Sevgilim manken olacak :(

olsun canım ne var adam güzel vücut görmüş olur

ŞAKA tabiki. psikopatım gebertirim. yanyana dursun da dokunmalı olmasın.

Aaa o samimi duruş olacak sarılcak vs ordan harika çekiyorum diyecek sen çekebilcen mi ?

Kızlara güvenmem cidden yollamam da ben

gitti gül gibi çocuk diyecegın gunler yakındır...

benım kocama da seslendırme teklıflerı yagıyor.bır sesı var heey masallah.ama ben aç kalsam asla ona o havayı da o yolu da vermem..

delırdın mı kızım yaa..valla daha goremezsın o adamı.

Mağazada çevirip kart veriliyorsa baya yakışıklı demekki sevgiliniz.Bence de bırakır.

Mankenlik işi pek sağlam değil, şimdi nerede kiminle ne yapıyor biliyorsun, ama ileride çevresi değişince o da değişirse bunu kaldırabilir misin ? Sen bu mankenlik işini bir daha gözden geçir, öyle bir sektöre girip de masum kalmak herkesin becerebileceği bir iş değil.

Dış etkenler de çok önemli bu konularda. Ben istemezdim, mankenliğe başlarsa bu karakterde kalacağını sanmıyorum açık ve net.

yaaa ben en iyisi vazcayayım bu işten ikna etmeye bakim...

bakın işte tam üstüne bastınız. benim sevgilim de benim gözümde o karakterde ve ben de aras aydının sevgilisi gibi bi tipim. aslında benim de boyum uzun kilo versem de ben de mi girmeye çalışsam

UNUT ONU :)

DÖNERSE SENİNDİR.DEĞİLSE MANKENDİR

unut onu gönlüüüm , unut onu sen deee... of aptal kafam ooof...

kendi ellerinle kapı kapı mankenlik ajanslarına başvurup kabul ettirip sonra da olmaz istemiyorum mu diyecektiniz oldu şekerim demezler mi adama aklın nerdeydi hanııımmm diye

akşam diyecek işte... ben en iyisi bi ortamı görim öyle göndermeyim...

başkasına gideceğine sıyırsın deli benim deli'm dersin hahaha çok kötüyüm yaw işte bu yüzden tv dünyası bana göre değil

deli benim olduğundna problem yok

Altın Tepside sunmak diye buna denir.
Bence oturup olmaması için dua edin.

Valla işim Allah lık şu an o durumda

yok yaa ben vazgeçtim evimin mankeni olsun o gitmesin biyere

Mağazada çevirip kart veriliyorsa baya yakışıklı demekki sevgiliniz.Bence de bırakır.

ya yakışıklı olmasına yakışıklı bi de spora falan gidiyor böyle fiziği yaptı yani. ama hiç o taraflarda gözü yok onun ben başvurunca çok istiyosan gidim dedi. ama bilemedim vazgeçirim dimi

ay doğru yaa... ben burak özçivitlere özenirken dibimdekini görememişim valla kıymetini anladım sevgilimin yumurta gelince...

Benim eşiminde fiziği çok düzgündür. Bazen niye harcadın kendini manken olsaydın ya diyorum o zaman beni nasıl bulacaktın kızım diyor

Hadi len diyorum ama haklı adam yani

Bence hemen soz nisan felan takma.ne olur ne olmaz erkegin hali bu camiaya girince belli olmaz ama sizdede nasil bir dusunce varmis sevgilisini insan mankenlige zorlarmi yâaa ben kendimden kiskaniyorum herifi sen neler yapmissin bence caydirmaya bak yoksa elinden kayar mazalah

bana yakışıklı geliyordu bi iki kez de teklif gelince belki ona da bi hobi olur denesin gördün istedim benim yüzümden mahrum kalsın istemedim
Allah allah ne değişik düşünce her yakışıklı adamı alıp ajansa mı kaydedelim yani Benim sevdiceğiminde herkes ne kadar yakışıklı olduğunu söyler boylu poslu yakışıklı adamdır ama bırak ajansa kaydetmeyi ondan yada herhangi birinden böyle bir istek gelse katil olurum herhalde katilllll Sende sevgilini meşhur etme isteğinden vazgeç bence, o işler pislik yuvası, uyuşturucu kullanmayan kaç ünlü var saysan bir elin parmağını geçer mi ? Yada psikilojisi bozulmamış çok çetrefilli yollardan geçmemiş.. ? Ki sevgilin ünlü olursa Adriana Lima gibi birşey değilsen seni gözünün dahi görmeyeceğinden emin ol. Hatta Adriana Lima gibi birşeysen bile gözü görmeyebilir hiç belli olmaz. Boş işler QueenEb'ciğim bunlar boş..

Benim eşiminde fiziği çok düzgündür. Bazen niye harcadın kendini manken olsaydın ya diyorum o zaman beni nasıl bulacaktın kızım diyor

enişte haklı yavru
.bosver havalandırmayalım totoslarını..benımkıne de aayyy gel seslendırme yapsana aaayyy o ses neee bılmem ne sureklı soyluyorlar.demekkı bırazdaha yakısıklı olsa adam avucumuzdan kayar gıder.arada cırkın ördek yavrusu muamelesı yapmak lazım

Aaa o samimi duruş olacak sarılcak vs ordan harika çekiyorum diyecek sen çekebilcen mi ?

Kızlara güvenmem cidden yollamam da ben

o ordan çekerken ben burdan çekemem valla vazgeçtim tamam

valla bacım işin zor ama kendin kaşınmışsın kul kurar kader güler diye buna derler herhalde

ay aynen başka zaman olsa hayatta olmaz istediğim bu durumda oldu ya .. 20 güne döneriz diyorlardı 5 günde döndüler hepsi aynı şans başka yerden gelse şaşardım...

ay beni çok iyi anlarsınız siz..

normal zamanda öyle kıskanmam hatta kızlar falan bakar hiç önemsemem gururlanırım benimki bana montumu giydirmeler elimi bırakmamalar falan sağolsun ama şimdi iş başka olunca o da başka mı olur bilemedim...

Siz ne iş yapıyorsunuz? Çocuğun gönülü yokmuş niye böyle boş işlere zorla ön ayak oldunuz ki...Mankenlik bir meziyet mi sizce? Kıyafet taşıyorsun, bir nevi askı gibi...

Keşke kendi ruhunu- aklını gelişterecek bir hedef için destek olsaydınız.

benimki kıskançlık eksikliğinden galiba yaa hemen kıskanmaya başladım burda yazılanları görüdkçe.. akşam konuşuyorum vazgeçiriyorum

yok ayy ne Adrianası onun bıyığı olamam yani o kadar yok yok tipim düzgündür ama öyle off çok güzelim falan değilim yani...

ben en iyisi akşam vazgeçiriyim

ben bi de ilk başta çıkmıyodum bununla çirkinsin diyodum düşün

benimki de ne trajik ay hem çirkinim hem zevksiz

ben en iyisi diyim vazgeçmişler diye hallederim bi bahane bulurum heralde...

ben bi de ilk başta çıkmıyodum bununla çirkinsin diyodum düşün

benimki de ne trajik ay hem çirkinim hem zevksiz

ben en iyisi diyim vazgeçmişler diye hallederim bi bahane bulurum heralde...

hayyy allah senı naapmasın ya

saglam bı senaryo yaz bari de adamm ooo baksana sımdıden kskanclık krızlerıne gırdı demesın

Ezikle ezikle ayy ne iğrenç sesim varmış benim desin.
Artık o muhteşem sesi ikizlere masal anlatırken kullanacak. Yapacak bir şey yok

ben öğrenciyim okuyorum..

yok yani başka alanlara da yönlendirdim birlikte dil öğreniyoruz kurslara katılıyoruz diksiyon kurslarına falan...
elimden geldiğince bunları da yapmaya çalışıyorum. ama ne bileyim belki içinde bi istek varsa ve bunu kimselere söyleyemiyorsa bile içinde kalsın istemedim tatsın istedim ben engel olmuş olmayım istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…