ya benimsin ya benim deay kesinlikle
bi konuşim gelcek yarım saate
öz güven önemli tabiiiyok anam tövbe gelsin de birazdan konuşiyim
tabiki benim de eksiğim yok yani güven açısından yok zaten gerisi de önemsiz :)
ya benimsin ya benim de
Yılın Safı ödülü bana gelsin KK yöneticileri duyun sesimi
yaptığın konuşma önemli ama provasını yapbakalım bu konuşma sevgilimin iyi niyetli olup olmadığını da göstercek.
bi saat sonra tamam balım gitmem derse burda göbek atcam
hayır gitcem diye ısrar ederse havaya girdi diye ağlıcam
yaptığın konuşma önemli ama provasını yap
adamı iyice gaza sokma
benimkinin de fizik on numara
6tane baklavamız var
ama gel gelelim adama sen paşasın sen yakışıklının dibisin gibi muamele yapmıyorum
olacak tabi diğer hatunlardan eksiğim ne olmazsa boşarım seni diyorum
dağlara daşlara o ne öyle tipssiiiizzz didiler debalım beni aradılar istemiyolarmış sen benim mankenim ol boşver dicem
dağlara daşlara o ne öyle tipssiiiizzz didiler de
ne kadar pohpohlarsan o kadar vayy ben neymişime bağlıyorlar iyisimi ezecen ki havalara girmesinhahahhaah aynen taktık bu işte
kendını nımetten sanmasın
kompleks yapmış süslenmiş demesinay durun bi saçıma fön çekim az makyaj yapim gelcek yirmi dkya falan
biz bu kadar çirkin çocuk bari gururu kırılmasın diye çağırdık dediler diyim
ne kadar pohpohlarsan o kadar vayy ben neymişime bağlıyorlar iyisimi ezecen ki havalara girmesin
kompleks yapmış süslenmiş demesin
dıyorum ya hep kafam guzelken ona ılanı ask edıyorum.aylarca lafını edıyor..sacları dokulmeye baslamıstı..ben boyle cosup gaz verınce yıne joleyı bastı kafasına
ama mesela bı kere ya senın neyını sevmısım hıcte aman aman tıpın yok dedım.bır bunalım bır surat.sanarsın babam anasına saldırmıs
en ıyısı gormemezlıkten gelmek...
yakısan seyı gıydırmemek
Yetenekle ne alakasi var dıs gorunus tamamen.kendi ellerinle yapmissin basvuruyu da.s
Iyi cesaret vala