Sevgilim manken olacak :(

Kizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye... :KK57:

Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.

Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu :KK42:

Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
Su avm de teklif gelme, yolda cevirme hikayeleri bizim buralarda mi olmuyo acaba? Gercek hayatta hic duymadim da :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Oyle cocuk sennle ciktigina gore sen de ortalamanin ustunde guzelsindir:KK53::KK53::KK53::KK53:

Manken erkeklere de günlük hayatta iyi bakmazlar pek:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Su avm de teklif gelme, yolda cevirme hikayeleri bizim buralarda mi olmuyo acaba? Gercek hayatta hic duymadim da :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Oyle cocuk sennle ciktigina gore sen de ortalamanin ustunde guzelsindir:KK53::KK53::KK53::KK53:

Manken erkeklere de günlük hayatta iyi bakmazlar pek:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Yok ay ortalamanin ustunde falan degilim sorun orda cirkinim cirkin :KK70:

Hallettik galiba kizlar :)

Zaten isyeri sozlesmesine gire baska yerde calisamiyomus. Ajanslar da sozlesme yapiyo ya. isimden ekmegimden olmayim dedi. Yine de yarin bi bakcaz bakalim istersek gidip bi goruscez sorcaz o kadar da olsun dimi :p

E onlar da sozlesmesiz kabul etmiceklerine gore heyooo :KK70:

Kendi ellerinle kendini yakmak cumlesi tamda bu konu icin.
Neyse buyuk ihtimal olmuycak diyosun.
Akilli ol kuzucum.
Dahada bas vurma bu tarz seylere.

Kizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye... :KK57:

Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.

Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu :KK42:

Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
üzülme arkadaşım seni gerçekten seviyorsa hiçbirşey olmaz,benim eşimde eskiden mankendi Antalyada,ben de kısa boyluyum (158)hep Allah Allah bu adam beni nasıl beğendi,kesin benimle gönül eğlendiriyor,ya diğer kızlara bakarsa diye ilk başlarda hep pinpirikleniyordum,ama gerçekten birbirinizi seviyorsanız hiçbirşey olmuyor üzülme.şimdi 8 senelik evliyiz.:KK6:

valla benimki bırak mankeni öğretmen olarak atanır atanmaz havaya girdi yeni ortama girince inanılmaz değişti..
yani insanlar statü görünce değişebiliyor (kişiliği oturmamışsa tabi)

Ben burdki yorumlarin aksine bisey olmaz kanisindayim. Bi insanin icinde varsa insaatta calisirken bile aldatir. Karakter meselesi. Ben olsam desteklerdim sevgilimi

Gerçekten hangi cesaretle yaptınız bunu :KK53: Seni ajansa yazdırmaya teşvik etse ve kayıt ettirse anlarım da, erkeği kendin kayıt ettirdin. Vallahi bravo. Büyük riSk ve cesaret. Ajans işi pis iş ne yazıkki..

Aayyyy inanmıyorum neden böyle bır sey yaptın :KK43: benımkının gayet sıradan bır ısı var ama ben onu çaycı teyzeden bıle kıskanıyorum :KK43:

Ajans işini bu kadar gözümüzde buyutmeyın. Hani yolu açılır ilerde olur bır Kıvanç orasını bilemem:) eşimin kardeşi ajansa kayıtlı iş oldukça çağırıyorlar, tv de bir kesim tarafından oldukça sıkı takıp edılen dizi de bile oynadı üç dört bölüm. Bölüm başı aldığı para 100 lıra:) mankenlikte yapıyor bu arada..olayı nerelere getırmişsiniz, bı ajansa kayıt oldu diye bı Kıvanç Tatlıtuğ olmadı bu adam.

Benimki de bi ara dizilerde oynicam diye tutturmustu:KK53:
Bi gun telefon geldi neymis arka sokaklarda figuran polis lazimmis, bizimki nasil havalara girdi. Gitme dedim tabi, basrol olsa bi dusunurdum:KK70:

X