Sevgilim manken olacak :(

bunun için şuan senden vazgeçecekse ilerde başka bir şey olur o sebeptende geçer ona bakarsan.. Karakterine bağlı

Mankenlik basvurusunu yapan sen manken olacak diye aglayan sen. Iyi misin?

Ben de eşime güveniyorum asla kendi elimle de öyle bir yere göndermem doğrusu :)

Vazcaydim ben de gondermicem

bunun için şuan senden vazgeçecekse ilerde başka bir şey olur o sebeptende geçer ona bakarsan.. Karakterine bağlı

Bence de oyle ama cogunluk da sapitit diyor bakicaz :)

Mankenlik basvurusunu yapan sen manken olacak diye aglayan sen. Iyi misin?

Ay ben iyi dusundum yaptim ama kanima girdiler pisman oldum

canımcım ne cesaret.. yani karakter meselesi tabi.. içini ferah tut ama bu yuzden. karaktersizse her türlü baskasına bakacak manken olsa da olmasa da

O tarz ortamların içini bilseniz koşarak uzaklaşırddınız.
Eşim bir dönem kamera asistanlığı yaptı, haliyyle mankenler, çekimler, ünlüler...Farklı ve iğrenç bir dünyaları var.

Cesaretinizden oturu tebrik ederim sizi.
ben asla boyle bir sey yapmazdim.

Ben sorun olacagini sanmiyorum dogrusu

Ayy sahiden mi icime su serptinuz vallahi :)

canımcım ne cesaret.. yani karakter meselesi tabi.. içini ferah tut ama bu yuzden. karaktersizse her türlü baskasına bakacak manken olsa da olmasa da

Ay ben de oyle dusunmustum. Mayasi bozuksa gormus olurum kendi kaybeder

Eşim bir dönem kamera asistanlığı yaptı, haliyyle mankenler, çekimler, ünlüler...Farklı ve iğrenç bir dünyaları var.

Yaa sahi mi vallahi bilmiyordum... disardan Farkli baya pisman oldum yaa

Bir de bir arkadas uyusturucu falan yazmis ayyy ben hic dusunmedim o noktalariii stop dicez artik

Uyuşturucu falan duymadım hiç ama çokk destursuzlar. Adamın içinde olmasa bile açılan totoya memeye bakması kadınların bundan zerre rahatsızlık duymaması, kendi aralarında ben bu adamı ayartırım diyye evli barklı adamlar için iddiayaa girmeleri bile iğrenç. Hele olur da başka bir şehre gidip toplluca otelde kalmak ggerekirse ki kimin odasından çıkıyor belli değil.

Bi de ajansin donmesi hemen is guc cikacak ciddi isler yapacak anlamina gelmiyo, kasmana gerek yok

kim kime dumduma ve gereksiz bi ton şey...

allah seni napmasınn çocugu kötü yollara düşürcektin belkii

Iyyy diyorum ve susuyorum.

Tesekkur ederim...

Bi de ajansin donmesi hemen is guc cikacak ciddi isler yapacak anlamina gelmiyo, kasmana gerek yok

Ay haklisiniz tabi onun ben de farkindayim ben sadece onunu almak istedim olabilceklerin

mankenden ne koca olur ne de baba, bak düzgün hayat kurmak isteyen mankenler hep bırakıyorlar o işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…