Sevgilim ve ailem anlaşamıyorrrr lütfen düşüncenizi paylaşın...

Çocuklu bir erkek çok zor sen kendi annesinden bile daha ilgili olsan opsiyonun üvey olacak her şeyin göze bakacak

Aileni ikna edebiliyorsa et, etmeye çalış aileni karşına almadan evlen evleneceksen, sonrasını düşün. Hayaller kurarak evleniyorsun ama o hayaller tutmayınca geri dönecek yüzün olmalı. Evlenip ayrılmak ayıp değil. Çocuk var ve o eşi ile sürekli iletişim halinde olacak arada bir bağ var bunları da unutma. Ben katlanırım diyorsan sorun yok. Ama kat kat fazla sorumluluğu olacak evlenirseniz.

O cocugun hatrina adam eski esiyle surekli gorusmek zorunda kalacak.
Dogum gunu okul gunu dugun bayram mezuniyet cocuk hasta kossss.ne zamana kadar rahat olcakki icin. O gitsin kendine gire birini bulsun.taze cicege doymamis mi hala. Senin cocugun olsaydi o bekar olsaydi ne diyecekmis sor bakalimmm

Bir çocuğa rağmen neden bu adamın ilk evliliği bitmiş? Evlenip ayrılmış adamlar bana da hep şüpheli gelir. Şiddet mi var, aldatma mı var, evini boşverme mi var? Ne olmuş da boşanmışlar? Sen bu kişiyi ne kadar tanıyorsun?

Ailen istememekte çok haklı. Dengin değil. Zaten zor olan evliliğe bir de hiç tanımadığın, ama çocuk seninleyken annelik, ya da ablalık yapma mecburiyetin olduğu bir çocuk dahil oluyor. Eski eş de cabası. Adamın çocuğuyla aran nasıl? O istiyor mu babasının seninle evlenmesini? Seni seviyor mu?

Evet, ilişkinizin içeriğini bilemem ama dışarıdan bakınca karşı çıkılası bir evlilik gibi duruyor aile tarafından. Burada çocuklu adamls evlenmiş genç kızların hikayesini okuduk.

ciddi bir konu iyice düşünmek taşınmak lasım. Ne aileni dinle ayrıl diyebilirim ne de ailene rest çek evlen. Ama sorumluluk isteyen bir durum iyi ölç tart. Hakkınızda hayırlısı :)

Bir de genel bir şey demek istiyorum. Burada evli çocuklu bir bayan eşinden ayrıldığında gençsin karşına düzgün biri çıkar aile kurarsın cümleleri çok okudum ama aynısını boşanmış bir erken için dendiğini göremiyorum pek. Kimse boşanmak için evlenmiyor, bence bu ksdsr sert çizgiler çekilmemeli. Kimse üzerine alınmasın grnel konuşuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…