- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
Sen ona o kendine güveniyor da ben diğer kadın mankenlere güvenmezdim açıkcası
yaa o da doğru ben hiç o faktörü düşünmemiştim
normal hayatta bile çok namıssız kız var mankeni nasıldır düşünemiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ona o kendine güveniyor da ben diğer kadın mankenlere güvenmezdim açıkcası
Bende kendime güveniyorum da benimkisi kıskançlık işte. Benimki de turist rehberi onları gezdiriyor.
yaa o da doğru ben hiç o faktörü düşünmemiştim
normal hayatta bile çok namıssız kız var mankeni nasıldır düşünemiyorum...
Faktör çok işte kendi elinle ittin de ne düşünerek ? İç giyim vs olursa nasıl olur sence ? :)
Anamız babamız bize ne derdi (ergenlikte);
Yavrum sana güveniyorumda etraf çok bozuk.
Kapişşşşş?
ya hiç sorun değil öyle vücudunu sergilemiş falan sorun yok da hani ne bileyim eğer cidden olursa da karı kızla böyle öpüşmeli yeyişmeli pozlar... yolarım. ya da her çekime ben de gitcem
en iyisi bunu kıvanç'ın eski sevgilisine sor bakalım ne diyecek tabi hala kendini vurmadıysa
O başka sektöre giriyor öpüşmeli yiyişmeli
Normal iç giyim ama bayanla ortak ?
kendi ellerinle kapı kapı mankenlik ajanslarına başvurup kabul ettirip sonra da olmaz istemiyorum mu diyecektiniz oldu şekerim demezler mi adama aklın nerdeydi hanııımmm diyeKizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
ay benimki kıvanç değil de arda kuralın kopyası... her gören öyle diyor. ama bi kıvanç değil yaa...
o değil de ya şöhreti taşıyamayıp sıyırırsa arda kural gibi
yalnız manken oldu şöhret oldu da sıyırması kaldı
Çok çok sağlam bir karakteri bile olsa öyle bir ortama girince çok büyük ihtimal değişir sevgilin. Sen zaten hata etmişsin böyle bir işe girerek, yol yakınken hiç bulaşmayın. Bir de merak ettim sen bu çocuğu hiç mi kıskanmıyorsun ? Hayır yani ben sevgilime birisi yarım gözle bile baksa gözlerini oymak isterim, sen kendi ellerinle çocuğu manken yapmaya çalışıyorsun...
Anladın ,kavradın yani durumu :))
çok hoş ya çok güldüm
kapiş yaa