Sevgilim için kredi çekicem

az önce telde konuştuk bana şirinlikler iltifatlar yapıyo, ben de biraz soğuk konuştum ne oldu sana dedi, dedim ortada böyle bir gerçek varken nasıl böyle gülebiliyosun dedim ne yapayım asayımmı kendimi başa gelen çekilir falan, senle kafa dağıtmaya çalışıyorum sende böyle yapıyosun dedi morali bozuldu sana bişey olmuş birine bu durumdan bahsettin mi ailen sakın duymasın maaş bordronu görmesin dedi, ben de çok güvenme alternatif düşün yapılandır, haczi kesecek kadar bul öde dedim, ben bi sigara içicem kötü oldum sonra konuşalım dedi sen bilirsin dedim. Sinir olmaya başladım eğer beni saf yerine koyup duygularımla oynuyosa bu ne vicdansızlık ya, git garsonluk yap bişey yap bu hala yanında olmak istiyorum falan.

Kaç yaşındasın ki yaşım geçti diyorsun? Böyle bir adamle evleneceğine yaşın geçsin daha iyi. Yapma etme Allah aşkına okumuş memur olmuşsun çıkar karşına birisi. Adam kim bilir ailesine de neler yaptı ki görüşmüyor. Resmen sana aşık rolleri çizmiş. Face şifresi vermeler falan filan. Ayrıca işe girerse eğer maaşına haciz gelir oda tamamına değil. O şekilde ödesin. Böyle erkeklerden nefret ediyorum ya. Toplu halde ödeyecekmiş oradan belli yalan olduğu ona vermezler kredi.

Ayrılsın tabii hatta bence hiç bekleme siz ayrılın. Böyle kızlardan para isteyen erkeklere sinir oluyorum böyle erkekmi olur. Tefeci falanda hikaye kanma lütfen. Amacı size tefeciden alıcam deyip vicdan yapmak. Sakın çekmeyin krediyi o kadar parayı harcarken sizemi güvendide şimdi parayı sizden istiyor. Sizede ödemez ödeyemez zaten

beklenen tepkiyi vermiş işte... en doğrusunu yapmışsınz.. aynen devam edin..

asla yapma
benim bi arkadasim 14.000 cekti cocuk simdi telefonlarini filan bile degistirmis kiz ulasamadi
simdi pasa pasa cocugun borcunu oduyor her ay
terkedilmesi de yanina kar :-\

sen o adamı bana yolla ağzını burrnunu kırayım.bu adam dolandırıcı ya hala ya yapıyosa ya ediyosa diyosun

dün müge anlı da bi kadın vardı onu da kocası kredi çektirip dolandırmış kadın hala alim de aliiiiim diye bağırıyodu sen de ona benzeyeceksin diye korkuyorum artık

O degılde gecen ekım ayında krediyi odeyemedık sıkıştık,bısey olmaz dedım,ıcralık olduk,doksan bın tl,avukat aradı vs,ıhtar uyarıda degıl,sonra doksan bını yormıdort taksıte bolduler,ustelık hacız gelmıstı bıle,yırmı bın hacız olsa bıle zaten avukat yapılandırıp en az on ıkı taksıtle bölüyordu,bn sekız yuz falan yatırsa olayı biter hacız olsa bıle,yalan soyluyo

Bu zamanda anneye babaya bile güven olmuyor. Ben zor geçiniyorum demişsin kendiniz de ya ödemezse demişsiniz. Etrafında hiç mi akrabası annesi babası yok onlar yardım etsin. %99 odemicek ne insanlar var aaah ah , iyi niyetli insanları neyazıkki boyle kullanıyorlar. Çok iyi niyetli olma gözünü aç ve kendini belki de geri ödenmeyecek yüklü bir borca sokma derimm!

Ayy bide işsizmi? Aman canım yaa hiç işsiz birine kredi çekilirmi? Sakın öyle bir hata yapma çok pişman olursun..

Arkadaşım Allah aşkına şu an verdiği tepkiden bile belli değil mi yaa. Ne demek maaş bodronu gösterme falan filan. Hala beni saf yerine koyuyorsa diyorsunnnn demeee !

Ya bi de bu adam issiz güçsüz neye güvenip o kadar borç yapmis yani bu borcun sebebi ne ???

Kendi kredi kartım için her ay 500 tl ödüyorum, bi bahane uydurucam mecburen yoksa dediğiniz gibi hayatımın hatasını yapmak istemiyorum bile bile

Kredi kartımi düzensiz ödedigimden kredi notum düşük de

sen bu adama yalan söyle;aslında sana söyleyemedim ama ben daha önce babam adına çok yükü bi kredi çekmiştim onu ödüyorum babam ödemiyor hepsi bana kaldı hatta çok faiz bindi eğer durum böyle olmasaydı ben senden borç isteyecektim de..

oracıkta kalpten gitmezse bende kadesa değilim

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
Sana birsey diyimmi bu tefeci isi palavradir.isi dramatize etme cabasi anlasana.nasil aranizda ciddi bir bag bile yokken senden borc istiyor erkek adam utaniryahu.hem nereye bu kadar borc yapmis.isi olmayan bekar adamin 20bin borcu varsa bu adamdan es olmaz.ben kredi cekme derim.

Birde krediyi sen teklif ettiğinde yapacağım en son şey biraz daha araştıracağım falan demeler. içinden oleeey yehuuu yırttık falan diyordur eminim.

Canım benim, aynı hatayı 5 sene önce yaptım, sevgilimin abuk sabuk borcunu ödemek için 5 bin lira cektim , o da o zaman taksitleri ödemene yardımcı olcam , parayı da sana mutlaka vereceğim dedi,sonra elini cebine atmadı, o 5 bin lirayı eşşek gibi ödedim, sonra ayrıldık hala paradan ses yok, seninki 20 bin lira kesinlikle ve kesinlikle bulaşma derim..

haa ben de izledim, o kadın uçmuş ya zaten

kadına 10 kişi laf anlatamadılar bi

konu sahibi net'den tekrarını bulup izlemelisin

Sizi dolandiriyor sakin inanmayin. Hatta muhtemelen bedelli parasini sizden cikariyordur.Lutfen saf olmayin ayrilin gitsin yalniz kalin ama bu tiplerle evlilik hayali KURMAYİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…