olsun canım ne var adam güzel vücut görmüş olur
ŞAKA tabiki. psikopatım gebertirim. yanyana dursun da dokunmalı olmasın.
yok ay bende hiç kıskançlık yoktur. çünkü bi nevi alıştım bana senin sevgilin de çok yakışıklı haaaa falan denmesinden. aslında bu biraz da sen onun yanında çirkin kalıyosun demek ama neyse
şaka maka cidden hiç kıskanmam yani yapımda yok garipçe. aramam sormam ama o da maşallah diyim bi gün eve geç gelmez sürekli arar falan bence bi haltlar yemiyodur. ama ünlenirse de bi haltlar karıştırırsa orasını da bilemem bak üzüldüm şimdi hakikaten
Dış etkenler de çok önemli bu konularda. Ben istemezdim, mankenliğe başlarsa bu karakterde kalacağını sanmıyorum açık ve net.
Cok yürek isteyen bir hareket acıkcası ben yapamazdım
Ama buna cok guzel bir örnek var mesela Aras Aydın. Kiraz mevsiminde oynuyorya emremiydi neydi adı izlemiyorum
Bana gore cok yakısıklı cocuk ve cevresindede ne kızlar var ama instagramda sevgilisiyle bol bol aşk dolu fotolar paylasıyor yıllardır. Aşk dolu sözler yazıyor fln.
Üstelik kızda öyle sıradan normal bir tip hatta hayranları yakıstırmıyor ona.
Belki sizin sevgilinizde o karakterdedir.
UNUT ONU :)
DÖNERSE SENİNDİR.DEĞİLSE MANKENDİR
kendi ellerinle kapı kapı mankenlik ajanslarına başvurup kabul ettirip sonra da olmaz istemiyorum mu diyecektiniz oldu şekerimdemezler mi adama aklın nerdeydi hanııımmm diye
başkasına gideceğine sıyırsın deli benim deli'm dersinhahaha çok kötüyüm yaw işte bu yüzden tv dünyası bana göre değil
Altın Tepside sunmak diye buna denir.
Bence oturup olmaması için dua edin.
valla bacım işin zor ama kendin kaşınmışsın kul kurar kader güler diye buna derler herhaldeakşam diyecek işte... ben en iyisi bi ortamı görim öyle göndermeyim...
gitti gül gibi çocuk diyecegın gunler yakındır...
benım kocama da seslendırme teklıflerı yagıyor.bır sesı var heey masallah.ama ben aç kalsam asla ona o havayı da o yolu da vermem..
delırdın mı kızım yaa..valla daha goremezsın o adamı.
Mağazada çevirip kart veriliyorsa baya yakışıklı demekki sevgiliniz.Bence de bırakır.
Mankenlik işi pek sağlam değil, şimdi nerede kiminle ne yapıyor biliyorsun, ama ileride çevresi değişince o da değişirse bunu kaldırabilir misin ? Sen bu mankenlik işini bir daha gözden geçir, öyle bir sektöre girip de masum kalmak herkesin becerebileceği bir iş değil.
Allah allah ne değişik düşünce her yakışıklı adamı alıp ajansa mı kaydedelim yanibana yakışıklı geliyordu bi iki kez de teklif gelince belki ona da bi hobi olur denesin gördün istedim benim yüzümden mahrum kalsın istemedim
Benim eşiminde fiziği çok düzgündür. Bazen niye harcadın kendini manken olsaydın ya diyorum o zaman beni nasıl bulacaktın kızım diyor
Hadi len diyorum ama haklı adam yani
Aaa o samimi duruş olacak sarılcak vs ordan harika çekiyorum diyecek sen çekebilcen mi ?
Kızlara güvenmem cidden yollamam da ben
valla bacım işin zor ama kendin kaşınmışsın kul kurar kader güler diye buna derler herhalde
Benim eşiminde fiziği çok düzgündür. Bazen niye harcadın kendini manken olsaydın ya diyorum o zaman beni nasıl bulacaktın kızım diyor
Hadi len diyorum ama haklı adam yani
Bence hemen soz nisan felan takma.ne olur ne olmaz erkegin hali bu camiaya girince belli olmaz ama sizdede nasil bir dusunce varmis sevgilisini insan mankenlige zorlarmi yâaa ben kendimden kiskaniyorum herifi sen neler yapmissin bence caydirmaya bak yoksa elinden kayar mazalah
Allah allah ne değişik düşünce her yakışıklı adamı alıp ajansa mı kaydedelim yaniBenim sevdiceğiminde herkes ne kadar yakışıklı olduğunu söyler boylu poslu yakışıklı adamdır ama bırak ajansa kaydetmeyi ondan yada herhangi birinden böyle bir istek gelse katil olurum herhalde katilllll Sende sevgilini meşhur etme isteğinden vazgeç bence, o işler pislik yuvası, uyuşturucu kullanmayan kaç ünlü var saysan bir elin parmağını geçer mi ? Yada psikilojisi bozulmamış çok çetrefilli yollardan geçmemiş.. ? Ki sevgilin ünlü olursa Adriana Lima gibi birşey değilsen seni gözünün dahi görmeyeceğinden emin ol. Hatta Adriana Lima gibi birşeysen bile gözü görmeyebilir hiç belli olmaz. Boş işler QueenEb'ciğim bunlar boş..
enişte haklı yavru
.bosver havalandırmayalım totoslarını..benımkıne de aayyy gel seslendırme yapsana aaayyy o ses neee bılmem ne sureklı soyluyorlar.demekkı bırazdaha yakısıklı olsa adam avucumuzdan kayar gıder.arada cırkın ördek yavrusu muamelesı yapmak lazım
ben bi de ilk başta çıkmıyodum bununla çirkinsin diyodum düşün
benimki de ne trajik ay hem çirkinim hem zevksiz
ben en iyisi diyim vazgeçmişler diye hallederim bi bahane bulurum heralde...
enişte haklı yavru
.bosver havalandırmayalım totoslarını..benımkıne de aayyy gel seslendırme yapsana aaayyy o ses neee bılmem ne sureklı soyluyorlar.demekkı bırazdaha yakısıklı olsa adam avucumuzdan kayar gıder.arada cırkın ördek yavrusu muamelesı yapmak lazım
Siz ne iş yapıyorsunuz? Çocuğun gönülü yokmuş niye böyle boş işlere zorla ön ayak oldunuz ki...Mankenlik bir meziyet mi sizce? Kıyafet taşıyorsun, bir nevi askı gibi...
Keşke kendi ruhunu- aklını gelişterecek bir hedef için destek olsaydınız.