- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
-
- Konu Sahibi ananotherlife
annenle baban ne mezunu canım? ne iş yapıyorlar?yalan söyleceğim .kefareti var yeminlerin . ama ne yapayım çok çaresizim
Anaokulu öğretmeni bir erkek bende istemezdim
:)))) yaws madem o kadar yuksek bi okul puanida çokdurbaşka bir yol? yalan söylemekten başka çıkar yol yok . en büyük çocuğuyum. sülalede kuzenler arasında en başarılıyım!!!!!!!! boğaziçinde okuyorum!!!!
off seninki daha fenaymis nasil ikna ettin
esin simdi ne is yapiyor merak ettim
sen benim kiizim olsan vermezdim bende kocana :))))))))
babam imam annem ev hanımı. babam mertebeye bakmamış!!!!!annenle baban ne mezunu canım? ne iş yapıyorlar?
bı küçük hatırlatma yap istersen annenle babacıgına!babam imam annem ev hanımı. babam mertebeye bakmamış!!!!!
Annenin derdi ikinizin denkliği falan degil, havasını atabileceği bir damat. Siz sınıf arkadaşı dahi olsaydınız yine memnun olmayacaktı eminim.başka bir yol? yalan söylemekten başka çıkar yol yok . en büyük çocuğuyum. sülalede kuzenler arasında en başarılıyım!!!!!!!! boğaziçinde okuyorum!!!!
Ustunlukten kastınız ne? Konu sahibinin kariyer imkanlarının fazla olması mı yalnızca? O saydığıniz imkanlar kendini geliştiren tüm üniversite mezunlarına açık. Ha diyelim ki değil, bu mantığa göre herkes kendi universitesinden biriyle mi evlenmeli ? Bu durumda kızlarımız için doktor mühendis damat istememiz için kızımızın da bu konumlarda olması gerekmez mi? Çocuk öğretmen olacak, davulcuyla zurnaciyla ne ilgisi var anlamadım.Ne kadar yüklenilmiş konu sahibinin annesine.
Belki abartılı tepki göstermiş olabilir, ama ben olsam bende gösteririm.
Boğaziçi'ndeki hiç bir bölümü diğerleriyle kıyaslayamazsınız kusura bakmayın.
Bu kız mezun olduğunda karar vereceği pekçok alanda çalışabilir. Tercümanlık yapar, akademik kariyer yapar, rehberlik yapar, nereye başvursa kolayca diğerlerini eler. Erkek arkadaşından üstün mü, üstün. Önce bunu kabul edelim.
Annesinin doktor, mühendis hayali varmış. Çok mu acayip?
Sizlerin kızlarınız için hayal ettiğiniz damat adayı davulcu mu? Zurnacı mı?
Konu sahibi annenize biraz zaman tanıyın. Onuda anlamaya çalışın. Sevgilinizin sizi mutlu edeceğini anladığında inadından vazgeçecektir.
maasallah enisteye çok azimliymis :)eşim 4 yıllık üniversiteye başladı sosyal hizmet bölümüne
ve de kpss ye girip hava kuvvetleri komutanlığında sivil personel olarak çalışmaya başladı
o zaman dinleyip de ayrılsaydım şimdi nasıl bir pişmanlık içinde olurdum bilmiyorum :)
ama bizimki bi istisnadır belki, herkeste olumlu sonuçlanacak diye bişey yok tabii
Kızımızın eğitiminin damattan üstün olduğunda hemfikiriz sanırım.Ustunlukten kastınız ne? Konu sahibinin kariyer imkanlarının fazla olması mı yalnızca? O saydığıniz imkanlar kendini geliştiren tüm üniversite mezunlarına açık. Ha diyelim ki değil, bu mantığa göre herkes kendi universitesinden biriyle mi evlenmeli ? Bu durumda kızlarımız için doktor mühendis damat istememiz için kızımızın da bu konumlarda olması gerekmez mi? Çocuk öğretmen olacak, davulcuyla zurnaciyla ne ilgisi var anlamadım.
Aynı okul aynı bölüm mezunu olmayan tüm çiftlerde denklik problemi var o zaman. Neyse anneye fazla yuklenildigini düşünmüyorum çünkü konu sahibinin annesi dengini istemiyor mühendis doktor ya da avukat damat istiyor :))Kızımızın eğitiminin damattan üstün olduğunda hemfikiriz sanırım.
Bu kız çocuğu okulunu bitirdiğinde işsiz kalmaz, bundada hemfikirizdir heralde.Öğretmenlik dışındada pekçok iş yapabilir. Damadın tek çalışma alanı var, oda öğretmenlik. Ve evet konu sahibi eğitim olarak daha üstün. Bir anneninde kızının kendi dengi biriyle evlenmesini istemesi çokta garipsenecek bir durum değildir baba göre.
Erkeğe yakışmayan bir meslek söylemesi bile komik ben kızımı öyle bir yetiştireyim sonra gitsin anaokulu öğretmeni bulsun alla korusun kadın mesleği ben kızımın öğretmeninin erkek olmasını istemezdim ayricaneden peki?
:)))) yaws madem o kadar yuksek bi okul puanida çokdur
o kadar puanla gidip normal bi tip fakultesi okusaydin ya anneyinde gozleri aydin ayakalri manisa olurdu boylece :))
Ne kadar yüklenilmiş konu sahibinin annesine.
Belki abartılı tepki göstermiş olabilir, ama ben olsam bende gösteririm.
Boğaziçi'ndeki hiç bir bölümü diğerleriyle kıyaslayamazsınız kusura bakmayın.
Bu kız mezun olduğunda karar vereceği pekçok alanda çalışabilir. Tercümanlık yapar, akademik kariyer yapar, rehberlik yapar, nereye başvursa kolayca diğerlerini eler. Erkek arkadaşından üstün mü, üstün. Önce bunu kabul edelim.
Annesinin doktor, mühendis hayali varmış. Çok mu acayip?
Sizlerin kızlarınız için hayal ettiğiniz damat adayı davulcu mu? Zurnacı mı?
Konu sahibi annenize biraz zaman tanıyın. Onuda anlamaya çalışın. Sevgilinizin sizi mutlu edeceğini anladığında inadından vazgeçecektir.
Erkeğe yakışmayan bir meslek söylemesi bile komik ben kızımı öyle bir yetiştireyim sonra gitsin anaokulu öğretmeni bulsun alla korusun kadın mesleği ben kızımın öğretmeninin erkek olmasını istemezdim ayrica
evet annem dengimi istemiyor gözü yükseklerde !!Aynı okul aynı bölüm mezunu olmayan tüm çiftlerde denklik problemi var o zaman. Neyse anneye fazla yuklenildigini düşünmüyorum çünkü konu sahibinin annesi dengini istemiyor mühendis doktor ya da avukat damat istiyor :))
Ustunlukten kastınız ne? Konu sahibinin kariyer imkanlarının fazla olması mı yalnızca? O saydığıniz imkanlar kendini geliştiren tüm üniversite mezunlarına açık. Ha diyelim ki değil, bu mantığa göre herkes kendi universitesinden biriyle mi evlenmeli ? Bu durumda kızlarımız için doktor mühendis damat istememiz için kızımızın da bu konumlarda olması gerekmez mi? Çocuk öğretmen olacak, davulcuyla zurnaciyla ne ilgisi var anlamadım.