Sevgilim sapık eski sevgilisi

tınlamaz olur mu rahatsız olduğumu bildiği için bahsetmedi bir gün çok canı sıkkındı ben üsteledim öyle anlattı annemleri aramış diye. ya ben kendim şahidim nasıl rahatsız olduğuna sinirlendiğine önce engelledi zaten engellemenin üstüne ailesine ulaştı sonra engeli kaldırdı aileme değil bana ulaşsın dedi.

senin sevgilin kızı cepte tutuyor sen hala kıza atıp tutmuşsun.
ben sevgilimi, onlar sevgiliyken tanıdım kızdan nasıl nefret ettiğini kızdan ayrılmak için ne kadar uğraştığına bizzat arkadaşı olarak şahittim aramızda duygusal bir şey yoktu ozamanlar.

Belki de sevgiliniz gercekten kiza kotu seyler yasatmistir
Senin huzurunun kaçması cirkin bir sey cunku sen onlarin iliskilerinin gunahlarini cekmek zorunda degilsinz aten sevgilinde yeterince cekmemis anlasilan

Senin huzurunun kaçması cirkin bir sey cunku sen onlarin iliskilerinin gunahlarini cekmek zorunda degilsinz aten sevgilinde yeterince cekmemis anlasilan
Hayır ya öyle bir insan değil aksine şefkatli merhametli elinden geldiğince sabır gösterdi ona karşı dedim ya biz arkadaştık o zamanlar kız psikopat gibi davranıyordu istediği en ufak şey olmayınca cıngar çıkarırdı. Sevgilim bir şeyi yapma dese kız inadına yapardı. Nasıl yıprandığını kendim gördüm . Daha ne kadar katlanıcaktı bu kıza bilmiyorum hala da çekiyor zaten. Bana elinden geldiğince yansıtmıyor. Elime telefonunu aldığımda mesaj geliyor isim çıkıyor öyle tesadüfen öğrendim zaten

kız kötü şeyler yaşattı demiyor ben bu ilişkiye emek ettim emeğimin karşılığını alamadım diyor evlenmek istiyor benimkiyle yani .

tek problem sevgilimin onunla evlenmemiş olması yoksa kızın yakındığı bir şey yok bana şunu yaptı bunu yaptı diye beni ailene yakıştırmadın benle evlenmedin diyor genel olarak attığı mesajların teması bu benimle niye evlenmedin.

Alenen taciz ediyor anladığım kadarı ile. Bu tiplerden kurtulmak çok kolay değil, bu şekilde devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söylesin sevgilin ve hatta devam ederse bunu cidden yapın.

Kesin cozum.
Sahte bi hesap ac oylesine bi erkek adina.
Selam seni surda surda gordum cok begndim tanisalimmi felan diye yaz facebooktan.
Uc bes gun yaz kiza arada sirada.
Ilgisini cek.
Yeni tanistigi erkek odakli olsun elbet sonlandirir sevgiline yazmayi.

Hic etikmi degilmi umrumda olmaz, saplantili manyakk.

vallahi dua ediyorum karşısına biri çıksın evlensin gitsin başımızdan diye 31 yaşında zaten

saglam sekılde gozu korkutulmadı ama bunu sen deıl erkek arkadasın yapmalı..

CANIM BEN CE SEVGİLİNİN GİZLEDİĞİ Bİ HALTI YA DA Bİ KABAHATİ VARDIR YOKSA GERÇEKTEN İSTEMESE YAHUT RAHATSIZOLSA BÖLE MÜNİS YUMUSAK Bİ TAVIR SERGİLEMEZ ERKEK ARKADAŞINA DAHA SÜPHECİ YAKLAŞ BEN CE

belki birlikte olmuşlardır,kız yediremiyordur

Zaten bu sizin değil sevgilinizin problemi. Ben olsam dışarıdan izlerdim.

Erkek arkadaşınız neden numarasını değiştirmiyor? Ya da numarasını kara listeye almıyor? Faceden de engellesin kızı.
Ben bir bit yeniği var diye düşünüyorum.
Benim eski görüştüğüm şahıs biraz saplantılı ve inatçıydı. Hiç vazgeçmedi ben evlendikten sonrasında bile faceden bulup mesajlar attı engellemiştim her taraftan yine sildim yine engelledim...numaramı değiştirmiştim facemi kapatıp yeni bir face aldım. ortak arkadaşlarla bile görüşmüyoruz. nedir yani çok mu zor bunları yapmak ulaşılmak istemeyen ulaşılmaz bu devirde bu kadar basit.

Numaranı değiştirelim dediğimde olabilir demişti. Bakalım akşam gelsin konuşacağım. Tek endişesi bana ulaşamadıkça aileme ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…