Sevgilim ve instagramda takip ettikleri

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
30
Merhabalar sevgilimle benim ailelerimiz tanıştı evlilik nişan hayalleri vs hepsi hemen hemen hazır

fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor

Güzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .

Bunu daha önceden söyledim uzun süre dikkat etti şimdi yine üç beş kez yaptığını fark ettim ve söyledim tekrar

-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum çünkü ben bu konuda dikkatliyim biz Türkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum

İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları söylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya çalışıyordum :kızgın:

O da bana aynen şunu söyledi
-kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Söz veriyorum canıma bu gece de uyumadan düzgün bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten çıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi

Gece onu söyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7 :silah:
Gereksiz bir sürü kız var hala

Bu konuyu tekrar gündeme getirmek sizce ne kadar mantıklı

Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan

Bir yandan da hemen değilse de bir kaç güne kadar “hayatım bak sildim bir sürü kişiyi sen istedin diye derse

‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle’ derim diyorum

Başka hiç bir sorunumuz yok çok eğlenceli güzel bir ilişkimiz var

Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?
:KK42:
Bu mevzu sizin için de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?

Neden ekliyormuş o zaman?
Gerçekten hep merak ederim bunu.
Hani ünlüdür,sporcu,sanatçı vs. tamam da tanımadığı normal vatandaşı ekleme sebebi nedir acaba erkeklerin?
Sonuçta bize de geliyor öyle talepler,ama ben kabul etmiyorum da elin adamına da "amacın nedir kardeş" de diyemiyorum,belki sen sormuşsundur erkek arkadaşına da ondan dedim.

"kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama. "

Sen hayatına anlam aramaya devam et ben yoluma bakarım
Derdim ben olsam.

sevgili iken halledemediğiniz şeyi evli iken nasıl halledeceksiniz? sihirli değnek vermiyolar elinize evlenince.
Ben de öyle düşünüyorum. Bir de çok ergence bi davranış ne bileyim. Benim ortaokuldan liseye geçen öğrencilerim yapıyor bunu, takipçi listeleri kalabalık görünsün diye ona buna istek atıyorlar. Koskoca adam yani. Tanımadığı kızları takip etme huyu. Bilemedim :110:

Baştan tepkini koy evlenince değişmez
Bugun sosyal medyadan kızlara bakan yarın yanından gecene cafede yan masaya oturana da bakar emin ol

Şimdi halledemediğini evlenince halledeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. İlişkinizin boyutu da ciddi öyle bir flörtleşme olsa anlarım yeni arayışlar içinde derim ama artık evleneceği insansın yabancı kızlarla ne işi olur ki? Sen direk sil yani bu kadar olgunlukla karşılanacak bir şey olduğunu sanmıyorum...

Merhabalar sevgilimle benim ailelerimiz tanıştı evlilik nişan hayalleri vs hepsi hemen hemen hazır

fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor

Güzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .

Bunu daha önceden söyledim uzun süre dikkat etti şimdi yine üç beş kez yaptığını fark ettim ve söyledim tekrar

-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum çünkü ben bu konuda dikkatliyim biz Türkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum

İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları söylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya çalışıyordum :kızgın:

O da bana aynen şunu söyledi
-kızmakta haklısın ben özellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Söz veriyorum canıma bu gece de uyumadan düzgün bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten çıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi

Gece onu söyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7 :silah:
Gereksiz bir sürü kız var hala

Bu konuyu tekrar gündeme getirmek sizce ne kadar mantıklı

Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan

Bir yandan da hemen değilse de bir kaç güne kadar “hayatım bak sildim bir sürü kişiyi sen istedin diye derse

‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle’ derim diyorum

Başka hiç bir sorunumuz yok çok eğlenceli güzel bir ilişkimiz var

Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?
:KK42:
Bu mevzu sizin için de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?
Evlenince değiştirebileceğinizi düşünmeniz kesinlikle yanlış.

Az beğendiği kızları silmiş ya çok zekice. Şimdi arada çirkin kızları takip edeyim de kızdığında onları silerim diye planlar yapıyor olmasın :KK70:

Bence haklısınız. Ne bileyim şehir şehir gezen bir kızı takip ediyor olsa mantıklı derdim. Takip ettiği hesap sıradansa ve tanımıyorsa sebebi ne yani takibin amacı ne. Filtrelenmiş selfielere bakınca eline ne geçecek? Ben olsam tepkim böyle medeni olamazdı maalesef :KK53:

Yarama tuz basan bir konu. Son flortumde bunu dibine kadar yasadim ve oyle yorucuydu ki benim icin...

Rutin stalklamalarim, eklemekle kalmayip acaba bu kizlarin fotograflarini da begeniyor mu diye profilden profile gecislerim, acaba kizlar da geri takip yapiyor mu ve bu adamin fotograflarini begeniyor mu diye dakikalarca takipte olmam...

Oyle pismanim ki durussuz, bes para etmeyen bir adam icin heba ettigim onca zamana...

Bu adam guven vermedi bana ve hayatima girmesine de musaade etmedim. Degistirmek icin de hic ugrasmadim cunku biliyorum degismeyecekti.

Bir daha birini hayatima almadan once yapacagim ilk is, sosyal medyadaki ve ozellikle instagram'daki durusuna bakmak. Eger fragman benzerse o filmi izlemeyecegim. Bu kadar net!

Siradan bir olay degil bu. Insan karsi cinsten insanlari neden takip etme geregi duyar ki? Unlu olur anlarim, sporcu olur anlarim, medyatik bir sahsiyet olur anlarim da siradan bir kizi takip etmenin ne gibi bir aciklamasi olabilir?

Bir yerlerde ciddi sorunlari var bu adamlarin ve degismezler de. Boyle bir adamla evlenmeden once cok iyi dusunmeniz gerekiyor. Bile bile lades demek diye bir sey de var ki cok aci olur.

Konuşmayla uzerine düşmeyle olmuyor bu işler maalesef kendilerini önemseyip daha da şımarıyorlar yerinizde olsam göze göz, dişe diş derdim. O yapıyorsa sizde yapın gidin tanimadiğiniz erkekleri takip edin demiyorum tabiki ama normal arkadaşlarınıza beğeni verip guzel yorumlar yapın mesela bakın bakalım tepkisi ne oluyor.

Şimdi halledemediğini evlenince halledeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. İlişkinizin boyutu da ciddi öyle bir flörtleşme olsa anlarım yeni arayışlar içinde derim ama artık evleneceği insansın yabancı kızlarla ne işi olur ki? Sen direk sil yani bu kadar olgunlukla karşılanacak bir şey olduğunu sanmıyorum...
Yeniden son kez konuşmalı mıyım

Geçen benimde erkek arkadaşım bi kızı takip etmiş sordum kim bu hangi arkadaşın hayırdır ben tanımıyorum diye. Ya bizim aliyle arasını yapmaya calısıyoruz burda oturuyor dedi. Dedim ara yapmaya calısırken dikkat et bizim aramız bozulmasın çöpçatanlığı bırak diye tepki gösterdim. Baktım silmiş korkudanEn Büyük KK

X