ay ben derim yaa o kadar genişim rahatım kıskanç da değilim ama burda asıl mesele kızlar değil. uyuşturucu bilmem ne yazdılar ya o çok kafamı kurcaladı. pislik pislik ortamlar şeyler. sokakta bulmadım ben bal böceğimi sonuçta...
Kıskançlık değilse mevzu güveniyosan uyuşturucuyu herkes kullanmıyor sonuçta
Adamın içinde aldatmak varsa zaten aldatır..Burda okuduğumuz konularda aldatılan kadınların kocaları mankenmi sanki? Ama gel gelelim ben kocama izin verirmiydim? ASLA
Ay senin dediklerinin etkisinde kaldım bir trip atıım ki 2 saat önce, ben ona kızdım, o bana kızdı...
2 saattir konuşmadık hiç
Zaten sevgilin o kadar hevesli değilmiş vazgeçtim istemiyorum de sende..Şimdi daha yolun başındasınız ortada birşey yok..Ünlü falan olursa o zaman sıkıntıahh taş kafam aaaaah
hala konuşamadım gitmesek mi demek için
konuyu da açmıyor sanki yarın çekime gidecek biz değiliz
Zaten sevgilin o kadar hevesli değilmiş vazgeçtim istemiyorum de sende..Şimdi daha yolun başındasınız ortada birşey yok..Ünlü falan olursa o zaman sıkıntıBen güveniyorum kıskanmam ayaklarını geç birtane güzel bir hatunla öpüşme sahnesi çekerse kudurursun benden söylemesi
abowwww yuva yıkıyodum nerdeyse
sen beni dinleme kardeeeş benim aklım tam olsa sevgilimi ajanslara yazdırmam
"Sana 50 kere dedim ben arapları gezdiriyorum arapları, neredeyse yüzlerini bile görmüyorum " dedi. "Helga, Olda, Nadya, Tanya yok" dedi. Bende bu sefer "sen bu kadar rus adını nereden biliyorsun Tanya falan" dedim al sana gene trip
Neyse ben alırım onun gönlünü ço üstüne gittim sanırım.
Aman gurur yapcak ne var? Vur masaya yumruğunu gitmiyoruz o kadarahaha haklı olabilirsinyakarım
ama şimdi de kıskandı da vazgeçti desin istemiyorum çok pis gurur yaptım
Aman gurur yapcak ne var? Vur masaya yumruğunu gitmiyoruz o kadar
Madem biliyorsun bu isleri, ben olsam kendim icinde bas vururdum, belki sende manken olursun degilmi ???
erkek için mankenlik mesleği uzun süreli olmuyor sonra oyuncu olur sonra alemlere akar vs vs
Benim kendi düşüncem hadi kızlar neysede bi erkeğin podyumda yürümesi ve herkesin ona bakması filan itici geliyo
bencede mamaya de sen olmaz olmazim gonna tell my mama that im a travellerrr
sonra beni de alır yanına öpüşme sahneleri falan ben de derim ki röportajlarda kocamın mesleği bu normal karşılıyorum