Sevgilim manken olacak :(

ay ben derim yaa o kadar genişim rahatım kıskanç da değilim ama burda asıl mesele kızlar değil. uyuşturucu bilmem ne yazdılar ya o çok kafamı kurcaladı. pislik pislik ortamlar şeyler. sokakta bulmadım ben bal böceğimi sonuçta... :KK70:

Kıskançlık değilse mevzu güveniyosan uyuşturucuyu herkes kullanmıyor sonuçta

Adamın içinde aldatmak varsa zaten aldatır..Burda okuduğumuz konularda aldatılan kadınların kocaları mankenmi sanki? Ama gel gelelim ben kocama izin verirmiydim? ASLA :KK8:

Adamın içinde aldatmak varsa zaten aldatır..Burda okuduğumuz konularda aldatılan kadınların kocaları mankenmi sanki? Ama gel gelelim ben kocama izin verirmiydim? ASLA :KK8:

ahh taş kafam aaaaah :KK70::KK70::KK70:

hala konuşamadım gitmesek mi demek için :KK70:

konuyu da açmıyor sanki yarın çekime gidecek biz değiliz :KK70:

Ay senin dediklerinin etkisinde kaldım bir trip atıım ki 2 saat önce, ben ona kızdım, o bana kızdı... :KK47:
2 saattir konuşmadık hiç :KK51:

Ay senin dediklerinin etkisinde kaldım bir trip atıım ki 2 saat önce, ben ona kızdım, o bana kızdı... :KK47:
2 saattir konuşmadık hiç :KK51:

abowwww yuva yıkıyodum nerdeyse :KK70:

sen beni dinleme kardeeeş benim aklım tam olsa sevgilimi ajanslara yazdırmam :KK70::KK70:

ahh taş kafam aaaaah :KK70::KK70::KK70:

hala konuşamadım gitmesek mi demek için :KK70:

konuyu da açmıyor sanki yarın çekime gidecek biz değiliz :KK70:
Zaten sevgilin o kadar hevesli değilmiş vazgeçtim istemiyorum de sende..Şimdi daha yolun başındasınız ortada birşey yok..Ünlü falan olursa o zaman sıkıntı:KK53: Ben güveniyorum kıskanmam ayaklarını geç birtane güzel bir hatunla öpüşme sahnesi çekerse kudurursun benden söylemesi:KK70:

Zaten sevgilin o kadar hevesli değilmiş vazgeçtim istemiyorum de sende..Şimdi daha yolun başındasınız ortada birşey yok..Ünlü falan olursa o zaman sıkıntı:KK53: Ben güveniyorum kıskanmam ayaklarını geç birtane güzel bir hatunla öpüşme sahnesi çekerse kudurursun benden söylemesi:KK70:

ahaha haklı olabilirsin :KK70: yakarım:KK53:

ama şimdi de kıskandı da vazgeçti desin istemiyorum çok pis gurur yaptım :KK59:

abowwww yuva yıkıyodum nerdeyse :KK70:

sen beni dinleme kardeeeş benim aklım tam olsa sevgilimi ajanslara yazdırmam :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

"Sana 50 kere dedim ben arapları gezdiriyorum arapları, neredeyse yüzlerini bile görmüyorum " dedi. "Helga, Olda, Nadya, Tanya yok" dedi. Bende bu sefer "sen bu kadar rus adını nereden biliyorsun Tanya falan" dedim al sana gene trip :KK70:

Neyse ben alırım onun gönlünü ço üstüne gittim sanırım. :cool:

:KK70::KK70::KK70:

"Sana 50 kere dedim ben arapları gezdiriyorum arapları, neredeyse yüzlerini bile görmüyorum " dedi. "Helga, Olda, Nadya, Tanya yok" dedi. Bende bu sefer "sen bu kadar rus adını nereden biliyorsun Tanya falan" dedim al sana gene trip :KK70:

Neyse ben alırım onun gönlünü ço üstüne gittim sanırım. :cool:

ayyy sen çok kıskançmışsın yaa sevgiline sabırlar diliyorum :KK70: yazık adamın günahına girdim :KK70:

Madem biliyorsun bu isleri, ben olsam kendim icinde bas vururdum, belki sende manken olursun degilmi ???

erkek için mankenlik mesleği uzun süreli olmuyor sonra oyuncu olur sonra alemlere akar vs vs

Aman gurur yapcak ne var? Vur masaya yumruğunu gitmiyoruz o kadar:KK11: :KK53:

akıllı ol uleyn :cool:nevinin nerkeği naşkının sevgilisi nolacaksın :KK53:

Madem biliyorsun bu isleri, ben olsam kendim icinde bas vururdum, belki sende manken olursun degilmi ???

ayy keşke zayıf olsam :KK70: benim boyum da 177 ama az bi 10 kilo vermem lazım ve güzel olmam lazım ki ben pek güzel sayılmam :KK70:

erkek için mankenlik mesleği uzun süreli olmuyor sonra oyuncu olur sonra alemlere akar vs vs

im gonna tell my mama that im a travellerrr :KK55::rolleyes:

sonra beni de alır yanına öpüşme sahneleri falan ben de derim ki röportajlarda kocamın mesleği bu normal karşılıyorum :KK70:

X