sevgilim ve ben :(

İlişki normal bişey ama zorlamayla, baskıyla falan yapılması anormal bişey. Yani iki taraf da ister, yapar, çok da keyif alır bla bla bla hani böylesi normal, koskoca insanlarsınız.

birde soruyor musun tabi ki karşılık verme, bu erkekler tam anasının gözü ya valla tam fırlamalar

bize sormanla olacaksa ben yaşa derim.
yani her önüne gelenle değil elbet ama doğru kişi olduğunu ve gerçekten hissettiğini düşündüğün kişiyle yaşa..

Eğer bu senin için normal bir durum olsaydı buraya konu açma gereği duymazdın.
Bize sorarsan kimimiz yaşa kimimiz asla deriz.
Bence en belirleyici soru onunla ne olursa olsun yaşadıkların dolayısıyla pişmanlık duyacak mısın? Misal evlenemediniz ayrıldınız, ne düşüneceksin? Kirlendiğini mi yoksa sevdiğin adamla o anı paylaşmanın memnuniyetini mi? Bu sorunun cevabına göre hareket etmelisin.

28 yaşında bir insansın, burada çoğunluk seviş dese ona göre mi hareket edeceksin? Senin kendi hayat görüşün, değerlerin yok mu? Nasıl o istiyorum diyorsa, sen de istemiyorsan hayır olmaz de.
Nedir yani, erkeğimi elimde tutamam endişesiyle mi, isteklerine karşılık vermeli miyim diye soruyorsun?

zaten 3 sene boyunca birlikteymişiniz illaki bir şeyler olmuştur daha fazlasını yapmaktan pişmanlık duyacağını düşünüyorsan yapma. Ama aşkınıza inanıyorsan sen bilirsin tabi.

Bence evlendikten sonra yaşayın . Öncesinde oldu mu bir şeyler eksik oluyor suçlulukla mecburiyetle yaklaşıyormuş gibi oluyor size dokunduktan sonra başkasına dokunmasını istemeyeceğinizden hep kabul ediliyor bir defayla kalmıyor
olacaksa evlendikten sonra olsun en azından heyecanı olur tabi sizin tercihiniz

28 29 seven insanlari bir devlet onayi tutmamali bence.

Herkesin kendi gorusu de adam hakli..

Bu yaşa gelip, üç yıldır birlikte olup, cinsellik konusunda kendi kararınızın olmaması bana garip geldi. Erkek arkadaşınız bu normal demiş ya, hani herkes yapar anlamında bu doğru değil. Evlenmeden cinsellik yaşamayan insanlar da var. Normal ve doğal olan artık sizin evlenmeniz. Ne engel olabilir ki?

bekareti sallamayan bir insan olsam da önemli olan sen ne hissediyorsun. sen de istiyorsan olmalı eğer istemiyorsan ı ıhhh

cok normal istemesi

Ayrılırsak pişman olurum ben kaldıramam diyorsan bulaşma,28 yaşındasın böyle bir konuyu kimseye danışmamalısın ,sen bilmelisin ne yapacağını.

Bu konu hakkında o neder bu neder diye sormamalısınız bence...Olumlu yaklaşanlarda olacak, olumsuz yaklaşanlarda...Önemli olan sizin düşünceniz...Sonuçta bütün hayatınızı etkileyecek önemli bir karar bana göre...

evlilik öncesi ilişki mevzu hassas bir mevzu. bu konuda çiftler aynı fikirde olmalılar. ya yapılır ya yapılmaz.
ama şahsi tecrübem sırf kadın bir sebepten istemediği için cinsellik yaşamayan erkeklerin hayatına ya başka kadınlar giriyor (örneğin kuzenim) ya da erkeğin cinsel bir sorunu oluyor (bakın diğer kuzenim).
cinsellik iki taraflıdır, bir taraf istemezse öbür taraf sabredecek diye bir şey yok. fiziki ihtiyaçtır en nihayetinde.
gerçekten sırf sizi sevdiği için üç sene dayanmışsa siz de onu seviyorsanız evlilik mevzunu yakına çekmeye bakın ve durumu ona böyle izah edin derim.
ayrıca üç sene sonra bu normal bir şey diyen erkek arkadaş için konuşan kk üyeleri de bir insan hayatı için bu kadar kolay yorum yapmamalı.
anasının gözüymüş dedirtecek bir şey yok. aldatabilirdi. bırakabilirdi. bu adamın tercihi. evlilik öncesi cinsel ilişkiyi neredeyse adam öldürmeyle eş tutacaklar var resmen. dini ya da başka sebepten hayır demek tercih sebebidir ve yalnızca sizi bağlar.
şahsen de ben evlilik öncesi ilişkiye girmemeyi doğru bulmuyorum. bence sonuca giden bir ilişkide ( gerçekten ama, öyle ayh çoh seviyomlar değil) cinsellik başlaması artı getirir. burada milyon tane başlık var evlendikten sonra cinsellikten dünya dert yaşayan ve hayatları kararan kadınlara dair. bu gün yapma etme dediğiniz kadınlar yarın böyle böyle dese bu sefer de boşan durduğun kabahat diyeceksiniz.

Bu şekilde sana resmen baskı kuruyo sırf o istedi diye bişey yaşacak değilsin ya? Önemli olan seninde bunu istemen.
Evli değilim büyük de konuşmak istemiyorum ama bana kalırsa ben evlenmeden önce bu tarz bi ilişki yaşamak istemem, sonrasında sanki evliliğe bişey kalmıyormuş gibi geliyor bilemiyorum Ama severek evlenen ama sırf ten uyumu olmadığı için mutsuz sonla biten evlilik gerçeğide var..

Sırf o istiyor diye ASLA ama sende istersen neden olmasın, ama istesen zaten bize sormazdın. Istemediğin şeyi asla yapma

28-29 yaş küçük bir yaş değil. sizinde hayatta kesin çizgileriniz tabularınız vardır. burdan yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye sormanız garip olmuş. bu çoğunluğa göre karar verilicek bişey değil. bana kalırsa sizde evlilikten önce cinselliğe sıcak bakmıyorsunuz ki bunu soruyosunuz. bi yandanda sevgilinizede hak veriyosunuz gibi geldi . o zaman evlenin.ne engel olabilir bu yaştan sonra. para mı? aileler mi? bunlar halledilir. başka engeller varsa cinsellik yaşayıp evlenemezseniz bunu kaldırabilicek misiniz?

yaşama diyenlerin çoğu bekaretten diyor bekareti neden sadece kadına bağlarsınız anlamıyorum

Bu kararı sen vereceksin eğer sana da uygunsa ters değilse pişman olmam yoluma bakarım dyebiliyorsan yaşa d,ğer türlü yaşama tabi ki çünki nişanlılar bile ayrılıyor yarın sizin ayılmayacağınız ne malum ? O istiiyor isterde sen ne istiyorsun bu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…