sacma cahilane yorumlar yapmayin. evliligi yikan cogunlukla ailelerdir. ozellikle sizin zihniyettekiler. kizina veremedigini kizinda gormek isteyen zihniyet. iliskim guzel gidiyor diyor okuman yokmu senin.Ne diyeceklerdi.sorumlu bi aile. Senin icin en dogrusunu yapiyolar. Sen de vazgec o sevdadan.
Gexdnlerse bir kiz acmisti boyle bir konu bence evlenme aileniz COK COK haklilar cocugu varmis hem bosverin yolunuza baska birisi cikar . Vazgec ondanErkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz var seneye düğün yapmak istiyoruz fakat ailem erkek arkadaşım geçmişte evlilik yaşadığı ve bu evlilikten bi çocuğu olduğu için ilişkimize karşılar o da ben de evliliğimiz için savaşıyoruz ama bu noktayı aşmaya çalışmak beni yoruyo ve haliyle bende onu yoruyorum yine de dik duruyoruz bu arada ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 33 yaşında ikimizde lisans mezunu işinde gücünde olan kişileriz... Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sen cocugunu mu azarliyosun.uslubuna dikkat bana yazarkensacma cahilane yorumlar yapmayin. evliligi yikan cogunlukla ailelerdir. ozellikle sizin zihniyettekiler. kizina veremedigini kizinda gormek isteyen zihniyet. iliskim guzel gidiyor diyor okuman yokmu senin.