sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

işte tanımıyor. karakter olarak seveceğine çok eminim. gerçekten çok iyi birisi. ama annem boğaziçinde okumamı fazla büyütmüş

hıh benım sınıf arkım da orada okudu prof olcam hıh öğretmenlık neyıme dedı hıh dedi hala atanamadı

üniversite nedir ki ? imkan bakımından tercih ettim bu okulu . çok seviyorum okulumu ve hayırlısı diyorum. devlette çalışmak hayırlısı ise inşallah devlete atanırım. boğaziçi sadece bir etiket.

Annen bir adım sonrasında öss giriş belgesi isteyip yüzde 5 lik dilim kriteri koyabilir ilk 15bine giren gelsin falan hatta üniversite giriş kapılarına yurtların reklamını koyan standlar oluyo ya eve kuruyomuş onlardan

Kusura bakma çok dalga geçtim ama annen çok klasik ya her anne çocuğuna kolay kolay kimseyi yakıştıramaz ama bunun kriteri bu olmamalı.

Sen de kendi kararını verdikten sonra dik dur müdahele ettirme maddi konuda. Bu arada ben eşimin 3 katı maaş alan bir işteyim

durum bu . çok bağnaz . klasik türkiye mahalle sendromu .

işte tanımıyor. karakter olarak seveceğine çok eminim. gerçekten çok iyi birisi. ama annem boğaziçinde okumamı fazla büyütmüş

Zamana bırakın...Sadece statüye önem verip evladı ayrıldığında çok acı çekip pişman olan gördüm...En yakınlarım Türkiyenin en ünlü ün mezun olan bir Kalp cerrahı ile evliliğini azap çektiği için noktalamak zorunda kaldı...Davul dengi dengine tabi ki ama karakter 5 para etmeyince o diploma sadece gereksiz bir kağıt parçasına dönüşüyor...

kesinlikle haklısınız . ben de bunu anlatmaya çalıştım . konuşmayacağım dedim.okul bitince istemeye gelirlerse tanımak için şans verin dedim . tamam dedi kapattım konuyu....

çok garip mesleğinin neyini beğenmedi ki bende okul öncesi öğretmeniyim

Hehe çok komik. Ben de Türkiyede derece yapmıştım, istediğim her uniyede gidebilirdi m. Babam ha boğaziçi ha başka bir yer sonuç olarak öğretmenlik dedi. Maddi olarak uygun bir uni ye gittim, doğuya atandı m. İngilizce öğretmeniyim bu arada. Annen boşuna Kasım Kasım kasılmasın. Kpss boğaziçi ne falan bakmaz. O okul öncesinde batıya hop atanır, sen özel işte rezil olursun. Gözlemleri më dayanarak öğretmen öğretmen evliliği çok daha rahat.

hayırlısı tabi. ne oldum demek değil ne olacağım demek önemli

Kizi Bogazicinde okudugu icin.........

nerde okursa okusun nerde okuduğunun ve ne okuduğunun önemi olmamalı gerçekten şaşırıyorum böyle şeyleri görünce küçümsemek için söylemiyorum hanımefendinin oğlu işçi olsa evleneceği kız doktor ya da öğretmen ola bayıla bayıla anlatılır gelinim söyle böyle diye bu erkek arkadaşının mesleğinden kaynaklanan bir şey değil tamamen annenin egosuyla alakalı

kesinlikle öyle . kendisi de diyor. oğlum boğaziçinden birisini bulsa tut kaçırma derim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…