tınlamaz olur mu rahatsız olduğumu bildiği için bahsetmedi bir gün çok canı sıkkındı ben üsteledim öyle anlattı annemleri aramış diye. ya ben kendim şahidim nasıl rahatsız olduğuna sinirlendiğine önce engelledi zaten engellemenin üstüne ailesine ulaştı sonra engeli kaldırdı aileme değil bana ulaşsın dedi.Sevgilini nezamandir taniyorsun?
Kiz onun Ailesini aradigini nerden biliyorsun? Sadece sevgilinin söylediklerinden mi?
Saplantili eski sevgili olaylarina inanmiyorum pek
Sevgilin cok rahatsiz olsaydi bu durumdan ozaman bu olayi coktan cözerdi..
Bir insani hayatindan cikarmak okadar da zor birsey degil.. iyice piskopat olmadikca karsindaki insan tabiki..
Baktin sevgilin bu durumdan memnun hatta senin rahatsiz olmani tinlamiyor
sal gitsin
bir cacik olmaz ondan
9-10 ay kadarOnların ilişkileri ne kadar surmus biliyor musunuz?
ben sevgilimi, onlar sevgiliyken tanıdım kızdan nasıl nefret ettiğini kızdan ayrılmak için ne kadar uğraştığına bizzat arkadaşı olarak şahittim aramızda duygusal bir şey yoktu ozamanlar.senin sevgilin kızı cepte tutuyor sen hala kıza atıp tutmuşsun.
Hayır ya öyle bir insan değil aksine şefkatli merhametli elinden geldiğince sabır gösterdi ona karşı dedim ya biz arkadaştık o zamanlar kız psikopat gibi davranıyordu istediği en ufak şey olmayınca cıngar çıkarırdı. Sevgilim bir şeyi yapma dese kız inadına yapardı. Nasıl yıprandığını kendim gördüm . Daha ne kadar katlanıcaktı bu kıza bilmiyorum hala da çekiyor zaten. Bana elinden geldiğince yansıtmıyor. Elime telefonunu aldığımda mesaj geliyor isim çıkıyor öyle tesadüfen öğrendim zatenBelki de sevgiliniz gercekten kiza kotu seyler yasatmistir
Senin huzurunun kaçması cirkin bir sey cunku sen onlarin iliskilerinin gunahlarini cekmek zorunda degilsinz aten sevgilinde yeterince cekmemis anlasilan
kız kötü şeyler yaşattı demiyor ben bu ilişkiye emek ettim emeğimin karşılığını alamadım diyor evlenmek istiyor benimkiyle yani .Belki de sevgiliniz gercekten kiza kotu seyler yasatmistir
Senin huzurunun kaçması cirkin bir sey cunku sen onlarin iliskilerinin gunahlarini cekmek zorunda degilsinz aten sevgilinde yeterince cekmemis anlasilan
vallahi dua ediyorum karşısına biri çıksın evlensin gitsin başımızdan diye 31 yaşında zatenKesin cozum.
Sahte bi hesap ac oylesine bi erkek adina.
Selam seni surda surda gordum cok begndim tanisalimmi felan diye yaz facebooktan.
Uc bes gun yaz kiza arada sirada.
Ilgisini cek.
Yeni tanistigi erkek odakli olsun elbet sonlandirir sevgiline yazmayi.
Hic etikmi degilmi umrumda olmaz, saplantili manyakk.
vallahi dua ediyorum karşısına biri çıksın evlensin gitsin başımızdan diye 31 yaşında zaten
saglam sekılde gozu korkutulmadı ama bunu sen deıl erkek arkadasın yapmalı..Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?
CANIM BEN CE SEVGİLİNİN GİZLEDİĞİ Bİ HALTI YA DA Bİ KABAHATİ VARDIR YOKSA GERÇEKTEN İSTEMESE YAHUT RAHATSIZOLSA BÖLE MÜNİS YUMUSAK Bİ TAVIR SERGİLEMEZ ERKEK ARKADAŞINA DAHA SÜPHECİ YAKLAŞ BEN CEMerhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?
belki birlikte olmuşlardır,kız yediremiyorduryok bittikten 3 ay sonra kızın benden haberi yok zaten. Şöyle ki benim erkek arkadaşım muhafazakar bir insan değil, ama ailesi muhafazakar buna rağmen erkek arkadaşımın hiç umrunda olmaz ateist olsun dindar olsun vs gibi kriterleri yoktur. Hanım kızımız, vakti zamanında açıktı benimkinin ailesi de muhafazakar. Açık olduğu için Sevgilimin onunla evlenmediğini düşünüyor. 1 ay önce de kapandı zaten. Düşünün ayrılalı 6 ay olmuş kapanıyor çocuğun ailesini arıyor ve ben sizin hatrınız için kapandım açık gelin istemediğinizi biliyorum falan demiş. Ama ben erkek arkadaşımı tanıyorum böyle bir şey talep etmesinin imkanı yok zira kendisi muhafazakar değil ve hiç bir zaman benim ne giydiğime karışmadı bunu önemsemedi karşıdaki insanın özgür olmasına ve özgür iradesiyle giyimine karar vermesine önem verir. Sevdiğim insan ateist olsun ben yine her koşulda onun yanında durur ailemin karşısına çıkarırım der. Bu kız erkek arkadaşımdan 4 yaş büyük. Erkek arkadaşımda Boğaziçi üniversitesinden mezun. Kendince kompleks yaptı bence işte benden küçük çok iyi bir ünivden mezun ailesi muhafazakar beni ailesine yakıştırmadı falan diye. böyle tahmin ediyorum.
Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?