sevgilim ve ben :(

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
sevgilimle 3 yıldır bir ilişkim var
fakat son zamanlarda cinsellik arzuladığını ima ediyor
hatta açık bir şekilde söylüyor, normal birşey olduğunu dile getiriyor
evlenmeden mi böyle bir şey yapmak mı istiyor anlamıyorum
aklında evlilik varsa şayet, bunu evlenince normal falan diye söylese anlayacağım
ama öyle demiyor
sadece cinsel ilişki normal bir şey diyor belli bir zamandan sonra
kafam iyice karıştı
ona karşılık vermeli miyim

ne kadar var ki evlenmenize?
ve kaç yaşındasınız? ona göre yorum yapcam:)

evlenmenize az kalmışsa . sabredin.
nişan yaptınız mı.

Bu yaptığı açıkça olmasa da bir baskı, bence bunlar tek tarafın isteğiyle diretmesiyle yapılırsa sonuçları iyi olmaz. Akışına bırakılmalı ve iki taraf da istekli olduğu zaman kendiliğinden gelişmeli. Sizin içiniz belli ki rahat değil, olursa pişman olacağınızı düşünüyorum.

İlk soru: Sen sevgilinle sevişmek istiyor musun?

Her kararın sonuçları olacaktır. Senin için bu sonuçların ne olabileceğini biliyorsan ve bu sonuçları hayatının geri kalan kısmında taşımayı göze alıyorsan neden olmasın.

Bu adamla evlenmeyebileceğini, aşık olduğun başka bir erkeğin bekarete önem veren biri çıkabileceğini hatırla ve kararını buna göre ver.

Yaş 28... Evlenmenize az kaldıysa sabredin derim yarın ne olacak hiç belli değil.
seni buna zorlaması da hiç doğru olmaz.

olabilir
olmuyor işte
şuan için bazı engeller var
iş mi? para mı? ne gibi engelleriniz var
yani bilmiyorum engellerinizi aşmaya çalışsanız
evlenmeden beraber olan kızların çoğu pişman oluyor
iyi düşünmek lazım ..

eğer senin için evlilik öncesi ilişki normalse yaşa ozaman..
yada senin bu sevgilinden önce başkasıyla ilişki yaşamış olsaydın erkek arkadaşın nasıl karşılardı?

insanlar kaldırabileceği şeyleri yaşamalı... cinselliği yaşayıp sonra ahhh keşke falan demiyecekseniz karar sizin ama beklemenizde fayda var ....insanlar düğün günü bile ayrılıyor yani sizin için bakirelik önemli değilse yaşayabilirisniz..

Ben bekarete zerre kadar önem veren bir insan değilim ama bu işler karşılıklı olur. Sen belli ki kendini baskı altında hissediyorsun. Bence cinsellik ilişkinin bir parçası ama kendine, iç huzuruna zarar verecek bir şey yapma. Ha eğer sen de istiyorsan, pişman olmam diyorsan o zaman başka. Ama belli ki evlenmeyi beklemek istiyorsun. Demek istediğim karşıdakini mutlu etmek için değil, sen de mutlu olacaksan yap

yaslarınızda artık baya bır ılerlemıs eger kı sende ıstıyorsan ve bu konuda tabuların yoksa ıstedıgını yaşa, ama sırf o ıstıyor dıye ona karsılık verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…