Sen gitme boş ver deme başvuru iptal edilmiş de bende anlamadım vs devam et bi de kaşınma böyle : )
Eğer çalışmıyorsanız her işinde yanında olun bence, güven verin, madem bu ise girdiniz devamınızda siz getirmelisiniz hep yanında olun, destek olun zaten Dediğiniz gibi Kişiliği kuvvetli bir insansa size Sadık kalacaktır. Belki evlilik biraz geç olur. Hareketlerine Bakarsınız o doğrultuda ilerlersiniz. Ama aynı şey benim basıma gelse(ben asla başvurmam da) kıskançlıktan ölürdüm herhalde
Benim herifte manken gibi ama sadece bana özel tanitimlar yapar baska turlusunu kan temizler:)
aklı selim kıskanc kadın basvurmaz zaten..konu sahıbı coook ıyı yureklı.ama neyse gozunu actık
yanındakinin içlik fetişi olmadığı ne malum
Arda kural dedin de aklima geldi off insan ne olacagini hic bilmiyor. Allah sonumuzu hayretsin
Aşkım bu gün sanat için soyunduk çok güzeldi
iyi b.k yersın
ıyı mısın yaa..nedemek senı kımseyle paylasamam
dıcegın sey basıt olumsuz
ama uzulme askım sen benım mankenımsın.evlenınce bana boxer partısı yaparsın de..aman totosunu kaldırma bılmesın aradıklarını
aynen bidaa tövbe kaşınmıcam
ya dediğim gibi kıskançlığım yok yanında da olmaya çalışırım ama işte çok büyük risk. yemedi şu an benim totom bunu
ben de ona teşvik etcem başka türlü olmıcak yaa... valla kan çıkar bu kez de derler ki bu kız hem çirkin hem zevksiz hem sapıkmış
ay teşekkür ederimgözüm açıldı yaa ama ben bunu iyi yüreğe bağlamıyorum onu Yaradan dan başkası bilmez de bend ebiraz kıskançlık eksiği vardı o da sayenizde fazlasıyla tamam oldu
benim sevgilimde yok gerisi önemli değil
kesinlikle acil şifalar olsun
aşkım bugün sanat için dudak dudağa poz verdik ama üzülme seni aldatmadım çünkü içlik vardı üstünde falan
sen avcıya avı göstermişsin bacım..
vah ki vahh.
Yastık vardı yastık arada yaslandık aman yastık
tamam diyim ki ikimizin fotosuyla başvurmuştum benim için aramışlar
saçmalık ötesi oldu bu
vazgeçmişler diyim... ?
Kizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
Özgüven dedikleri bu olsa gerekkız ben araba fuarına gittim orada ki mankenleri görünce bunlar kadınsa ben neyim yeaa dedim ki benimde kendime güveim tam ama bazıları fena güzel oluyor yani ben bile böyle bakıyorum. O nasıl bakmasın delimisin sen yol yakınken vazgeçir
Öyle deme kafası karışcak şekil de diyeceksin başvurunuz ön elemeden geçmesşne rağmen ikinci elemede iptal edildi ok bu :)
Ay benim kocamda sarışın masmavi gözleri var gömlek bile giyse ay aşkım bu ne yeeaaa hiç hoş değil çıkar diyip çakallık yapıyorum safım yakışmadı sanıp çıkarıyo spora gider diye ödüm kopuyor sen ajansamı kaydettirdin bacımmmmm
başvuran sensin vazgeçireyim mi diyen gene sensin sevgilinin yerinde olsam ateşli hastalık geçirip gecirmedigini merak ederdim heralde
ay evet yaa haklısın yok mankenlik falan elimden gelse çarşafa sokcam burdaki yazılanları görüdkten sonra
vaayy Nihali az çakallık yokmuş sende de süper düşünmüşsün harikasın
ay evet yaa haklısın yok mankenlik falan elimden gelse çarşafa sokcam burdaki yazılanları görüdkten sonra
vaayy Nihali az çakallık yokmuş sende de süper düşünmüşsün harikasın
ay ellerimle ateşe atacaktım ki vazgeçtim sayenizde teşekkür ederim :)
ya aslında öyle deli gibi gitcem demiyo çok istiyosan giderim farketmez diyo. haklısın annem arayıp böyle diyince benim şalter attı jeton düştü
Ne genis yurek varmis bacim sendekendime güven açısından mı sordun sevgilime güven açısından mı anlamadım ama sadece bi meziyeti varsa kullansın istedim :)
kendi işi var zaten geliri de fena değil ama hoş değil diyorsunuz bilemedim kafam iyice karıştı şimdi
benimkinin de fizik on numaraenişte haklı yavru
.bosver havalandırmayalım totoslarını..benımkıne de aayyy gel seslendırme yapsana aaayyy o ses neee bılmem ne sureklı soyluyorlar.demekkı bırazdaha yakısıklı olsa adam avucumuzdan kayar gıder.arada cırkın ördek yavrusu muamelesı yapmak lazım
Kim ben mi hiç alakası yok
Es geçmez neden ki ya felan derse de üste çık hayatım baya başvuru varmış demek ki elenenlerden olmuşsun bende uğraştım görüyon hem ömrümğn mankeni kim felan yardır gitsin
Ben bi ara bunu kardeşim için düşündüm sonra dedim aman boşver ne gerek var
sağlam vur kaçamasıngitti tavşanım gittiii
neyse avcıyı vururum ben de
Ne genis yurek varmis bacim sende
Biz sokaktaki kizdan kiskaniriz sen manken yapcan oglani
benimkinin de fizik on numara
6tane baklavamız var
ama gel gelelim adama sen paşasın sen yakışıklının dibisin gibi muamele yapmıyorum
olacak tabi diğer hatunlardan eksiğim ne olmazsa boşarım seni diyorum
sağlam vur kaçamasın