Sevgilim instagramdan kadınları takip ediyor.

laydinblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
75
159
Merhabalar. Benim derdim de instagram ve üzülerek söylüyorum sevgilimin resmen instagramı bana tercih etmesi. Sevgilim instagramda çok aktif ve bir sürü kadın takip etmiş ve ediyor. Bunlardan bazıları hepimizin malumu işi teşhircilik boyutuna getiren kadın hesapları. Kendisi grafik tasarımı işleriyle uğraşıyor, geçen gene instagram videolarını falan editlemek için bir kadından iş aldı güya ama kadını görmelisiniz, video mu çekiyor günaha mı davet ediyor belli değil :) bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?

Son düzenleme:
bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?
Daha önce nesini takip edecegim demistin takiplesiyorsunuz nesini takip ediyorsun derdim?

Merhabalar. Benim derdimde instagram ve üzülerek söylüyorum sevgilimin resmen instagramı bana tercih etmesi. Sevgilim instagramda çok aktif ve bir sürü kadın takip etmiş ve ediyor. Bunlardan bazıları hepimizin malumu işi teşhircilik boyutuna getiren kadın hesapları. Kendisi grafik tasarımı işleriyle uğraşıyor, geçen gene instagram videolarını falan ediylemek için bir kadından iş aldı güya ve ama kadını görmelisiniz, video mu çekiyor günaha mı davet ediyor belli değil :) bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?
Durum sadece ‘iş’ aldığı kadınla sınırlı olsa iş sebebiyle olduğunu düşünebilirdim ancak ‘bir sürü kadını takip ediyor’ demişsiniz.
Evet, içgüdüleriniz doğruyu söylüyor.

Erkek arkadaşınızla ne kadar süredir sevgilisiniz ve onun instagramında ilişkisi olduğu belli mi ? Adınızın baş harfı veya paylaştığı fotoğraflarınız var mı öyleyse sorun değil bence.

yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler.
Yani klasik erkek yalanı.
Eğer o kadın müsade etse : Ömrü boyu gölgesinde yaşamaya razı olur seninki.
Kedi ulaşamadığı cigere mundar dermiş.
Bence içi gidiyor ,senin tepkini çekmemek içinde kendince kotuluyor kadını.
Nesini takip edecem demis ve sonrasinda takip etmis 🤦‍♀️
Kocanda var bir şeyler,benden söylemesi.

Erkeklerin ulaşamayıp beğendikleri kadınlara, yok ne olduğu belli yok benim böyle kadınlarla ne işim olur demeleri ama aslında içten içten o kadınlarla birlikte olmak istemeleri. Klasik , nerdeyse hiç şaşmaz :) Ben çok güvenmeyin derim doğruyu söylemek gerekirse , böyle şeylerde içgüdüleriniz doğru söylüyor oluyor genellikle.

Ben de eskiden ya iş için işte yoksa neden takip etsin ya da iyi biri ya da o öyle biri değil diye kendimi kandırırdım ama sonradan anladım ki kendımı kandırmısım bence kendine bunu yapma, takip etmek içinde olan ediyor,bir kadının şüphelendiği en ufak bir şey bile ileride ortaya cıkıyor , bence kesınlıkle hislerine güven.

Merhabalar. Benim derdimde instagram ve üzülerek söylüyorum sevgilimin resmen instagramı bana tercih etmesi. Sevgilim instagramda çok aktif ve bir sürü kadın takip etmiş ve ediyor. Bunlardan bazıları hepimizin malumu işi teşhircilik boyutuna getiren kadın hesapları. Kendisi grafik tasarımı işleriyle uğraşıyor, geçen gene instagram videolarını falan ediylemek için bir kadından iş aldı güya ve ama kadını görmelisiniz, video mu çekiyor günaha mı davet ediyor belli değil :) bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?
Adamın işi bu yapıcak bişey yok.

Siz söylediğiniz halde karşılıklı takipleşmesi size saygısızlık yoksa pek tabi işi nedeniyle birileriyle takipleşebilir. Hem madem öyle bi kadın neyini takip ediyor o zaman...vur tekmeyi şapşalcığın aklı başına gelsin 🤣

Siz söylediğiniz halde karşılıklı takipleşmesi size saygısızlık yoksa pek tabi işi nedeniyle birileriyle takipleşebilir. Hem madem öyle bi kadın neyini takip ediyor o zaman...vur tekmeyi şapşalcığın aklı başına gelsin 🤣
Kesinlikle en çok takıldığım da bu, rica etmeme rağmen dinlememesi, ayrıca her iş yaptığımı sosyal medyadan takip etmeye kalksam fenomen olurdum ben de, benim daha çok sosyal bir mesleğim var :)

Kesinlikle en çok takıldığım da bu, rica etmeme rağmen dinlememesi, ayrıca her iş yaptığımı sosyal medyadan takip etmeye kalksam fenomen olurdum ben de, benim daha çok sosyal bir mesleğim var :)
Yaaa niye erkekler böyle anlam veremiyorum sizi üzüyodur bu durum farkındayım ama hiç acımayın bu konularda çünkü şimdi dikkat etmezse evlenince daha umursamaz bir hal alıyolar... Belki sadece erkeklik egosunu tatmin ediyorda olabilir ama siz söylediğiniz halde takip etmese daha şık olurdu... Erkek milleti işte düşüncesiz yaratıklar 😂😂

X