- 7 Nisan 2014
- 39
- 28
-
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
Bu yaşta ergen gibi davranmak
Erkekler sevdikleri şeylerle meşgulken rahatsız edilmek istemezler. Özellikle maç bazı erkekler için çok önemlidir, o anda arkadaşıyla maç hakkında konuşur heyecanlıdır yorum yapar vs. vs. sen de o kadar sık arayınca bi de üstüne fazla gidince böyle üzücü bir durum olmuş. Olmasaymış iyiymiş ama olmuş bi kere. Olayı şöyle düşün dizi izliyorsun çok heyecanlı bir bölüm ve devamlı telefonun çalıyor. Senin de sinirlerin bozulabilir. Bi de erkekler bize göre daha çabuk parlayabiliyor. Erkek arkadaşın sana sabırlı bile davranmış anladığım kadarıyla ama sen sabrını zorlamışsın. Hoşlanmadığınız şeyleri birbirinize yapmayın. Özür de dilemiş sonuçta üzülme. Gönlünü alacaktır eminim.
ergen sanmıştım ben de.
bu kadar da üstüne gidilmez ki.
düşün yani sen sinemaya gittin kızlarla zır zır arıyo sevgilin açmayınca da kızıyor. bu ne ya ne yanındakine rahat verirsin ne kendin rahat edersin.
eşim bazen arkadaşlarımın yanında arıyor yemekteyken falan "ortam müsait değil" diyorum kapatıyorum. senin mantığına göre bizim de boşanmamız lazım.
inşallah arar( o ararsa ben de özür dilicem
o daha çocuk( hem de koca bir bebek gibi
Kendinizden bahsediyorsunuz benceo daha çocuk( hem de koca bir bebek gibi
Bence sen önce özür dile
kabul etmezse de iyi bir ders almış olursun .
çocuk gibi sen davranmışsın , yaşını doğru söylediğine inanmıyorum, o yaştaki insanlar bu şekilde davranmaz, ifade tarzından bile belli
Değilsinn doğru demiş ...korkuyorum ya kötü bişiy söylerse( ben de çok kırıldım ama. bana üzerimde hüküm kurmaya hakkın yok dedi. anam babam değilsin karım değilsin dedi
Kendinizden bahsediyorsunuz bence
Değilsinn doğru demiş ...
Bunu mu taktın?