Sevgilim ile ciddiyiz cinsel ilişkiye girmek istiyor ne yapmalıyım?

Melek2245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
59
58
26
Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.

Cinsel ilişkiye girmeden ciddi olamıyor musunuz . Ay çok safsınız. Seven insan evlenince cinsellik ister . Sonra tekrar hamile kaldım beni bıraktı gitti diye paylaşım yapmak.

Namusu olduğunu düşünen insan bu denli istekde bulunmaz.Evlenin rahat olsun herşey.

Konu için geç kaldım mı bilmiyorum ama kıçına tekmeyi bas
Şimdi ciddi düşünüyorsun ilerisi için garantin var mı?

kendinize yakıştıramayıp bu kadar tereddüt ettiğiniz bişey için bizden ne gibi bir akıl istiyorsunuz anlayamadım? biz ilişkiye gir desek girecek misiniz ? bana istiyorsunuz ama yargılanmaktan çekindiğiniz için lafı dolandırıyormuşsunuz gibi geldi.yazılanlarla vicdanınızı şimdiden rahatlatmak istiyor gibisiniz kusura bakmayın. çok fikir istiyorsanız da sevgiliniz sizinle ciddi düşünmüyor ilişkiye girseniz de bir daha görüşmeyeceksiniz muhtemelen.

Inşallah burada yazılanları okuyup dikkate almışsındır. Aklında cinsellik olan erkeğin seviyorum bırakmam kafasında olması çok normal. Henüz bir şey yaşamadığınız için sürekli onun hayaliyle heyecanı yüksek oluyor. Birlikte olduktan sonra hele ki hayal ettiği gibi olmadıysa geçmiş olsun. Cinsellik konusunda tabuları olan biri olduğun için kesinlikle uzak dur. Daha önünüzde kaç sene var belli değil yaşım da küçük diyorsun. Zaten isteyen taraf da sen değilsin o. Başkasını memnun etmek için cinsellik yaşanmaz. Ne zaman ki ben istiyorum ayrılsak da etkilenmem diye düşünürsün o zaman yaşarsın

Oooo 3-4 seneye kim öle kim kala bu erkek milleti hep ayni akılları hep bi işe calisiyor.

o nude ler ilk ayrılığınızda size şantaj olarak geri döner emin olun.yada yıllar sonra ucuz bi sitede görürsünüz.neden böyle şeylere gerek duyuyorsunuz anlamıyorum.eğer ilişki yaşayacaksanız yaşayın bakireliği bu kadar endişe etmeyin bence ama asıl kendinizi böyle videolarla fotoğraflarla kaydettirmek sizin geleceğiniz için endişe duyulması gereken ve yanlış olan

Yapmaman normal degil. Yap, bakirelige gereksiz onem verdiğini anlayacaksin. Onem verenlere saygi duyuyorum.

Bir kim yapana kadar kredi çeksin düğün yapsın onu ödesin. Siz bir dile getirin bakalım ne kadar istiyormuş sizi bir anlayın. Erkeklere bu konuda güvenilmez dikkatli olmakta fayda var. Hem 3 4 yıl bekleyecek kadar gençsiniz beraber çalışır ödersiniz borcu falan siz bir teklif edin bakalım ne diyecek?

önem veriyorsan sakin bence pişman olacağın şey yapma. 3 4 yıla kim ole kim kala .uzuldugunle kalırsın. Anlık zevk için önem verdiğin şeyi riske atma yinede sen bilirsin.

Bakire olsan da olmasan da cinsellik konusunda kimseye senin hakkında karar vermesine izin verme kendi bedenine kendin karar ver istiyorsan yap pişman olma istemiyorsan onu mutlu etmek için veya kendine bağlamak için yapma Kendin karar ver bu senin bedenin senin özelin

Yapmayin.... Evleneceginiz ne malum. Ailenizi dusunun bence.. Erkektir ister ama kadin kendini korumali bence her zaman. İliski yasayanlara saygim var ama bence yazdiklarinizdan da yola cikarak eger birseyler yasar da ayrilirsaniz kahrolan siz olacaksiniz.

Sormanız hata ne fotoğraf atın ne ilişkiye girin ciddi iseniz evlenin hemen madem.
Büyük hata olur yapmayın, fotograf dahi atmayın artık.
Ciddi bile olsa etraf kötü çok kötü nasıl güvenip atarsınız ben den eşim istedeydi sevgililik döneminde ayrılırdım

Erkeklrr birlşkte olmak istediği kişinin de peşine düşer. Test ile anlaşılmaz bu düşünmeyin yapmayın ailenize yazık.
Düşünsenize fotograf attığınızı duyduklarını kimseye güven olmuyor.
İnsanların eşleri öldürüyor, tehtid ediyor

Canım 5 dakikalık zevk uğruna o mutlu olucak diye çok pişman olucagin şeyler yapma sonra bir anda birşeyi bahane edip çekip gidiyorlar ve sen o durumla kalıyorsun sonra evlenicegin insana bunu nasıl açıklama derdine düşüyorsun kesinlikle yapma istiyorsa ayrılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…