yalnızlık ve umutsuzluk psikolojisi içindeyken çıktı karşıma beni ikna etmek için uğraştı zaten eskiden okul zamanında da ilgim vardı, yazları turistik yerlerde calısıyorum kışın mağazada çalışıyorum ama mağaza kapandı şu an işsizim yakında başlıcam demişti, sonra ben istemeden facebook şifresini vermeler facede ilişkisi var yaptı ailesine söyledi, yanıma geldi güzel zaman geçirdik aramızda güzel bir enerji oldu ama borcu cıktı sonra derken böyle geri ödeceyeğim dedi hatta gizlice evlenelim beraber yaşayalım diyince ben de kandım, dediğiniz gibi yaşım geçiyo diye korktuğumdan oluyo
merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
İcralık olan hic kimseye kredi vermezler. Mümkün değil. Sakın ama sakın böyle birşey yapma, başını yakarsınmerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Tamam arkadaşlar desteğiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim, borç yapılandırmayı ve icrayı kesecek kadar ödeme yapılabildiğini bilmiyordum, yarın bankaya gittiğimi ve sonrasında olumsuz olduğunu kefil istediklerini falan söylücem, merak ediyorum icra gelecek mi, düşünüyorum da icra ailesine gelecekse onlar niye bişey yapmıyo, duygularımla hareket etmicem ayrıca ayrı şehirlerdeyiz, krediyi çekip göndericektim borçlarını kapatıp yanıma gelecekti, ben de yanıma gelme zaman kaybetme işe başla dedim seni özledim falan diyo, ben de dedim daha krediyi çekmedim icralık biri aşk meşk düşünmez diye, parçaları birleştirince sonuç haklısınız beni kandırıyor ama kanmıcam hepinize tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.