ellerinizle sektore yem edeceksiniz cocugu
Sen sürekli defilelerde birsürü bakımlı guzel kizlarla çalışmasından rahatsız olmayacakmisin? Şehir dışına çıkacak kiminle gittiğini yanında kimlerin olduğunu tanimadan bilmeden guvenebilecekmisin ki kaldıki avm lerde teklif gegeliyordu.dedigine göre gercekten dikkat cekici biri. Bence evlenip aile hayati kuracak biri için doğru bir iş degil mankenlik.
Karakter meselesi arkadasim...karakter bozuksa eger elini gozunu baglasan yine yapar yine yapar...bunun mankenlikle bir alakasi yok yani
yani şöyle düşün.. şu anki manken/ oyunculardan hangisi eski hayatındaki insanlarla evli? karakter evet ama o da bir yere kadar gibi geliyor bana..
geçmiş olsun bile bile yem etmişin sonuçlarına da katlanırsın ha pardon bence bi süre sonra başkaları katlanabilir..Allah bozmaz inşallahKizlar ben gecenlerde sevgilim icin mankenlik ajanslarina basvurmustum. Bes alti yere basvurdum ve hepsi olumlu donus yapti. Simdi de derdi beni sardi ya havalanir da beni unutursa diye...
Aslinda hic havali degildir ben basvurmadan da alisveris merkezlerinde gezerken teklif geliyordu kart falan veriyorlardi sevgilim yirtip atiyordu. Ama ben eger boyle bir yetenegi varsa bosa gitmesin diyerekten basvurmus bulundum.
Anneme arkadaslarima anlattigimda da deli misin erkek milleti sapitir diyorlar. Ben sevgilime cok ama coook guveniyorum ama boyle soylenmesi de aklima suphe soktu. Is ciddiye biniyor isteme hazirliklarina da basladi ailesi bi terslik olmazsa evlenmeyi istiyor benimle nasip olursa... Bundan benden vazgecer mi diye de yuregime korku dustu
Demem o ki sizde bu konuda tecrube edinmis birileri mutlaka vardir. Sizce vaz mi gecireyim yoksa sonuna kadar destekleyim mi ?
yaaa aslında haklısın öyleleri de var ama belki 100 tanede 1 tane... belki de ilişkimiz için de bir sınav olur.
ama bu onun hayali değildi hatta istemiyordu biraz ben yüreklendirmiş oldum pişman oldum şimdi
Hangi cesaretle basvuru yaptin cok merak ettim .s
Mankenligin geleceği yok bırak çocuk doğru düzgün bi iş bulup kendini orda gelistirsin. Ömür boyu o mesleği yapamicak nasıl olsa bence hoş bi meslek de değil ayrıca
Benim kendi düşüncem hadi kızlar neysede bi erkeğin podyumda yürümesi ve herkesin ona bakması filan itici geliyokendi işi var zaten geliri de fena değil ama hoş değil diyorsunuz bilemedim kafam iyice karıştı şimdi
QueenEb'cigim neden sevgilini ajanslara kaydettin ? Sevgilinin isi gücü okulu ne bileyim bir ugrasi yok para kazanmak için tek yolu bu mu yani ? Çok gereksiz ve sacma geldi acikcasi bana. Ben sevgilimi mankenlik ajansina kaydettigimi düşünemiyorum dahi, kan cikar yani çok uçuk bir hareket benim içinneden yaptin ki bunu hemde sevgilinin adina..
geçmiş olsun bile bile yem etmişin sonuçlarına da katlanırsın ha pardon bence bi süre sonra başkaları katlanabilir..Allah bozmaz inşallah
Ooo o defile senin bu organizasyon benim ver allah ver
Şaka bir yana insanın yapısı ile alakalı ama bana bile sıcak gelmedi bu iş
Ben erkek arkadaşım göbeğimi eriticem dediğinde amaaan boşver yaa diyorum sende ki cesarete bak.
ay ne sınavı yahudüşünsene adamı magazin programlarında saçma sapan tiplerle görmek de var işin ucunda boğsan boğamazsın, vursan vuramazsın zor iş
hahaha özgüveni yüksek süper bir tipsinboşver en olmadı birini meşhur etmiş olursun sevaptır