Sevgilim manken olacak :(

Sen gitme boş ver deme başvuru iptal edilmiş de bende anlamadım vs devam et bi de kaşınma böyle : )

aynen bidaa tövbe kaşınmıcam

ya dediğim gibi kıskançlığım yok yanında da olmaya çalışırım ama işte çok büyük risk. yemedi şu an benim totom bunu

Benim herifte manken gibi ama sadece bana özel tanitimlar yapar baska turlusunu kan temizler:)

ben de ona teşvik etcem başka türlü olmıcak yaa... valla kan çıkar bu kez de derler ki bu kız hem çirkin hem zevksiz hem sapıkmış

aklı selim kıskanc kadın basvurmaz zaten..konu sahıbı coook ıyı yureklı.ama neyse gozunu actık

ay teşekkür ederim gözüm açıldı yaa ama ben bunu iyi yüreğe bağlamıyorum onu Yaradan dan başkası bilmez de bend ebiraz kıskançlık eksiği vardı o da sayenizde fazlasıyla tamam oldu
yanındakinin içlik fetişi olmadığı ne malum

benim sevgilimde yok gerisi önemli değil

Arda kural dedin de aklima geldi off insan ne olacagini hic bilmiyor. Allah sonumuzu hayretsin

kesinlikle acil şifalar olsun

Aşkım bu gün sanat için soyunduk çok güzeldi

aşkım bugün sanat için dudak dudağa poz verdik ama üzülme seni aldatmadım çünkü içlik vardı üstünde falan

sen avcıya avı göstermişsin bacım..
vah ki vahh.

tamam diyim ki ikimizin fotosuyla başvurmuştum benim için aramışlar

saçmalık ötesi oldu bu

vazgeçmişler diyim... ?

Yastık vardı yastık arada yaslandık aman yastık

Özgüven dedikleri bu olsa gerek kız ben araba fuarına gittim orada ki mankenleri görünce bunlar kadınsa ben neyim yeaa dedim ki benimde kendime güveim tam ama bazıları fena güzel oluyor yani ben bile böyle bakıyorum. O nasıl bakmasın delimisin sen yol yakınken vazgeçir

tamam diyim ki ikimizin fotosuyla başvurmuştum benim için aramışlar

saçmalık ötesi oldu bu

vazgeçmişler diyim... ?

Öyle deme kafası karışcak şekil de diyeceksin başvurunuz ön elemeden geçmesşne rağmen ikinci elemede iptal edildi ok bu :)

Ay benim kocamda sarışın masmavi gözleri var gömlek bile giyse ay aşkım bu ne yeeaaa hiç hoş değil çıkar diyip çakallık yapıyorum safım yakışmadı sanıp çıkarıyo spora gider diye ödüm kopuyor sen ajansamı kaydettirdin bacımmmmm

başvuran sensin vazgeçireyim mi diyen gene sensin sevgilinin yerinde olsam ateşli hastalık geçirip gecirmedigini merak ederdim heralde

ay evet yaa haklısın yok mankenlik falan elimden gelse çarşafa sokcam burdaki yazılanları görüdkten sonra

Öyle deme kafası karışcak şekil de diyeceksin başvurunuz ön elemeden geçmesşne rağmen ikinci elemede iptal edildi ok bu :)

vaayy Nihali az çakallık yokmuş sende de süper düşünmüşsün harikasın

ay ellerimle ateşe atacaktım ki vazgeçtim sayenizde teşekkür ederim :)

başvuran sensin vazgeçireyim mi diyen gene sensin sevgilinin yerinde olsam ateşli hastalık geçirip gecirmedigini merak ederdim heralde

ya aslında öyle deli gibi gitcem demiyo çok istiyosan giderim farketmez diyo. haklısın annem arayıp böyle diyince benim şalter attı jeton düştü

ay evet yaa haklısın yok mankenlik falan elimden gelse çarşafa sokcam burdaki yazılanları görüdkten sonra

Kim ben mi hiç alakası yok

Es geçmez neden ki ya felan derse de üste çık hayatım baya başvuru varmış demek ki elenenlerden olmuşsun bende uğraştım görüyon hem ömrümğn mankeni kim felan yardır gitsin

Ben bi ara bunu kardeşim için düşündüm sonra dedim aman boşver ne gerek var

Ne genis yurek varmis bacim sende
Biz sokaktaki kizdan kiskaniriz sen manken yapcan oglani

benimkinin de fizik on numara
6tane baklavamız var
ama gel gelelim adama sen paşasın sen yakışıklının dibisin gibi muamele yapmıyorum
olacak tabi diğer hatunlardan eksiğim ne olmazsa boşarım seni diyorum

banko es geçer de ben kendimce gurur yapmıştım şimdi kıskandım gitme desem olmazdı ama çözümü buldum sayenizde

Ben bi ara bunu kardeşim için düşündüm sonra dedim aman boşver ne gerek var

ay şu an ben de o moddayım valla moral sıfırlandı yaa mideme kramp girdi

Ne genis yurek varmis bacim sende
Biz sokaktaki kizdan kiskaniriz sen manken yapcan oglani

yok anam tövbe gelsin de birazdan konuşiyim

benimkinin de fizik on numara
6tane baklavamız var
ama gel gelelim adama sen paşasın sen yakışıklının dibisin gibi muamele yapmıyorum
olacak tabi diğer hatunlardan eksiğim ne olmazsa boşarım seni diyorum

tabiki benim de eksiğim yok yani güven açısından yok zaten gerisi de önemsiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…