- 12 Mart 2024
- 12
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi cerensordu
Onun dediklerine inanarak işe başlayabilirsiniz. Kumar bağımlısı insan iflah olmaz. Önünüze bakın, bitmiş gitmiş ilişki zaten. Unutursunuz.Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu.
Kurtulduğuna şükret … Allah aşkına ya böyle bir insanla mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz? Birdaha kesinlikle iletişim kurma ….Merhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Bi daha barışmayın ve kendi yolunuza bakın..Merhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Merhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Ahhh keşke ben de sevgiliyken öğrenseydim..Merhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Linç edilirseniz üzülmeyin. Kumarla ilgili tüm başlıkları okudum. Kumarbaz biri sizi nasıl sevmiş, değer vermiş olabilir; neyine üzülüyorsunuz diyorlar. Yaşamadılar, bilmiyorlar. Belki içten içe bizi kandırdıkları için belki de gerçekten bir parça da olsa sevdikleri için iyi hissettirdikleri zamanlar oluyor: evet kumarbaz olmalarına rağmen. Kumarbaz birini boşamış olmasına rağmen halen unutamamış biri olarak sizi anlıyorum, Allah sizinle olsun.Konu yanlış yere açılmış bdv açsaydınız ..
Sizi güzelce linç edip yorum yapardı arkadaşlar.
Neden bu kadar acımasızsınız? Bu kızcağızın zaten bir yarası var; kendi başlığımda da burada da sürekli bu yargılama var. İncitici.Yani başka erkek mi yok kurudunuz mu niye bu her önünüze geleni akıldan çıkartmama hastalığı? Hiç mi hayatınıza adam akıllı düzgün erkekler girsin istemezsiniz hiç mi kendinizi buna layık görmez layık olmak için bir şey yapmazsınız? Kumar bağımlısı sülükle ne işiniz var ya
Allah sizin de gönlünüze bağımlı birini düşürsün, o zaman kendinize de böyle acımasız konuşun. Amin.Yahu akıl tutulması yaşıyorum artık. Dolandırıcı ,yalancı ,üstüne kumarbaz adamı ben nasıl unutucam diyosunuz. Ülke özeti gibi insanlarsınız. Gerçekten bazen hakettiğinizi düşünüyorum. Unutma git özür dile ömür billah bak bu parazite. Paranı kumarda yesin sende tüm gün ona para yetiştiricem diye çalış didin. Üstüne çocuk olsun onunda rıskını kumara gömsün. Çünkü senin hayatın az gelir bir hayat daha kurban etmen gerekir. Teee Allahım
Geleceğini yakmadan kurtulmuşsun ömrünce çilesini çekeceğine birazcık aşk acısı çek boşver. Sonrasında inşallah iyi ki ayrılmışım diyeceğin güzellikte bir ilişkin olurMerhabalar. Sevgilimle ayrildik bir bucuk yila yakin iliskimiz vardi kumar oynadigini ogrendim maddi manevi destekte bulundum onu terk etmedim. Bi kac defa ayrilip baristik bu kez asla barismaya niyetim yok. Surekli biraktim diyip diyip yine oynamaya devam etti. Bence hicbir zaman birakmadi da. En son ayrildik bana kirici konustu devam etmeyelim ben istemiyorum falan dedi. Surekli benden adam olmaz kac kurtar kendini diyordu. Hep gelgitler yasiyordu. Birbirimizi seviyordurk. Defalarca gozumun onunde agladi. Ailesiyle tanistirdi beni aram iyiydi. En sonunda beni birakti ama ben hala cok uzuluyorum. Sizce bu durumda ne yapmam lazim? Bir turlu aklimdan cikmiyor.
Linç edilirseniz üzülmeyin. Kumarla ilgili tüm başlıkları okudum. Kumarbaz biri sizi nasıl sevmiş, değer vermiş olabilir; neyine üzülüyorsunuz diyorlar. Yaşamadılar, bilmiyorlar. Belki içten içe bizi kandırdıkları için belki de gerçekten bir parça da olsa sevdikleri için iyi hissettirdikleri zamanlar oluyor: evet kumarbaz olmalarına rağmen. Kumarbaz birini boşamış olmasına rağmen halen unutamamış biri olarak sizi anlıyorum, Allah sizinle olsun.
Kanser oldum diyip ailesinden ilaç için para toplayıp kumara basanlar var.. (benim kocam bu kadar ilerlemedi ama komşu)Ya inanin o kadar inandirici yalanlar soyluyordu ki ben kumar oynadiguni bilmiyordum o zaman yok babam kanser oldu bilmem ne insan sasiriyo
Allah sizin de gönlünüze bağımlı birini düşürsün, o zaman kendinize de böyle acımasız konuşun. Amin.