- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Mankenlik basvurusunu yapan sen manken olacak diye aglayan sen. Iyi misin?Kizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
Ben de eşime güveniyorum asla kendi elimle de öyle bir yere göndermem doğrusu :)
bunun için şuan senden vazgeçecekse ilerde başka bir şey olur o sebeptende geçer ona bakarsan.. Karakterine bağlı
Mankenlik basvurusunu yapan sen manken olacak diye aglayan sen. Iyi misin?
Ben sorun olacagini sanmiyorum dogrusuVazcaydim ben de gondermicem
Bence de oyle ama cogunluk da sapitit diyor bakicaz :)
Ay ben iyi dusundum yaptim ama kanima girdiler pisman oldum
Cesaretinizden oturu tebrik ederim sizi.Kizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
Ben sorun olacagini sanmiyorum dogrusu
canımcım ne cesaret.. yani karakter meselesi tabi.. içini ferah tut ama bu yuzden. karaktersizse her türlü baskasına bakacak manken olsa da olmasa da
O tarz ortamların içini bilseniz koşarak uzaklaşırddınız.
Eşim bir dönem kamera asistanlığı yaptı, haliyyle mankenler, çekimler, ünlüler...Farklı ve iğrenç bir dünyaları var.
Cesaretinizden oturu tebrik ederim sizi.
ben asla boyle bir sey yapmazdim.
Ayy sahiden mi icime su serptinuz vallahi :)
Ay ben de oyle dusunmustum. Mayasi bozuksa gormus olurum kendi kaybeder
Yaa sahi mivallahi bilmiyordum... disardan Farkli baya pisman oldum yaa
Bir de bir arkadas uyusturucu falan yazmis ayyy ben hic dusunmedim o noktalariiistop dicez artik
Bi de ajansin donmesi hemen is guc cikacak ciddi isler yapacak anlamina gelmiyo, kasmana gerek yokAyy sahiden mi icime su serptinuz vallahi :)
Bir de bir arkadas uyusturucu falan yazmis ayyy ben hic dusunmedim o noktalariiistop dicez artik
O tarz ortamların içini bilseniz koşarak uzaklaşırddınız.
Eşim bir dönem kamera asistanlığı yaptı, haliyyle mankenler, çekimler, ünlüler...Farklı ve iğrenç bir dünyaları var.
allah seni napmasınn çocugu kötü yollara düşürcektin belkiiAyy sahiden mi icime su serptinuz vallahi :)
Uyuşturucu falan duymadım hiç ama çokk destursuzlar. Adamın içinde olmasa bile açılan totoya memeye bakması kadınların bundan zerre rahatsızlık duymaması, kendi aralarında ben bu adamı ayartırım diyye evli barklı adamlar için iddiayaa girmeleri bile iğrenç. Hele olur da başka bir şehre gidip toplluca otelde kalmak ggerekirse ki kimin odasından çıkıyor belli değil.
Bi de ajansin donmesi hemen is guc cikacak ciddi isler yapacak anlamina gelmiyo, kasmana gerek yok
allah seni napmasınn çocugu kötü yollara düşürcektin belkii
Sevgilimi kirleteceklerdi belki benim yuzumden adim pezemenke cikacakti
mankenden ne koca olur ne de baba, bak düzgün hayat kurmak isteyen mankenler hep bırakıyorlar o işleri
Sevgilimi kirleteceklerdi belki benim yuzumden adim pezemenke cikacakti