- 12 Mart 2024
- 12
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi cerensordu
artık eski sevgilin çoçuk falan sevindir madde bağımlılığı gibi o meret bırakaılmıyor bişey yapma artık mümkünse geleceğinin selameti içinMerhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Daha hikayeniz bitmedi. Başkalarının gönül hikayeleriyle ilgili de acımasız konuşup alay etmeyi acilen bırakın lütfenVallaha gönlümdeki adam evimde ve dört dörtlük adam çok şükür siz bedduanızıda alıp kenarda ağlayabilirsiniz
Borç batağına girmek istemiyorsanız bir daha iletişim kurmayıp yolunuzu değiştireceksiniz. Adam ağlamış zırlamış, arada da kaç kurtar kendini benden diyerek sizi manipüle etmiş hayatında tutmuş bugüne kadar. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.Merhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Daha hikayeniz bitmedi. Başkalarının gönül hikayeleriyle ilgili de acımasız konuşup alay etmeyi acilen bırakın lütfen
Gözünü seveyim uzak dur. Ömrünü mahvedip ağlanacağına şimdi biraz ağlaMerhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Hem yalanı var hem kumarı boşver sevin kurtulduğuna bak önüneYa inanin o kadar inandirici yalanlar soyluyordu ki ben kumar oynadiguni bilmiyordum o zaman yok babam kanser oldu bilmem ne insan sasiriyo
Ya gönlüme bağımlı biri düşse ben bağımlı olduğunu görüp soğurup işte deli miyim ben o kişiye takılıp kalayım? Siz takıldıysanız bunun Allahın o kişiyi gönlünüze çıkmaz bir biçimde sokması olarak görmeyin bu sizin zayıf duruşunuz, güçsüzlüğünüzNeden bu kadar acımasızsınız? Bu kızcağızın zaten bir yarası var; kendi başlığımda da burada da sürekli bu yargılama var. İncitici.
Kalp bu, başka bir erkek mi yok kurudun mu diyince: haklısın ya diyen bir organ değil. Lütfen başınıza gelmemiş şeyler hakkında asıp kesici yorumlar yapmasanız. Ha böyle devam ederseniz de, Allah sizin de gönlünüze bağımlılığı olan birini düşürsün; o zaman da böyle konuşun :)