- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Okul öncesinin ataması 70 lerde ing ogretmeni 85 lerde atanır merak etmesinevet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.
erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!
şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????
Okul öncesinin ataması 70 lerde ing ogretmeni 85 lerde atanır merak etmesin
Tamam anladım şimdi. Ben seni net düşünüyorsun sandım.ben mi göremiyorum bazı şeyleri . görüşlerinizi almak istedim
Tamam anladım şimdi. Ben seni net düşünüyorsun sandım.
Sevgilin sonuçta öğretmen olacak. ikinizinki de öğretmenlik. Gelirleriniz farklı olsa bile sana uyum sağlayamayacak bir mesleği olmayacak bence. Çok farklı statüde olmayacaksınız tabi sen öğretmenlik yaparsan.
Annen biraz havaya girmiş. Benim babam da giriyordu. O zaman eşim sevgilimdi ben üniversitedeydim. Babam tabi ilk önce Eğitimini soruyor. eşim o zamandan sonra üniv. e başladı ve benden önce bitirdi. Babama iş konusunda destek oldu. Yani insanlara önyargılı olmamak ve kibirlenmemek lazım.
ama dogru ya da yanlış sen ne dusunuyorsun bu da onemlı annen senı boyle dıye dıye bı sekılde etkılemıstır ve sen arkadasınla evlensen bu sefer senın de gozune batacak bıseyler bana oyle gelıyor öğretmen öğretmendır ısın ıcıne gırınce anlıosun ama dedıgın gıbı akademık karıyer yapacaksan bu cocukla aranızın ıyı gıdebılecegını sanmıyorumbu kadın büyük konuşa konuşa beni mahvedecek
bölüm öğrencisiymişim. çoğunlukla derslerim kuzeyde :)
evet annem baya abarttı.
ama dogru ya da yanlış sen ne dusunuyorsun bu da onemlı annen senı boyle dıye dıye bı sekılde etkılemıstır ve sen arkadasınla evlensen bu sefer senın de gozune batacak bıseyler bana oyle gelıyor öğretmen öğretmendır ısın ıcıne gırınce anlıosun ama dedıgın gıbı akademık karıyer yapacaksan bu cocukla aranızın ıyı gıdebılecegını sanmıyorum
Sen anneni al bir gün kilyosa götür boğaziçini görsün yada geç saatlerde güney meydana :) Bayağı abartmış ama olay sizde bitiyor
ayrıcca bız kocamla aynı okulda calısıyoruz o sınıf ben fen öğretmenıyım dısardan kıskananlar bıze senın bolumun daha yuksek sız anlasamazsınız bız her konudagayett ıyı anlaşıyoruz dedım bıraz da ımalı bı sekılde anladı ne demek ıstedıgımı farklı sorunları vardı kocasıyla daha da oyle bısey demedı ama dısardan sızı bu sekılde etkıleyecek ınsanlar olacaktır ona da hazırlıklı ol
işte burda senın tavrın aşkın sevgın devreye gırecek eger yeterı kadar sevmıyorsan adamı senın de zoruna gıdecek onların ne dedıgı degıl senın ne hıssettıgın onemlıen başta benim akrabalarım yakın çevrem. annem el ne der diye ödü kopuyor.
işte burda senın tavrın aşkın sevgın devreye gırecek eger yeterı kadar sevmıyorsan adamı senın de zoruna gıdecek onların ne dedıgı degıl senın ne hıssettıgın onemlı
aynen öyle :)) şu anlık kapattım olayı . üniversite bittiğinde tanımak için ona bir şans verin dedim. tamam dediler
annem köyde büyümüş babası erken yaşta vefat etmiş. 6 kız kardeş hiç ananemin yüzünü eğdirmemişler !!! gelinliğiyle çıkmış . sevgili de ne oluyo acep !?!? sevgi açlığım mı varmış . canım mesajlaşmak istediğinde teyzeme dayıma mesaj atacakmışım. kafam yandı burda
Ironi ypmis cnm :)Yav burda tepki annene miydi bana mıydı anlamadım.. Biraz ağır konuştuysam da özür dilerim buarada
nerde okursa okusun nerde okuduğunun ve ne okuduğunun önemi olmamalı gerçekten şaşırıyorum böyle şeyleri görünce küçümsemek için söylemiyorum hanımefendinin oğlu işçi olsa evleneceği kız doktor ya da öğretmen ola bayıla bayıla anlatılır gelinim söyle böyle diye bu erkek arkadaşının mesleğinden kaynaklanan bir şey değil tamamen annenin egosuyla alakalı
Yav burda tepki annene miydi bana mıydı anlamadım.. Biraz ağır konuştuysam da özür dilerim buarada
evet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.
erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!
şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????