- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
işte dikkat edicen bak seni azcık eğlendiriyim ama topiğimde geyik yapıyorsun diye kızmaay aynen başka zaman olsa hayatta olmaz istediğim bu durumda oldu ya .. 20 güne döneriz diyorlardı 5 günde döndüler hepsiaynı şans başka yerden gelse şaşardım...
Ya canim burda aldatilan kadinlarin hangisinin kocasi manken? Bence mankenlikle vs alakasi yok. Kisilikle alakaliKizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
hemen vazgeçir çok pişman olursun
hayyy allah senı naapmasın ya
saglam bı senaryo yaz bari de adamm ooo baksana sımdıden kskanclık krızlerıne gırdı demesın
işte dikkat edicen bak seni azcık eğlendiriyim ama topiğimde geyik yapıyorsun diye kızma
şu firmada çalışırsa sıkıntı yok gibi
onunda bu yönü var bak bunda bile rahat olamazsın mesela :ahahahaha
cafer mankeni olsun sevgilimancak böyle rahat ederim
Ezikle ezikle ayy ne iğrenç sesim varmış benim desin.
Artık o muhteşem sesi ikizlere masal anlatırken kullanacak. Yapacak bir şey yok
ben bi de ilk başta çıkmıyodum bununla çirkinsin diyodum düşün
benimki de ne trajik ay hem çirkinim hem zevksiz
ben en iyisi diyim vazgeçmişler diye hallederim bi bahane bulurum heralde...
akşam bana bi taktik verin napsam da vazgeçirsem
ay ne yazsam ki var mı bi fikriniz
edit: ne yapsam ki olacaktı
Ya canim burda aldatilan kadinlarin hangisinin kocasi manken? Bence mankenlikle vs alakasi yok. Kisilikle alakali
Sanki aninda kivanc tatlitug olacak cocuk..
Bir durun yahu
onunda bu yönü var bak bunda bile rahat olamazsın mesela :bunu napacuğuk
ne masalı anam uykuları kaçar kızların..
etkıleyıcı sesı var ama ınce degıl tok...bı ara kafam guzelken senın guzel sesın var ulaaan ,ölüyorum sesıne konusmana dedim.2 ayyy lafını ettı ya !!!
o yuzden cok havalandırmıcaksın.erkekler kendı cevherlerını bılmedıklerınde kendılerını ezık goruyorlar
yanındakinin içlik fetişi olmadığı ne malumbunda bi sakınca yok meme popo bacak görünmüyor
sana da dızı oyunculugu teklıfı geldı..
oyle bılsın..eger onu aramadılarsa bılmıyorsa donus yaptıklarını olmadı aşkım.bu tıple ne beklıyosun.sen benım gozumde harıka bı adamsın ama pıyasada senden cok var de..cok da kurcalama
Arda kural dedin de aklima geldi off insan ne olacagini hic bilmiyor. Allah sonumuzu hayretsinyaa bi yanım öyle diyor ama bi yanım da huzursuz
dimi yaa.. heç...
bi kıvanç olamaz tabiki yani...
yolarım, yolacouk
bunda bi sakınca yok meme popo bacak görünmüyor
kafam güzelken ben de demişim ben küçükken arda kurala aşıktım ondan sana oldum diye küstü bana
yanındakinin içlik fetişi olmadığı ne malum
ahaha bu da çocuğun özgüveninin içine etmek olsa gerek
diyim ki dalgasına ben de başvurdum hepsi beni de kabul etti falan demekki ciddiyetsizler aslında sen de çirkinsin be falan
ama yer mi ? yemez heralde...
bence ben dürüstçe diyim ki
kuzuummm bal böceğim pofuduğum maymuşum ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum gitme...
sanatta her yol var zatenAşkım bu gün sanat için soyunduk çok güzeldi