Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu konuya baktıkça gülüyorum ya
Foto varmi bu arada yaa, vallah merak ettim... Zaten ünlenecek bize KK torpili gecin...
Ahaha yok artik sevgilimin rrsmini mi atim o kadar da pezemek degilm
Niye yaaa ünlenirse havamiz olurdu
Biz bunun eski sevgilisini biliriz diye
Bisey demedi, heralde sevgiliye cemkiriyor "sen ünlencen, beni birakacan"Uuu çok sert ne dedi
Su avm de teklif gelme, yolda cevirme hikayeleri bizim buralarda mi olmuyo acaba? Gercek hayatta hic duymadim daKizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
Su avm de teklif gelme, yolda cevirme hikayeleri bizim buralarda mi olmuyo acaba? Gercek hayatta hic duymadim da
Oyle cocuk sennle ciktigina gore sen de ortalamanin ustunde guzelsindir
Manken erkeklere de günlük hayatta iyi bakmazlar pek
üzülme arkadaşım seni gerçekten seviyorsa hiçbirşey olmaz,benim eşimde eskiden mankendi Antalyada,ben de kısa boyluyum (158)hep Allah Allah bu adam beni nasıl beğendi,kesin benimle gönül eğlendiriyor,ya diğer kızlara bakarsa diye ilk başlarda hep pinpirikleniyordum,ama gerçekten birbirinizi seviyorsanız hiçbirşey olmuyor üzülme.şimdi 8 senelik evliyiz.Kizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
Aayyyy inanmıyorum neden böyle bır sey yaptın benımkının gayet sıradan bır ısı var ama ben onu çayı teyzeden bıle kıskanıyorum
Erkeklerden bile kıskanıyorum:) bır kere söyledim çalışanları kıskanıyorum dıye ben hiçbirinin yüzünü görmek istemıyorum sen ne diyorsun dediTeyzemii abartma canım sende