Arkadaslar merhaba.. Bir iliskim vardi benim icin her seyi yapti cok seviyordu bu net. Ama kavga anlayissizlik anlasmazlik bazi sorinlar ilismizi zedeledi. O mimsrlik okuyor ve bolumu cok yogun, bana benden anlayoslanlaysli olmami beni boylr kabul etmesi daha iyi degil mi diyordu.. Bunlari baslarda sorun olmadi srvgimkze ve farkli illerdeyiz ama 40 dk lik yol. 5 gun konsmayalim dedim ve 5 gunun sonunda seni hic nerak etnedim bunu cok dusundum dedi sevgim azalmis zedelenmis ve diger onceliklerim ailemeaileme bakmak kendimo gelistirmem kavgalarimiz anlayissizlarimizdan tum bunlar uste gelince gelecek goremiyorum dedi ve ayrilmanin en dpgru olucagini soyledi. Son ksz bulusalim dedim oyle yuz yuze bitirelim, konustuk ettik cocuk gibi kopruye isimlerimizi yazdi, neden yaptin dedim ani olarak kalsin beni hatirlarsin gecerken dedi, hava soguktu isinmak icin bir muze gibi yer vardi yakinimizda orada isindik otururken bana benim fotograflarimi gosterdigosterdi gulduk vs. Son anlara dpgru sana sarilabilir miyim dedi sende istersen sen sarilicak mksin dedi sarildi bana uzun uzun.. Helallastik ve birden yuzu asildi hareketleri yavasladi ben hizli duraga gittik duraga vardigimda karsida hala yavas yavas yuruyen onune bakar bir adam vardi. Dondu beni gordu ve bana bakti durup sanki gelicekmis gibi cok yavas yuruyordu zaten sonlara dogru neden diye sprdum soylemedi. Ona belli etmeden baktim yururken yine donup bakti uzun uzun ve tekrar bakti. Sizce neden? Sevgisinin azaldigini soyleyen erkek neden sarilmak ister ve uzun uzun qrkamdan bakar kac kez..