he bide çok mu yakışıklı merak ettim
eeee doğru sonra kendilerine hayran oluyorlar çoğunda biseksüel ilişkiler olması boşuna değil
sonra he is a traveller olur falan neme lazımbencede mamaya de sen olmaz olmaz
biseksüel mi
yoo bunu kaldıramam[/QUOTE
biseksüel mi
yoo bunu kaldıramam
avm de bile bu kadar dikkat çekiyor diyorsun.yarın işi gereği farklı ortamlara da girecek ordakilerin de ilgisini çekecektir.köyünden dün çıkan şarkıcıların bile ilk yaptığı eş değiştirmek oluyor.karakter önemli ama çok seviyordum ama aklım kaydı yok sarhoştum vs hikayelerini çok dinliyoruz erkeklerden.ne gereği vardı ki boş yere huzurunu kaçırdın.rahat mı battı
Tabii canım bu aralar biseksuellik çok fazla erkek arkadaşınıza sadece kızlar bakmicak aman Allah korusun yinedebiseksüel mi
yoo bunu kaldıramam
Tabii canım bu aralar biseksuellik çok fazla erkek arkadaşınıza sadece kızlar bakmicak aman Allah korusun yinede
ahaha tam aradığım cümle keşke konu başlığını değiştirebilsem durumumun özeti "RAHAT BATTI"
ay yüreğime ateşi koydun yine ahh ahh kendim kaşındım ...
çözcem bu meseleyi azcık stres atsın tvsini izliyo şu an
yahu ben eşime evlenmeden önce daha arkadaşken zayıfla ve saçını kestir hoş olur dedim gitti yaptı hepsini bi hoş oldu arkadaş kendime uyuz oldum sonra :) sonra ben evlendim onunla.başkası keşfetmesin diye
amaaan amaaan aldatacaksa da kadınlarla olsun erkekle aldatılmayı valahi gururuma yediremem
düşünsene neyim eksik diye düşünüyorsun... herşey eksik
her şey eksik ayyyy çok pis güldümamaaan amaaan aldatacaksa da kadınlarla olsun erkekle aldatılmayı valahi gururuma yediremem
Haha bak bu kötü olurdu o adamdan neyim eksikti he
amaaan amaaan aldatacaksa da kadınlarla olsun erkekle aldatılmayı valahi gururuma yediremem
Ve hep de eksik kalacakkk yazik olur ikinizede
yok anacım saflık bende sen ne diye böyle işe girersin
rezil oluruz düşünsene ... başka bir kadın için bırakmadı soranlara ne dicem..
hayatında başka bir erkek varmış mı
Bu durumu kendinize dert etmiş gibi gelmediniz bana ama neyse:)) tüm kk yakışıklı bir sevgiliniz olduğunu öğrendi en azindan.
Konunuza gelince.. asla böyle birşey yapmadım. Öyle bir geçer zamanki dizisinde teklif gelmişti eşime de kabul etmedi de zaten.. Ki ben gidip elimle sokacagim. . Imkansiz
He sen ne açıklama yapacan kendine günlük traşımı oluyom duşumu alıyom mu ?iğrenç ya kadınla ne ise de erkek arkadaşı olması ıyy erkek ya diye ağlardım en çok aldatmasına değil başıma gelse
Offff ben dayanamazdim... Hele bide iyice ünlenirse, o dizi senin bu dizi benim, eee malum her dizide sevgili degisiyor, aman allahim ceker vurirum oniii vallaaaa...