SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

Erkekler sevdikleri şeylerle meşgulken rahatsız edilmek istemezler. Özellikle maç bazı erkekler için çok önemlidir, o anda arkadaşıyla maç hakkında konuşur heyecanlıdır yorum yapar vs. vs. sen de o kadar sık arayınca bi de üstüne fazla gidince böyle üzücü bir durum olmuş. Olmasaymış iyiymiş ama olmuş bi kere. Olayı şöyle düşün dizi izliyorsun çok heyecanlı bir bölüm ve devamlı telefonun çalıyor. Senin de sinirlerin bozulabilir. Bi de erkekler bize göre daha çabuk parlayabiliyor. Erkek arkadaşın sana sabırlı bile davranmış anladığım kadarıyla ama sen sabrını zorlamışsın. Hoşlanmadığınız şeyleri birbirinize yapmayın. Özür de dilemiş sonuçta üzülme. Gönlünü alacaktır eminim.

ergen sanmıştım ben de.
bu kadar da üstüne gidilmez ki.
düşün yani sen sinemaya gittin kızlarla zır zır arıyo sevgilin açmayınca da kızıyor. bu ne ya ne yanındakine rahat verirsin ne kendin rahat edersin.
eşim bazen arkadaşlarımın yanında arıyor yemekteyken falan "ortam müsait değil" diyorum kapatıyorum. senin mantığına göre bizim de boşanmamız lazım.

inşallah arar ( o ararsa ben de özür dilicem

beni bu hale getiren de o aslında ( ben asla böyle değildim. o bin kez arar whatsapp a girsem ona yazmazsam kızar. kıskanç ailemden bile kendi gözünden bile kıskanır nefesim gibi her han her sn benimle benimle konuşmadan uyuyamaz edemez. bir anda böyle olunca kötü hissettim evet belki çok üstüne gittim ama kırıcı olması gerekmezdi maç için bile yapmazdı bana bunu

Adam yapsa aa ne kıskanç nefes aldırmıyor deriz. Ne kadar abartmışsınız. Hiç bişey yoksa 1 saat telefonu kapatıp kafasını dinlemekte isteyebilir. Biraz empati, anlayış .Umarım döner ve sizde aynı hatayı tekrar etmezsiniz.

Adam doğru söylemiş ne diye rahatsız ediyorsun arkadaşıyla otururken ? Biraz insanların hayatlrına saygı duyun arkdaşıyla muhabbet ediyor zırt mesaj pırt arama hoş bir durum mu sence ? Annem babam değilsin karım değilsin derken de doğru söylemiş sınırını aşmışsın çünkü onu bu sözleri söylemeye mecbur etmişsin yaşın da küçük değil niye böyle şeyler yapıyorsun ki ? Biraz zaman geçsin barışırsınız yine ama aynı hataları tekrarlama

Şöyle bir durum var. Özveri demişsiniz. Özveri sadece karşıdaki insanın üzerine düşmekle olmaz. Bazen karşıdaki insana nefes alacak alan yaratmak için fedakarlık yapmak da bir özveridir ve siz bu fedakarlığı yapmadığınız sürece özveriniz sadece kendiniz için yaptıklarınızla sınırlı kalır. bencil olmamak gerek.

Geri dönerse senindir, geri dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir cümle kurduktan sonra. Adamı bunaltmayı da dibine ekliyorum.

Değilsinn doğru demiş ...
Bunu mu taktın?

o benim üzerimde hüküm kuruyor ama. ben de onun üzerinde ilk defa dedi böyle bişiyi. bir de evlilik konuları konuşulurken doğru mu sence bu? özür de diledi gerçi sinir anında söyledim öyle bişiy yoko diye ama ( zoruma gitti

Saka misin?
Yaslari yanlis yazdin heralde ben 19 yazacakken elin surctu 29 yazdin galiba. Yok boyle birsey.
Adama diyorsun ki insan gibi musade istesen vermeyecekmiyim
ee vermemissin. Hos musade istemesine de gerek yok ki zaten. Bilmiyorum adamda peygamber sabri varmis. Ozur dilemis olmamis. Mesajina hyir bitmesin diye karsilik vermis olmamis baska biri mi var demis yine damarina basmissin onume bakmak istiyorum ne demektir.
Ben olsam ben de boyle bir adami kacirdigim icin uzulurdum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…