- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Annenin derdi ikinizin denkliği falan degil, havasını atabileceği bir damat. Siz sınıf arkadaşı dahi olsaydınız yine memnun olmayacaktı eminim.
Babanız imam ama insanları hor görmeyi annenize öğretememiş galiba.
Annen çok komikmiş. Ortaokul sosyal bilgiler öğretmeni arkadaşıma "Terfi edip lisede de çalışmaya başlarsın yavrum olsun" diyen bir teyze tanımıştım. Annen de aynı kafayı yaşıyor olacak ki seni daha üstün sanıyor. Okul öncesi öğretmenlerinin KPSS de sadece isim yazarak atandigindan bahset; ikna olur bence.
ingilizce öğretmenliğimi okul öncesinden üst mertebedeymiş.Annene sadece gülüyorum kusura bakmada. Bir çok erkek okul öncesi öğretmeni arkadaşım var çalıştığım.Artık Anasınıfı öğretmeni değil okul öncesi öğretmeni diye anılıyoruz.Çünkü erkek öğretmenler bu bölümde oldukça fazla...
öğretmenliğin cinsiyeti mi oluyor.Erkeğe yakışmayan bir meslek söylemesi bile komik ben kızımı öyle bir yetiştireyim sonra gitsin anaokulu öğretmeni bulsun alla korusun kadın mesleği ben kızımın öğretmeninin erkek olmasını istemezdim ayrica
ay Allahım yarabbim annen kendini ne kadar yukarıda görüyor öyle
rezil rüsva olacak ne varmış acaba
annenin mesleği ne peki?
öğretmenliğin cinsiyeti mi oluyor.
Annen büyük konuşuyor..başına gelecek var..
sonuçta erkek arkadaşın da üniversite okuyan meslek sahibi olacak bir insan, annen abartmış, sanki karşında ki ilkokul mezunu neden insanları böyle küçümserler anlam veremiyorum tanımadan karakterini, kişiliğini, bilmeden toplumca ön yargılıyız maalesef
Annene söye ki, sen değil ben evleniyorum, fazla kafa yormana gerek yok de. Statü farkınız da pek yok ki, ikiniz de öğretmensiniz. Aşk mesleğe göre mi seçiliyormuş.. Annenin mesleği ne sanki kendisi master yapmış, 3er beşer doktora tezi yazmış gibi konuşuyor. Bu kafa yapısı zaten okumamış olduğunu, okusa da hayata bakış açısının hala dar kaldığını belli ediyor annenin..
Ay şimdi kiblenirim ama gerçekler bunlar üzgünüm
evlatlıktan reddeder gerçekten .başını mı eğmişin
okul öncesi öğretmeni diye mi
aman kardeşim gönlünü ilkokul mezununa kaptırma annen kkyı uçurur hepimizi vurur
e meslek olarak denkmisiniz iste :)
annecigini uzmeden gonlunu almaya çalis yani derdini anlatmaya çalis
seni dinlemeyecek belliki disardan destek sart ayni meslek oldugunu tasdiklemesi için :)
annelere kolay kolay kizamiyorum sadece gulumsuyorum yazini gordukçe :)
yarin birgune gecer siniri en azindan bagirmaz hale gelir bence :))
cık cık cık hiç olur mu canım !?!? ben BOĞAZİÇİnde okuyorum . kınıyorum şu an !!yanlış anlamada kargaya yavrusu şahan gözükürmüş diye bir laf var
sevgilinle denksiniz neyin üstünlüğü neyin mertebesi
Bilmiyorum başka bir alana yönelmeyi düşünüyor musun da, sen atanamayip o atanirsa samanyolunun ibretlik filmleri gibi olur
annenıin haberi yok sanırım boğaziçi ingilizce öğretmeni mezunuyla aöf ingilizce öğretmenliği mezununun aynı kapıya vardığını bı zahmet soyleyın....
evet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.
erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!
şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????
ah anneler ah
meslek sen doktor o lise mezunu olsa farkeder neden? ünv ortamı insanı değiştiriyor bakış açısı farklı olur genelde
ama ikiniz de öğretmensiniz neden farklı görüyor anlamadım
evet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.
erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!
şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????
hıh benım sınıf arkım da orada okudu prof olcam hıh öğretmenlık neyıme dedı hıh dedi hala atanamadıama ben profesör olcam !?!? öğretmenlik benim neyime cık cık cık