Ayrılsın tabii hatta bence hiç bekleme siz ayrılın. Böyle kızlardan para isteyen erkeklere sinir oluyorum böyle erkekmi olur. Tefeci falanda hikaye kanma lütfen. Amacı size tefeciden alıcam deyip vicdan yapmak. Sakın çekmeyin krediyi o kadar parayı harcarken sizemi güvendide şimdi parayı sizden istiyor. Sizede ödemez ödeyemez zatenuğraştım olmadı onaylanmadı dicem başka çarem yok, zamanında ödeyemediği için faizden artmış bana da ödemeyebilir, çekemedim diye de benden ayrılacaksa kendi bilir zaten hiç doğru düzgün biri bulmuyo beni
beklenen tepkiyi vermiş işte... en doğrusunu yapmışsınz.. aynen devam edin..az önce telde konuştuk bana şirinlikler iltifatlar yapıyo, ben de biraz soğuk konuştum ne oldu sana dedi, dedim ortada böyle bir gerçek varken nasıl böyle gülebiliyosun dedim ne yapayım asayımmı kendimi başa gelen çekilir falan, senle kafa dağıtmaya çalışıyorum sende böyle yapıyosun dedi morali bozuldu sana bişey olmuş birine bu durumdan bahsettin mi ailen sakın duymasın maaş bordronu görmesin dedi, ben de çok güvenme alternatif düşün yapılandır, haczi kesecek kadar bul öde dedim, ben bi sigara içicem kötü oldum sonra konuşalım dedi sen bilirsin dedim. Sinir olmaya başladım eğer beni saf yerine koyup duygularımla oynuyosa bu ne vicdansızlık ya, git garsonluk yap bişey yap bu hala yanında olmak istiyorum falan.
az önce telde konuştuk bana şirinlikler iltifatlar yapıyo, ben de biraz soğuk konuştum ne oldu sana dedi, dedim ortada böyle bir gerçek varken nasıl böyle gülebiliyosun dedim ne yapayım asayımmı kendimi başa gelen çekilir falan, senle kafa dağıtmaya çalışıyorum sende böyle yapıyosun dedi morali bozuldu sana bişey olmuş birine bu durumdan bahsettin mi ailen sakın duymasın maaş bordronu görmesin dedi, ben de çok güvenme alternatif düşün yapılandır, haczi kesecek kadar bul öde dedim, ben bi sigara içicem kötü oldum sonra konuşalım dedi sen bilirsin dedim. Sinir olmaya başladım eğer beni saf yerine koyup duygularımla oynuyosa bu ne vicdansızlık ya, git garsonluk yap bişey yap bu hala yanında olmak istiyorum falan.
O degılde gecen ekım ayında krediyi odeyemedık sıkıştık,bısey olmaz dedım,ıcralık olduk,doksan bın tl,avukat aradı vs,ıhtar uyarıda degıl,sonra doksan bını yormıdort taksıte bolduler,ustelık hacız gelmıstı bıle,yırmı bın hacız olsa bıle zaten avukat yapılandırıp en az on ıkı taksıtle bölüyordu,bn sekız yuz falan yatırsa olayı biter hacız olsa bıle,yalan soyluyoaz önce telde konuştuk bana şirinlikler iltifatlar yapıyo, ben de biraz soğuk konuştum ne oldu sana dedi, dedim ortada böyle bir gerçek varken nasıl böyle gülebiliyosun dedim ne yapayım asayımmı kendimi başa gelen çekilir falan, senle kafa dağıtmaya çalışıyorum sende böyle yapıyosun dedi morali bozuldu sana bişey olmuş birine bu durumdan bahsettin mi ailen sakın duymasın maaş bordronu görmesin dedi, ben de çok güvenme alternatif düşün yapılandır, haczi kesecek kadar bul öde dedim, ben bi sigara içicem kötü oldum sonra konuşalım dedi sen bilirsin dedim. Sinir olmaya başladım eğer beni saf yerine koyup duygularımla oynuyosa bu ne vicdansızlık ya, git garsonluk yap bişey yap bu hala yanında olmak istiyorum falan.
Ayy bide işsizmi? Aman canım yaa hiç işsiz birine kredi çekilirmi? Sakın öyle bir hata yapma çok pişman olursun..az önce telde konuştuk bana şirinlikler iltifatlar yapıyo, ben de biraz soğuk konuştum ne oldu sana dedi, dedim ortada böyle bir gerçek varken nasıl böyle gülebiliyosun dedim ne yapayım asayımmı kendimi başa gelen çekilir falan, senle kafa dağıtmaya çalışıyorum sende böyle yapıyosun dedi morali bozuldu sana bişey olmuş birine bu durumdan bahsettin mi ailen sakın duymasın maaş bordronu görmesin dedi, ben de çok güvenme alternatif düşün yapılandır, haczi kesecek kadar bul öde dedim, ben bi sigara içicem kötü oldum sonra konuşalım dedi sen bilirsin dedim. Sinir olmaya başladım eğer beni saf yerine koyup duygularımla oynuyosa bu ne vicdansızlık ya, git garsonluk yap bişey yap bu hala yanında olmak istiyorum falan.
az önce telde konuştuk bana şirinlikler iltifatlar yapıyo, ben de biraz soğuk konuştum ne oldu sana dedi, dedim ortada böyle bir gerçek varken nasıl böyle gülebiliyosun dedim ne yapayım asayımmı kendimi başa gelen çekilir falan, senle kafa dağıtmaya çalışıyorum sende böyle yapıyosun dedi morali bozuldu sana bişey olmuş birine bu durumdan bahsettin mi ailen sakın duymasın maaş bordronu görmesin dedi, ben de çok güvenme alternatif düşün yapılandır, haczi kesecek kadar bul öde dedim, ben bi sigara içicem kötü oldum sonra konuşalım dedi sen bilirsin dedim. Sinir olmaya başladım eğer beni saf yerine koyup duygularımla oynuyosa bu ne vicdansızlık ya, git garsonluk yap bişey yap bu hala yanında olmak istiyorum falan.
Kendi kredi kartım için her ay 500 tl ödüyorum, bi bahane uydurucam mecburen yoksa dediğiniz gibi hayatımın hatasını yapmak istemiyorum bile bile
Sana birsey diyimmi bu tefeci isi palavradir.isi dramatize etme cabasi anlasana.nasil aranizda ciddi bir bag bile yokken senden borc istiyor erkek adam utaniryahu.hem nereye bu kadar borc yapmis.isi olmayan bekar adamin 20bin borcu varsa bu adamdan es olmaz.ben kredi cekme derim.ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
sen o adamı bana yolla ağzını burrnunu kırayım.bu adam dolandırıcı ya hala ya yapıyosa ya ediyosa diyosun
dün müge anlı da bi kadın vardı onu da kocası kredi çektirip dolandırmış kadın hala alim de aliiiiim diye bağırıyodu sen de ona benzeyeceksin diye korkuyorum artık