sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

başka bir yol? yalan söylemekten başka çıkar yol yok . en büyük çocuğuyum. sülalede kuzenler arasında en başarılıyım!!!!!!!! boğaziçinde okuyorum!!!!
:)))) yaws madem o kadar yuksek bi okul puanida çokdur
o kadar puanla gidip normal bi tip fakultesi okusaydin ya anneyinde gozleri aydin ayakalri manisa olurdu boylece :))

off seninki daha fenaymis nasil ikna ettin
esin simdi ne is yapiyor merak ettim
sen benim kiizim olsan vermezdim bende kocana :))))))))

eşim 4 yıllık üniversiteye başladı sosyal hizmet bölümüne
ve de kpss ye girip hava kuvvetleri komutanlığında sivil personel olarak çalışmaya başladı
o zaman dinleyip de ayrılsaydım şimdi nasıl bir pişmanlık içinde olurdum bilmiyorum :)
ama bizimki bi istisnadır belki, herkeste olumlu sonuçlanacak diye bişey yok tabii

Ne kadar yüklenilmiş konu sahibinin annesine.
Belki abartılı tepki göstermiş olabilir, ama ben olsam bende gösteririm.
Boğaziçi'ndeki hiç bir bölümü diğerleriyle kıyaslayamazsınız kusura bakmayın.
Bu kız mezun olduğunda karar vereceği pekçok alanda çalışabilir. Tercümanlık yapar, akademik kariyer yapar, rehberlik yapar, nereye başvursa kolayca diğerlerini eler. Erkek arkadaşından üstün mü, üstün. Önce bunu kabul edelim.
Annesinin doktor, mühendis hayali varmış. Çok mu acayip?
Sizlerin kızlarınız için hayal ettiğiniz damat adayı davulcu mu? Zurnacı mı?
Konu sahibi annenize biraz zaman tanıyın. Onuda anlamaya çalışın. Sevgilinizin sizi mutlu edeceğini anladığında inadından vazgeçecektir.

başka bir yol? yalan söylemekten başka çıkar yol yok . en büyük çocuğuyum. sülalede kuzenler arasında en başarılıyım!!!!!!!! boğaziçinde okuyorum!!!!
Annenin derdi ikinizin denkliği falan degil, havasını atabileceği bir damat. Siz sınıf arkadaşı dahi olsaydınız yine memnun olmayacaktı eminim.

Ustunlukten kastınız ne? Konu sahibinin kariyer imkanlarının fazla olması mı yalnızca? O saydığıniz imkanlar kendini geliştiren tüm üniversite mezunlarına açık. Ha diyelim ki değil, bu mantığa göre herkes kendi universitesinden biriyle mi evlenmeli ? Bu durumda kızlarımız için doktor mühendis damat istememiz için kızımızın da bu konumlarda olması gerekmez mi? Çocuk öğretmen olacak, davulcuyla zurnaciyla ne ilgisi var anlamadım.

maasallah enisteye çok azimliymis :)
nadir olur bence boylesi sizinki ornek bisey olmus ornek olarakda kalir bence :)

Kızımızın eğitiminin damattan üstün olduğunda hemfikiriz sanırım.
Bu kız çocuğu okulunu bitirdiğinde işsiz kalmaz, bundada hemfikirizdir heralde.Öğretmenlik dışındada pekçok iş yapabilir. Damadın tek çalışma alanı var, oda öğretmenlik. Ve evet konu sahibi eğitim olarak daha üstün. Bir anneninde kızının kendi dengi biriyle evlenmesini istemesi çokta garipsenecek bir durum değildir baba göre.

Annen çok komikmiş. Ortaokul sosyal bilgiler öğretmeni arkadaşıma "Terfi edip lisede de çalışmaya başlarsın yavrum olsun" diyen bir teyze tanımıştım. Annen de aynı kafayı yaşıyor olacak ki seni daha üstün sanıyor. Okul öncesi öğretmenlerinin KPSS de sadece isim yazarak atandigindan bahset; ikna olur bence.

Aynı okul aynı bölüm mezunu olmayan tüm çiftlerde denklik problemi var o zaman. Neyse anneye fazla yuklenildigini düşünmüyorum çünkü konu sahibinin annesi dengini istemiyor mühendis doktor ya da avukat damat istiyor :))

haklısınız annem o şokla böyle bir tepki verdi zaten. herkes ister kızının iyi insanlarla olmasını rahat bir yaşam sürmesini. fakat mezun olmuş eşşekler de var. mesele karakteri ahlakı . annemle hallettik zaten ....

kardeşim benden bir yaş küçük ve anne babama çok çektirdi . şimdi beni o kadar gözlerinde büyüttüler ki facebook umun olmamasını bile övünç kaynağı yapmış. hey Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…