Yok hayir karsimizdaydi muze, yanyani duraklara gidicektik sadwce 5 dkdk oturduk.Gerçekten ergen...buna daha fazla vakit kaybetmemeniz isabet olmuş. Siz de vaktinizi aynın onun yaptığı gibi kendi geleceğinize yatırım için harcayın.
Geri dönerse kucak açmayın sakın.
Isınmak için müze gezmek de ne bu arada? Bi salep ısmarlayacak parası da mı yok?
Önemli değil canım ya..ama niye ayrıldığına iyi bak, tekrar düşün. Açıklaması çok kırıcı. Keşke hiç son kez görüşmek istemeseydin. Oğlan gayet ben merkezli, kendini seven bir tip. Benim kariyerim, benim ailem, ben kendimi dinledim, baktım ki hiç seni merak etmemişim. Dur şuraya adımı yazayım. Beni hatırlarsın...Yok hayir karsimizdaydi muze, yanyani duraklara gidicektik sadwce 5 dkdk oturduk.
Mantikli dusununce bende gelecegimizi goremiyorum fakat gercekten omuonu sevdigim icin takintili halleri burunuyorum. Geri donecegini sanmiyorum neden donsun ki hem sevgiside azalmisÖnemli değil canım ya..ama niye ayrıldığına iyi bak, tekrar düşün. Açıklaması çok kırıcı. Keşke hiç son kez görüşmek istemeseydin. Oğlan gayet ben merkezli, kendini seven bir tip. Benim kariyerim, benim ailem, ben kendimi dinledim, baktım ki hiç seni merak etmemişim. Dur şuraya adımı yazayım. Beni hatırlarsın...
Bak bu döner 3 güne, senden güzelini bulamazsa. Sen de biraz kendi değerini bil, çekip gidene yüz verme. Buradan sağlam bir ilişki çıkmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?