Cinsel ilişkiye girmeden ciddi olamıyor musunuz . Ay çok safsınız. Seven insan evlenince cinsellik ister . Sonra tekrar hamile kaldım beni bıraktı gitti diye paylaşım yapmak.Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Namusu olduğunu düşünen insan bu denli istekde bulunmaz.Evlenin rahat olsun herşey.Yorumun için teşekkürler sanırım yapmıycam nekadar ciddi olsakta bırakılma korkusu var içimde cesaretim yok ona dedim beni bırakırsan hayatım maf olur kaldıramam dedim sen benim namusum olucaksın asla bırakmam seni diyo vijdanım el vermez diyo okadar ciddiki evlilik ve gelecekteki çocuklarımız hakkında konuşuyo sürekli
Konu için geç kaldım mı bilmiyorum ama kıçına tekmeyi basSevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Oooo 3-4 seneye kim öle kim kala bu erkek milleti hep ayni akılları hep bi işe calisiyor.Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
o nude ler ilk ayrılığınızda size şantaj olarak geri döner emin olun.yada yıllar sonra ucuz bi sitede görürsünüz.neden böyle şeylere gerek duyuyorsunuz anlamıyorum.eğer ilişki yaşayacaksanız yaşayın bakireliği bu kadar endişe etmeyin bence ama asıl kendinizi böyle videolarla fotoğraflarla kaydettirmek sizin geleceğiniz için endişe duyulması gereken ve yanlış olanSevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Yapmaman normal degil. Yap, bakirelige gereksiz onem verdiğini anlayacaksin. Onem verenlere saygi duyuyorum.Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Bir kim yapana kadar kredi çeksin düğün yapsın onu ödesin. Siz bir dile getirin bakalım ne kadar istiyormuş sizi bir anlayın. Erkeklere bu konuda güvenilmez dikkatli olmakta fayda var. Hem 3 4 yıl bekleyecek kadar gençsiniz beraber çalışır ödersiniz borcu falan siz bir teklif edin bakalım ne diyecek?Biliyorum bunu onada söyledim asla bırakmıycağını söylüyo askerden gelince tekrar çalışmaya devam edip evlilik için birikim yapıcam diyo bu zamana kadar çok kavga ettik ilişkimizin ilk evresinde ben gitsemde o gitmedi aşırı bağlandı bana bırakamıyo beni daha sonra iyice ilerledik biz çok kararsızım
önem veriyorsan sakin bence pişman olacağın şey yapma. 3 4 yıla kim ole kim kala .uzuldugunle kalırsın. Anlık zevk için önem verdiğin şeyi riske atma yinede sen bilirsin.Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Yapmayin.... Evleneceginiz ne malum. Ailenizi dusunun bence.. Erkektir ister ama kadin kendini korumali bence her zaman. İliski yasayanlara saygim var ama bence yazdiklarinizdan da yola cikarak eger birseyler yasar da ayrilirsaniz kahrolan siz olacaksiniz.Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Sormanız hata ne fotoğraf atın ne ilişkiye girin ciddi iseniz evlenin hemen madem.Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.
Erkeklrr birlşkte olmak istediği kişinin de peşine düşer. Test ile anlaşılmaz bu düşünmeyin yapmayın ailenize yazık.Bu gece bunun konusunu açıcam yorumun ve fikrin için teşekk
Doğru diyosun kendisi bana aşırı bağlandı test etmek istedim 7 saat boyunca yazmadım telefona bile bakmadım çok endileşelenmiş wp tan sms ten heryerden yazdı defalarca aradı sonrada arkadaşıma sormuş ve anneme mesaj atmış bazen test ediyorum gerçekten benimle çok ciddimi değilmi diye ama dediklerin olucak büyük ihtimal vazgeçicem