Kesinlikle o söylenen şeylerin hepsi doğru ben de inanmıyordum eskiden ama içine girdikçe gördüm tiksindim.Bu dediklerinizi dışardan herkes biliyor sadece isim değişyor meslek aynı ha biri bakkal biri market biri süper market
Siz içinden böyle diyorsunuz aklımdakilerin doğruluğu netleşiyor
Kesinlikle o söylenen şeylerin hepsi doğru ben de inanmıyordum eskiden ama içine girdikçe gördüm tiksindim.
Son dakika kampa katılıp birinci olanlar mı arasın, yaşlı kadınlarla, adamlarla birlikte olan erkekerin yarışmalarda derece almalarını,dizilerden başrol kapmalarını mı ararsın, kız erkek karısık kamplarda kim kime dum duma yaşanan ilişkiler. Yapımcılara zengin ve evli sevgililerinden para ödetip dizilerde rol bulan metres kızlar. Yapımcılardan direkt gelen ahlaksız teklifler, reddettiğinde açıkça istenmemeler ohoo daha neler neler.
Piyasadaki çoğu ünlünün kirli bi hayatı en azından kirli bir geçmişi var.
Aslinda mankenlik yani modellik cok kaliteli bir meslek
ama bazi medyatik tipler yüzünden adi kötüye cikmis
yoksa bu isi hakkiyla yapan medyatik olmayan dogru düzgün insanlar yok mu saniyorsunuz?
Neden bi kac kisi yüzünden bu meslek karalaniyor.bu meslegi yapan evine ekmek götüren cok arkafasim oldu
her meslekte iyisi kötüsü vardir.mankenlerde esini aldatan var atiyorum avukatlarda yok mu?
Bir manken kadinin sevgili sayisi emin olun ortalama bir sirkette calisan orta boylu toplu bir kizinkiyle aynidir
neden önyargı?cunku guzeller cunku ortalamanin üstünde bir fizikleri var.
yoksa kimseden farklari yok..
Bu ne sinir arkadaşım genel olarak bilinenler malum ortada çok daha iyi yere gelmekte sadece güzellik ile fizikle olacağını hiç mi hiç sanmıyorum o meslekteAslinda mankenlik yani modellik cok kaliteli bir meslek
ama bazi medyatik tipler yüzünden adi kötüye cikmis
yoksa bu isi hakkiyla yapan medyatik olmayan dogru düzgün insanlar yok mu saniyorsunuz?
Neden bi kac kisi yüzünden bu meslek karalaniyor.bu meslegi yapan evine ekmek götüren cok arkafasim oldu
her meslekte iyisi kötüsü vardir.mankenlerde esini aldatan var atiyorum avukatlarda yok mu?
Bir manken kadinin sevgili sayisi emin olun ortalama bir sirkette calisan orta boylu toplu bir kizinkiyle aynidir
neden önyargı?cunku guzeller cunku ortalamanin üstünde bir fizikleri var.
yoksa kimseden farklari yok..
Ne siniri?Bu ne sinir arkadaşım genel olarak bilinenler malum ortada çok daha iyi yere gelmekte sadece güzellik ile fizikle olacağını hiç mi hiç sanmıyorum o meslekte
Bizim kizlarimiz dünyada bizi temsil ediyor
derece aliyorlar dünya guzeli oluyorlar
ulkemizin tanitimi icin katkida bulunuyorlar
bunlar hic kucumsenicek olaylar degil
Kimseyi genellemeyin
yada kıskandığınizi belli etmeyin bukadar
arkafasim senin sevgilin karekterli adamsa simarmaz iliskinizede zarar gelmez
merak etme ..
Bizim kizlarimiz dünyada bizi temsil ediyor
derece aliyorlar dünya guzeli oluyorlar
ulkemizin tanitimi icin katkida bulunuyorlar
bunlar hic kucumsenicek olaylar degil