Kimseye güvenilmez haklısınız fakat güvenmediğim biriylede sevgili olmam yada evlilik yoluna gitmem çocuk oyuncağı değil sonuçta evlilik. Onunla çok fazla konuştum bu konuları onuda çok araştırdım nasıl biri diye. Tabiki yinede belli olmaz birden güvensizleşebilir. Ne diyim yapıcak bişey yok herşeyin hayırlısı neyse o olsun İnşallah.ama şimdi üyeler iki çerçeve sunmuş size siz ikisini de 'ama evlenicez vs vs' diye söyleniyorsunuz. o anlamda dedim ne bekliyorsunuz diye? nikah masasında terk edilenleri de gördü bu gözler.... yine de siz bilirsiniz ama kimseye güvenmeyin. insan kendisine bile çoğu zaman güvenmiyor başkasına bu denli güvenmek ütopik
askerden geldiği ilk gün demiş ya bir de.... çok korkutucuHa iki taraf da isteyerek yapıyorsa o ayrı banane ama bi taraf diğer tarafı ikna etmekçin kırk takla atıyorsa çok irrite edici gerçekten
Yavrum hadi adam ayrılmadı vs diyelim. Yahu olum var kalım var. Adamin basina is gelse ne yapacaksın madem hayatin mahvolur?Kimseye güvenilmez haklısınız fakat güvenmediğim biriylede sevgili olmam yada evlilik yoluna gitmem çocuk oyuncağı değil sonuçta evlilik. Onunla çok fazla konuştum bu konuları onuda çok araştırdım nasıl biri diye. Tabiki yinede belli olmaz birden güvensizleşebilir. Ne diyim yapıcak bişey yok herşeyin hayırlısı neyse o olsun İnşallah.
İşte askerliğin verdiği bi libido yüksekliğiaskerden geldiği ilk gün demiş ya bir de.... çok korkutucu
salıcak kobrayı heralde
Evlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.
Olabilir,ama önemli ya haniEvlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.
Bak yavrum çok gördük biz, sevgililerinin nasılsa bekaretini aldım bana mecbur diye kafasına estiği gibi davranan şiddet uygulayan aldatan herifler. Çok gördük bekarken benle oldu, demek ki herkesle olur diye düşünen, kıskançlıktan deliren herifler. Bekarete önem veren biri olarak böyle davranışlara maruz kalırsan tekmeyi basamayacaksın belli. Siz iyisi mi şu evlilik işini hızlandırın, madem bu kadar ciddi bir ilişkiniz var.Evlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.
Haklısın tabiki bende biliyorum bende düşünüyorum onları ama istesemde hızlandıramam 5 yaş aramız var 1 yıla düğün yapsam bana erken olmuş olucak oyüzden beklemesini söyledim. Elimden bişey gelmiyo beklemekten başka bende isterdim hızlandırıp evlenmeyi bunlar olsun istemezdimBak yavrum çok gördük biz, sevgililerinin nasılsa bekaretini aldım bana mecbur diye kafasına estiği gibi davranan şiddet uygulayan aldatan herifler. Çok gördük bekarken benle oldu, demek ki herkesle olur diye düşünen, kıskançlıktan deliren herifler. Bekarete önem veren biri olarak böyle davranışlara maruz kalırsan tekmeyi basamayacaksın belli. Siz iyisi mi şu evlilik işini hızlandırın, madem bu kadar ciddi bir ilişkiniz var.
Ben de adamı tanıdım, ilk hafta olduk.Konu aslında şey için açılmış gibi hani burdaki üyeler destek olsun bu senin hayatın istiyorsan yaşa falan yazılsın ama o bekaret önemli kısmı her şeyi değiştirmiş e haliyle istediği cevapları alamayan konu sahibinde hayal kırıklığı oldu sanırım. Ondan bu ama evlenicez ama ciddiyiz savunması
O bırakmaz ama belki bir yanlışı olur ve siz bırakmak isteyecek olabilirsiniz.. kendi adıma konuşmak istersem aynı şeyi yaşadım. İstedikleri olduktan bir süre sonra değişti pişman da oldum açıkçası. Çok kez ayrılmak istedim ama bunu yaşadığımız için ayrılmadım o zamanlar yaptıktan sonra ayrilamicagimi düşündüğüm için her konuda çok etkiliyor. Lütfen nevsine hakim ol evlenene kadar da yapma. Çok seven zaten bekler namusu altına alınca helal yoldan yaşarsınız lütfen yapma.Biliyorum bunu onada söyledim asla bırakmıycağını söylüyo askerden gelince tekrar çalışmaya devam edip evlilik için birikim yapıcam diyo bu zamana kadar çok kavga ettik ilişkimizin ilk evresinde ben gitsemde o gitmedi aşırı bağlandı bana bırakamıyo beni daha sonra iyice ilerledik biz çok kararsızım
Erken olmuş olmaz, duramıyorsunuz.,Haklısın tabiki bende biliyorum bende düşünüyorum onları ama istesemde hızlandıramam 5 yaş aramız var 1 yıla düğün yapsam bana erken olmuş olucak oyüzden beklemesini söyledim. Elimden bişey gelmiyo beklemekten başka bende isterdim hızlandırıp evlenmeyi bunlar olsun istemezdim
Ben sadece ne yaşıyosam ne düşünüyosam onu yazdım ve sordum. Böyle bi niyetim olsaydı inanki sormazdım gidip sevişirim milletemi sorucam konu o değil sadece fikirlerinizi merak ettim ve yanlış bişey yapmaktan korkuyorum sizlerde aynı fikirdemisiniz benle diye merak ettim ve aynı fikirde çoğu kişi.Konu aslında şey için açılmış gibi hani burdaki üyeler destek olsun bu senin hayatın istiyorsan yaşa falan yazılsın ama o bekaret önemli kısmı her şeyi değiştirmiş e haliyle istediği cevapları alamayan konu sahibinde hayal kırıklığı oldu sanırım. Ondan bu ama evlenicez ama ciddiyiz savunması
İşte bu durum çevreye, değer yargılarına göre değişir. Evlenicez çok güveniyorum diye ilişkiye girersen elinde patlar. Ki genelde patlıyorBen de adamı tanıdım, ilk hafta olduk.Ama garantisi yoktu ki hiçbirşeyin, bunu göze alarak beraber oldum. Bir gün gidebileceği ihtimalini düşünerek yaptım ne yaptıysam. Hasbelkader gitmedi. Gitseydi de harıl harıl zar diktirmeye koşmazdım, bu durum bildiğin adam turnusolu.
İsteyen sevişsin ona lafım yok. Nasılsa evlenecez diye yapmasınlar, sonu pişmanlık oluyor çoğunlukla. Şahsen ben de o kadar rahat bir aile yapısından ve çevreden gelmedim.İşte bu durum çevreye, değer yargılarına göre değişir. Evlenicez çok güveniyorum diye ilişkiye girersen elinde patlar. Ki genelde patlıyor
He evet aynen. Ona güvendim beni kandırdı bekaretimi aldı diye sızlananlar oluyor. E ilişkiye girerken sen de istedin şimdi adamın suçu ne tecavüz etmiş muamelesi görüyorİsteyen sevişsin ona lafım yok. Nasılsa evlenecez diye yapmasınlar, sonu pişmanlık oluyor çoğunlukla.
☹ Senin adına üzüldüm. Dediklerinde haklısın bende öyle olmasından korkuyom istemiyorumda bi ara ister gibi oldum bunlarda gelince aklıma vazgeçtim. Nekadar iyi olsada şuan değişme ihtimali var elde etmeye çalıştığı içinde öyle davranıyo olabilir bilemem. Hayırlısı neyse o olsun inşallahO bırakmaz ama belki bir yanlışı olur ve siz bırakmak isteyecek olabilirsiniz.. kendi adıma konuşmak istersem aynı şeyi yaşadım. İstedikleri olduktan bir süre sonra değişti pişman da oldum açıkçası. Çok kez ayrılmak istedim ama bunu yaşadığımız için ayrılmadım o zamanlar yaptıktan sonra ayrilamicagimi düşündüğüm için her konuda çok etkiliyor. Lütfen nevsine hakim ol evlenene kadar da yapma. Çok seven zaten bekler namusu altına alınca helal yoldan yaşarsınız lütfen yapma.
Sevdiğim için Bi anlık atı verdim sonra bende kendimden utandım.Bir de şey adama nude falan atarsan tutamazsın tabi.
Amin inşallah hayırlısı olsun.☹ Senin adına üzüldüm. Dediklerinde haklısın bende öyle olmasından korkuyom istemiyorumda bi ara ister gibi oldum bunlarda gelince aklıma vazgeçtim. Nekadar iyi olsada şuan değişme ihtimali var elde etmeye çalıştığı içinde öyle davranıyo olabilir bilemem. Hayırlısı neyse o olsun inşallah