Sevgilim sevgisinin zedelendigini soyleyip ayrilirken sarilmak istedi ve arkamdan kac kez bakti

Limong

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
3
0
1
27
Arkadaslar merhaba.. Bir iliskim vardi benim icin her seyi yapti cok seviyordu bu net. Ama kavga anlayissizlik anlasmazlik bazi sorinlar ilismizi zedeledi. O mimsrlik okuyor ve bolumu cok yogun, bana benden anlayoslanlaysli olmami beni boylr kabul etmesi daha iyi degil mi diyordu.. Bunlari baslarda sorun olmadi srvgimkze ve farkli illerdeyiz ama 40 dk lik yol. 5 gun konsmayalim dedim ve 5 gunun sonunda seni hic nerak etnedim bunu cok dusundum dedi sevgim azalmis zedelenmis ve diger onceliklerim ailemeaileme bakmak kendimo gelistirmem kavgalarimiz anlayissizlarimizdan tum bunlar uste gelince gelecek goremiyorum dedi ve ayrilmanin en dpgru olucagini soyledi. Son ksz bulusalim dedim oyle yuz yuze bitirelim, konustuk ettik cocuk gibi kopruye isimlerimizi yazdi, neden yaptin dedim ani olarak kalsin beni hatirlarsin gecerken dedi, hava soguktu isinmak icin bir muze gibi yer vardi yakinimizda orada isindik otururken bana benim fotograflarimi gosterdigosterdi gulduk vs. Son anlara dpgru sana sarilabilir miyim dedi sende istersen sen sarilicak mksin dedi sarildi bana uzun uzun.. Helallastik ve birden yuzu asildi hareketleri yavasladi ben hizli duraga gittik duraga vardigimda karsida hala yavas yavas yuruyen onune bakar bir adam vardi. Dondu beni gordu ve bana bakti durup sanki gelicekmis gibi cok yavas yuruyordu zaten sonlara dogru neden diye sprdum soylemedi. Ona belli etmeden baktim yururken yine donup bakti uzun uzun ve tekrar bakti. Sizce neden? Sevgisinin azaldigini soyleyen erkek neden sarilmak ister ve uzun uzun qrkamdan bakar kac kez..

Gerçekten ergen...buna daha fazla vakit kaybetmemeniz isabet olmuş. Siz de vaktinizi aynın onun yaptığı gibi kendi geleceğinize yatırım için harcayın.

Geri dönerse kucak açmayın sakın.

Isınmak için müze gezmek de ne bu arada? Bi salep ısmarlayacak parası da mı yok?

Yok hayir karsimizdaydi muze, yanyani duraklara gidicektik sadwce 5 dkdk oturduk.

Yok hayir karsimizdaydi muze, yanyani duraklara gidicektik sadwce 5 dkdk oturduk.
Önemli değil canım ya..ama niye ayrıldığına iyi bak, tekrar düşün. Açıklaması çok kırıcı. Keşke hiç son kez görüşmek istemeseydin. Oğlan gayet ben merkezli, kendini seven bir tip. Benim kariyerim, benim ailem, ben kendimi dinledim, baktım ki hiç seni merak etmemişim. Dur şuraya adımı yazayım. Beni hatırlarsın...

Bak bu döner 3 güne, senden güzelini bulamazsa. Sen de biraz kendi değerini bil, çekip gidene yüz verme. Buradan sağlam bir ilişki çıkmaz zaten.

Ben çocuğa hak verdim. Evli değilsin nişanlı değilsin neden tribini ceksin ki ikide bir sorun çıkaran bir ilişkinin.
Ayrılmadan önce sarılıp güzel sözler söylemesi de normal.
Yani benim hep yaptığım birşey. Diğer insanlar nasıl ayrılıyor, ana bacı küfür falan mı ediliyor?
İki insan buluşur,içindekiler dökülür, bir taraf diğerine ayrılığın daha iyi olduğuna dair cümleler kurar... Biraz daha konuşulur, en son da son bir kez kocaaaamaaaan sarılıp hayatında ne kadar değerli olduguna dair içten cümleler kurulur ve vedalasilir.
Ben hep bunu yaşadığım için bana normali bu gibi geliyor.
Güzel başlayan herşey guzel bir sonu hakeder bence. B
Sirf bir insanı seviyorsun diye anlaşamadigi bir ilişkiyi kabak tadı verene kadar sündüre sündürr yaşamamamali bence kimse.

Mantikli dusununce bende gelecegimizi goremiyorum fakat gercekten omuonu sevdigim icin takintili halleri burunuyorum. Geri donecegini sanmiyorum neden donsun ki hem sevgiside azalmis

Ayy lise birde yapmisti bana eski sevgilim.ozmanlar haftalarca uyuyamamistim herkee anlatiyldm arkamdan uzun uzun bakti beni alnimdan oltu seviyor dimi diylrdum herkese. Pehhh iki gun sonra baktim karsidan bulmus bir yesil gozlu balina hatun salina salina opuse koklasa geliyoar. Aska inancimi o zman biraktim.ve birdahada kimse icin bu beni hala seviyormu diye sormadim. Dusunki 15 yasinda filandim. O baskasiyla evlendi ben baskasiyla.

Müze önemli :)

Allah aşkına şu yazı şeklini bi düzelt. Kurduğun cümlelerden hiç birşey anlamadım.

İnsanların ayrılığa karar vermesi de zor. Düşünmüş taşınmış mantıklı olanın ayrılmak olduğuna karar vermiş. Sonuçta veda anında ki yaptıklarının da pek anlamı olmaz. Sen de ümitle bekleme. Önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…