Sevgilim manken olacak :(

ay aynen başka zaman olsa hayatta olmaz istediğim bu durumda oldu ya .. 20 güne döneriz diyorlardı 5 günde döndüler hepsi aynı şans başka yerden gelse şaşardım...
işte dikkat edicen bak seni azcık eğlendiriyim ama topiğimde geyik yapıyorsun diye kızma
şu firmada çalışırsa sıkıntı yok gibi

Ya canim burda aldatilan kadinlarin hangisinin kocasi manken? Bence mankenlikle vs alakasi yok. Kisilikle alakali

Ezikle ezikle ayy ne iğrenç sesim varmış benim desin.
Artık o muhteşem sesi ikizlere masal anlatırken kullanacak. Yapacak bir şey yok

ne masalı anam uykuları kaçar kızların..

etkıleyıcı sesı var ama ınce degıl tok...bı ara kafam guzelken senın guzel sesın var ulaaan ,ölüyorum sesıne konusmana dedim.2 ayyy lafını ettı ya !!!

o yuzden cok havalandırmıcaksın.erkekler kendı cevherlerını bılmedıklerınde kendılerını ezık goruyorlar

ben bi de ilk başta çıkmıyodum bununla çirkinsin diyodum düşün

benimki de ne trajik ay hem çirkinim hem zevksiz

ben en iyisi diyim vazgeçmişler diye hallederim bi bahane bulurum heralde...

Sen gitme boş ver deme başvuru iptal edilmiş de bende anlamadım vs devam et bi de kaşınma böyle : )

akşam bana bi taktik verin napsam da vazgeçirsem

ay ne yazsam ki var mı bi fikriniz

edit: ne yapsam ki olacaktı

sana da dızı oyunculugu teklıfı geldı..

oyle bılsın..eger onu aramadılarsa bılmıyorsa donus yaptıklarını olmadı aşkım.bu tıple ne beklıyosun.sen benım gozumde harıka bı adamsın ama pıyasada senden cok var de..cok da kurcalama

Eğer çalışmıyorsanız her işinde yanında olun bence, güven verin, madem bu ise girdiniz devamınızda siz getirmelisiniz hep yanında olun, destek olun zaten Dediğiniz gibi Kişiliği kuvvetli bir insansa size Sadık kalacaktır. Belki evlilik biraz geç olur. Hareketlerine Bakarsınız o doğrultuda ilerlersiniz. Ama aynı şey benim basıma gelse(ben asla başvurmam da) kıskançlıktan ölürdüm herhalde

Ya canim burda aldatilan kadinlarin hangisinin kocasi manken? Bence mankenlikle vs alakasi yok. Kisilikle alakali

yaa bi yanım öyle diyor ama bi yanım da huzursuz

Sanki aninda kivanc tatlitug olacak cocuk..
Bir durun yahu

dimi yaa.. heç...

bi kıvanç olamaz tabiki yani...

onunda bu yönü var bak bunda bile rahat olamazsın mesela : bunu napacuğuk

yolarım, yolacouk

bunda bi sakınca yok meme popo bacak görünmüyor

kafam güzelken ben de demişim ben küçükken arda kurala aşıktım ondan sana oldum diye küstü bana

ahaha bu da çocuğun özgüveninin içine etmek olsa gerek

diyim ki dalgasına ben de başvurdum hepsi beni de kabul etti falan demekki ciddiyetsizler aslında sen de çirkinsin be falan

ama yer mi ? yemez heralde...

bence ben dürüstçe diyim ki

kuzuummm bal böceğim pofuduğum maymuşum ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum gitme...

Arda kural dedin de aklima geldi off insan ne olacagini hic bilmiyor. Allah sonumuzu hayretsin

iyi b.k yersın

ıyı mısın yaa..nedemek senı kımseyle paylasamam

dıcegın sey basıt olumsuz

ama uzulme askım sen benım mankenımsın.evlenınce bana boxer partısı yaparsın de..aman totosunu kaldırma bılmesın aradıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…