Sevgilim ve ailem anlaşamıyorrrr lütfen düşüncenizi paylaşın...

ella_nora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
41
12
Erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz var seneye düğün yapmak istiyoruz fakat ailem erkek arkadaşım geçmişte evlilik yaşadığı ve bu evlilikten bi çocuğu olduğu için ilişkimize karşılar o da ben de evliliğimiz için savaşıyoruz ama bu noktayı aşmaya çalışmak beni yoruyo ve haliyle bende onu yoruyorum yine de dik duruyoruz bu arada ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 33 yaşında ikimizde lisans mezunu işinde gücünde olan kişileriz... Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Evlilik zaten buyuk bir sorumluluk, birde erkek arkadasiniz çocugu varmis. Aileniz hakli. Bence evlilik için biraz daha bekleyin...

sen bireysin. aileni incitmeden evliligini tamamla derim. bu isler kader kismet şans isidir. yalniz suna dikkat et, iliskin bir tarafin idare etmesi ve alttan almasiyla gidiyorsa, yada icindekileri soyleyemeyip icine atiyorsan olmaz. hislerin guvenin tam olmali. hersey acik ve secik ise korkma.

Evlenmiş ayrılmış olması değilde cocuğu olması gerçekten büyük sorumluluk isteyen bir durum..
Buna hazırmısınız gerçekten deyebilecek birisimi
Aileniz hiç bir zaman sizin kötülüğünüzü istemez.. Bence iyice düşünün ölçün tartın..
Eğer değer diyorsanız bir şekilde ikna olur zamanla ailelerde
Allah yardımcınız olsun..

Iki kat özenli olunması gereken bir durum sizinki. Ama eger Nasipse evliliginiz sizin mutlulugunuza bakarak aileninde içi rahatlamış olur. O zamana kadar malesef tam olarak bir güven oluşmaz içlerinde.

Ne diyeceklerdi.sorumlu bi aile. Senin icin en dogrusunu yapiyolar. Sen de vazgec o sevdadan.
sacma cahilane yorumlar yapmayin. evliligi yikan cogunlukla ailelerdir. ozellikle sizin zihniyettekiler. kizina veremedigini kizinda gormek isteyen zihniyet. iliskim guzel gidiyor diyor okuman yokmu senin.

Gexdnlerse bir kiz acmisti boyle bir konu bence evlenme aileniz COK COK haklilar cocugu varmis hem bosverin yolunuza baska birisi cikar . Vazgec ondan

sakin aileni karsina alma gibi bi aptallik etme. kotulugunu istemez onlar. simdi ask sarhosusn sen . evlenince o cocuk sana yuk olacak. akilli dusun ve aileni dinle.

sakin aileni dinleme. buradakiler gibi dullar kervanina katilirsin. hatta aileni yapabilirsen hic karistirma.

Ailenin dediklerini göz ardı etme..
Ama yetişkin bir bireysin mutlu olacagına inanıyorsan ailenide buna inandır ve ikna et..

İyice ölçüp tarttınız mı? Boşanma sebebi önemli. Çocuğun velayeti kimde? Daha önce çocukla vakit geçirdiniz mi? Erkek arkadaşınız boşanmış ancak çocuk sebebiyle eski eşiyle aralarında hep bir iletişim olacak. (çocuk için tabi ki) Bunu kaldırabilecek misiniz? Aileniz dedi diye hemen vaz geçmeyinn ancak ailenizin tutumunu da göz ardı etmeyin. İmkansız değil ama zor bir yola gönül koymuşsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

24 yasindasiniz sekerim, kendi cocugunuz bile yokken, uvey cocuk sorumlulugu tasiyabilecek misin?

Adam o cocukla da ilgilenmek zorunda, hafta sonlarinda sen belki bas basa olmak isteyeceksin , ama 1 gununu cocuguna ayiracak mesela. Burda baska bir hanim konu acmisti, eski esle gorusulmesinden rahatsizdi, ipe sapa gelmeyen seyler yazip sacmalamisti bana gore. Bu adam cocuk icin eski esiyle hayat boyu gorusmek zorunda, bunu hic uzun vadede dusunup tarttiniz mi?

Aileniz hakli olabilir mi, belki?

Burda ATTRAENTE diye bir uye var, kendisi olgun yasta, olgun bir insan ama o bile en sonunda uvey annelikten yakinmaya basladi. Kendisini buraya davet ediyoruz:))

Son düzenleme:
aileni karşına alma bence çünkü genelde çocuklar üvey anneyi kabul edemiyor ve evlenince adamlar ikinci eşleri çocuğuna bağırsa bile şiddet uyguluyor böyle bi üye vardı burda kendi çocuklarından ayırmamış kadın ama adam en ufak bişeyde kadına bağırıp şiddet uyguluyodu.tabi herkes böyle değildir ama iyice düşünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…