda hiç küçük değilmiş böyle gereksiz kaprislerle ilişkileri yıpratmaya gerek var mı?
korkuyorum(( kötü bişiy söylerse dayanamam bi de net konuştum
Biz mi dicezzz ne yazacağını sen tanıyosunn
hala kendini haklı görüyorsun ya pess...bazen tokat iyi gelir konu sahibi sana destek vermeme sebebimiz de bu zaten..tamamen suçlu olan özür dilemesi affedilmesi gereken sensin.ben hakettim üzülmeyi(( o da beni paramparça etti sözleriyle ne yapıcam bilmiyorum elim kolum bağlı
ben hakettim üzülmeyi(( o da beni paramparça etti sözleriyle ne yapıcam bilmiyorum elim kolum bağlı
bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk(