Sevgilim ile ciddiyiz cinsel ilişkiye girmek istiyor ne yapmalıyım?

Melek2245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
59
58
26
Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.

Ben nude de yapmazdım. Tercihler tabi. İlişkiler çok basit hal aldı. Evlenmeden olmaz kafasındayım. Bu adamla evlenmeyedebilirsiniz. Gelip geçicek. Sonra başka birine aşık olacaksınız evlenirkende bekaretinizin olmadığını söylemek ağırınıza gidecek çünkü erkekler kendileri yapınca hiç sıkıntı yok. Kızlara gelince sıkıntı. Erkekler ilk şunu soruyor kaç kere oldu. Düzenlimiydi. Süreklimiydi blah blah saçma şeyler bana göre o ayrı da. Hadi bakalım sonra konu açacaksınız burda kızlık zarı nasıl dikilir. Kalıcısı ne kadar flan. Sonra ah kızım aklın nerdeydi diycez.
Ayrıca cinsellik final. Bir ilişkide cinsellikten sonra hangi aşamaya geçebilirsiniz ki. Çocuk yapılır yani sonra ne olacak. Sonra 2 sene böyle cinselliği aktif ilişki yaşayıp bekar olduğunuzu söyleyip evlenecek misiniz.

Hiç sormayın vicdan da yapmayın yapcaksınız ben biliyorum siz de biliyorsunuz.

Ha şunları da söyliyeyim de sürtünmeyle hamile kalınmaz hamile kalmak o kadar kolay değil. Sonra panik panik hallere girmeyin. Genç kızlarımız ilk ilişkilerinden sonra böyle komik bir sürece giriyor. Aylarca gebemiyim korkusu yaşıyor. Ben önden söyliyim.

Kimse evleneceği insana açıklamak zorunda değil

Bazı yorumları ağzım açık okudum yok evleneceğiniz ne malum yok başkası olsa ona söylersin filan. kadınların tek derdi evlilik mi ya? bize bunu kim dayatıyor?
kimse kimseye bişey açıklamak zorunda değil.
hele kadınların bedeni kadınların kendi kararıdır.

zannedersin evlenecekleri erkek pir pak eline kadın eli değmeden gelecek? kim bilir ne haltlar yiyecek sizden önce.. pavyonlardan genelevlerden çıkmayacak ama kadın sevdiği erkekle cinsellik yaşayınca ortalık ayağa kalkıyor. geçin bu saçmalıkları sevdiğinize güveniyorsanız yaşayın yaşayacağınızı ama yok evlenmek yok evleneeğim adama ne diyeceğim.. resmen sindirilmişiz resmen kendi bedenimize yabancılaştırılmışız..

bazı kadınların bu erkek odaklı yaşama hali beni çok üzüyor..
o kadar hassassanız evleneceğiniz erkeğin de geçmişini sorgulayın diyeceğim ama onu normal sayıyorsunuz eminim senden önce ne olduysa oldu erkek ne yaparsa mühim değil.. kafalar bunlar. okuyoruz burada da..

Herkesin kendine göre bi Dünya görüşü var kimine göre doğru kimine göre yanlış bu kadar sasirmanizada ben şaşırdım yaşadığımiz ülke Türkiye hani şu kadinlarimizin tavuk gibi bogazlandigi yolda yururken sirf karsi koyamaz zayif diye kilicla öldürüldüğü kocasi tarafindan boşandığı karisini kizinin yaninda sirf cok erkek arkadas yapiyor diye boğazının kesildigi ülke sizin bu dusunceniz icin belki bi 50 sene daha var ama simdilik bu düşünceler bu ulke icin fazla ileri seviye

Noldu 7 ay geçmiş
Terk etti mi

işte korkutuluyoruz sindiriliyoruz erkeklere her istediklerini yapmaları hak kadına gelince kırsın dizini otursun diyoruz adeta.
bunu kabul edemeyiz etmemeliyiz.

işte korkutuluyoruz sindiriliyoruz erkeklere her istediklerini yapmaları hak kadına gelince kırsın dizini otursun diyoruz adeta.
bunu kabul edemeyiz etmemeliyiz.

Keske sadece korkutulmakla kalsak ölüyoruz öldürülüyoruz ve bundan basina yansirsa haberimiz oluyor daha basina yansimayanlar da var

Kusura bakma ama ha nude fotoğraf gondermissin, ha birliktelik yasamissin bana göre ayni sey. Erkek arkadaşım istiyor diye yaptim ya da yapicam diye bir bahane de bulmussun kendine. Belli ki sende cok istiyorsun. Evlenmek zorunda değilsin ama senin kafa yapinda ki kızlar evlenmek zorunda hissediyor nasil olsa nude fotoğrafdan bir sey olmaz :)) hiiccc pisman olmazsin sen yap sekerim. Olaki olmadi evlenemedin diktirir baska bulursun. Senin gibi kizlar oyle yapiyor

Yaa kiz sanki hic istemiyor. Cocuk askerde ve nude fotoğraf gönderiyor. İstemese erkek değil zaten. Yapti diye erkek cekip gidemez mi. Bu karşılıklı hissedilen duygular erkegi vebal altina sokmaz da haksizlik.

Önünüzde uzun bi zaman var önem veren birisisiniz o yüzden pişman olma olasılığınız var yapmayın bence

Bu kadar ısrar ediyorsa kork ondan. Evlenmeden sakın yapma derim.
Ya israr eder tabi. Cocuk asker kiz nude fotoğraf gönderiyor. Birlikte olmak icin bulunmayacagi vaad olamaz. Evlenirim de der başka sey de der. Erkek yani sonucta. Bu tarz kizlardan neftet ediyorum. Erkeği bastan cikaran kendileri en basta, sonra da mıy mıy mıy.

Teyze kafası

Baştan çıkmak isteyen erkek neti açsın heryer de nude resimler var

Merak ettim yaptınız mı diye

Şu an ciddi bir ilişkiniz var fakat ilerleyen süreçte ilişkinizin akıbeti ne olacak bilinmez. O yüzden pişman olacağın bir şey yapma.

Hic böyle sözlere kanma bende senin gibiydim ben cok gitmistim zamaninda o hic gitmiyordu bende seningibi kendimi kandiriyordum evlendikte sonra ne oldu birgun tesadufen chat sitelerinde aldatildigimi ogrendim ve evliligimiz boyunca surekli giriyormus hatta nişanliyken bile ve benden istedigi o fotograflari o kizlardanda aliyirmus zaten o yuzden erkeklerin bu tarz kelimelerine guvenmemelisin hala daha beni cok sevdigibi soyler ama tabiki bos laflar ne desem simdi beni anlamazsin ama pisman olmani istemem bir bayan olarak ben sonradan cok pisman oldum cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…