- 21 Ağustos 2018
- 196
- 263
- 30
- Konu Sahibi akademisyen567
Merhabalar sevgilimle benim ailelerimiz tanıştı evlilik nişan hayalleri vs hepsi hemen hemen hazır
fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor
Güzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .
Bunu daha önceden söyledim uzun süre dikkat etti şimdi yine üç beş kez yaptığını fark ettim ve söyledim tekrar
-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum çünkü ben bu konuda dikkatliyim biz Türkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum
İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları söylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya çalışıyordum
O da bana aynen şunu söyledi
-kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Söz veriyorum canıma bu gece de uyumadan düzgün bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten çıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi
Gece onu söyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7
Gereksiz bir sürü kız var hala
Bu konuyu tekrar gündeme getirmek sizce ne kadar mantıklı
Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan
Bir yandan da hemen değilse de bir kaç güne kadar “hayatım bak sildim bir sürü kişiyi sen istedin diye derse
‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle’ derim diyorum
Başka hiç bir sorunumuz yok çok eğlenceli güzel bir ilişkimiz var
Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?
Bu mevzu sizin için de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?
fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor
Güzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .
Bunu daha önceden söyledim uzun süre dikkat etti şimdi yine üç beş kez yaptığını fark ettim ve söyledim tekrar
-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum çünkü ben bu konuda dikkatliyim biz Türkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum
İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları söylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya çalışıyordum
O da bana aynen şunu söyledi
-kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Söz veriyorum canıma bu gece de uyumadan düzgün bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten çıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi
Gece onu söyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7
Gereksiz bir sürü kız var hala
Bu konuyu tekrar gündeme getirmek sizce ne kadar mantıklı
Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan
Bir yandan da hemen değilse de bir kaç güne kadar “hayatım bak sildim bir sürü kişiyi sen istedin diye derse
‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle’ derim diyorum
Başka hiç bir sorunumuz yok çok eğlenceli güzel bir ilişkimiz var
Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?
Bu mevzu sizin için de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?