sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

evet öyle . ama ben profesör !!! olucam okul öncesi benim neyime !?!?!?

yohhhh canım kadın mesleği o!?!? ben damadım çocuk gelişimi mezunu !!! dedirtmem diyo!!!

öğretmenliğin cinsiyeti mi oluyor.

kesinlikle ön yargı içimize işlemiş

annem köyde büyümüş babası erken yaşta vefat etmiş. 6 kız kardeş hiç ananemin yüzünü eğdirmemişler !!! gelinliğiyle çıkmış . sevgili de ne oluyo acep !?!? sevgi açlığım mı varmış . canım mesajlaşmak istediğinde teyzeme dayıma mesaj atacakmışım. kafam yandı burda

konuştuk ve yalan söylemek zorunda kaldım.

annenıin haberi yok sanırım boğaziçi ingilizce öğretmeni mezunuyla aöf ingilizce öğretmenliği mezununun aynı kapıya vardığını bı zahmet soyleyın....

inammıyorum ya okul öncesi öğretmenliği ne alaka üst alt mertebe,gayette güzel mesleği var inş atanır, bazen anneler gerçekten düşüncesiz olabiliyor,hayırlıysa olsun canım bence

Boğaziçili de olsanız ODTÜ lüde ya da başka bir ün den mezun olsanız,öğretmenlikte değişmiyor.Sadece belki özel ders konusunda değişebilir.İkiniz de meslektaşsınız ve Milli Eğitimde aynı maaşı alacaksınız.Anneniz de siz dr,eş adayınbız öğretmen gibi konuşmuş.O şekilde olsa belki kadının üst statüde olması sıkıntı çıkarabilirdi ileride.Ama dr bayan öğr ya da işletmeci erkek evliliği olup çok mutlu olanlarda var.Bu tamamen bakış açısı.Anneniz karaktere bakmalı öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…