Sevgilim için kredi çekicem

bu adam tam çakalmış be ya

ayrıl şu paragözden bence

Sanki 20 TL den bahsediyor..... Yorumların hepsini okuyamadım ama birinde yaşım geçiyor diye korkuyorum demişsin yaşın kaç ki

Kac yasinda bu sevgili!

Sakin öyle bisey yapma!!!!!!! Deli misin???

İcralık olan hic kimseye kredi vermezler. Mümkün değil. Sakın ama sakın böyle birşey yapma, başını yakarsın

Canım ek olarak icra artık eskisi gibi değil çok değişti ve işine başlasın artık sigortalı olacak maaşının 4/1 hacizli oluyor öder yavaş yavaş erkek olan o kendi ettiği borcuda kendi ödeyecek bu kadar basit.

En doğru kararı vermene çok sevindim

büyük ihtimal adam seni dolandırcak parayı alıp telefonlarına cıkmıcak e diyodur simdi,bayan sonucta gelip dövcek değil ya ne yapabilir diyodur

Evlenirkende dikkat et,herseyi sen alma.ayrıca evlenmeden cinsel iliski yasama ya da uygunsuz foto cekinmemeye dikkat et.

Disarda vardır illa iyi niyetli erkekler ama onlarıda tipten filan begenmiorsunuz olabilir belki ama adam illa yakışıklı diye de iyi olacak anlamına gelmez.

Saplantı yapmıs sizde bu adam. Cirkef olun demiyorum ama safta olmayın,dıkkatlh olun.

Kadından para bekleyen erkeklerden nefret ediyorum bırak sevgiliyi geçtim eşim bile bana böyle birşey soylemeyi cesaret edemez. Erkek gitsin bulsun nereye kariscaksa karissin zaten 1 ay sonra ise baslicakmis öder tefeciye borcunu seni karıştırmamalı ayrıca icralarda bişey yapamıyo gelsede

Yasim gecti laflari nedir? Boyle bir adamla evlenmektense yalniz başına huzurls yasa. Yazin turistik yerde,kisin magazada calisiyor da ne? Adam tam çakal

Ornek olay anlatayim sana ablam.sevgilisi supervisor olsun diye herifin yalvarmalarina dayanamayarak 5000 tl cekti adam 2 taksit odeyip ablami terk etti twl noau degiati adresini filan da bilmiyoduk pasa pasa ablam.odedi.simdi yeni sevgilisine 1500 borc vermis o da ortadan kayboldu evet benim.ablam azcik saf hatta salak lutfen sen oyle olma.konu ev işi yapmak olunca ben erkegim o işler kadın işi demeyi biliyolar ya para da erkek işi öyleyse birak bulsun kimden buluyosa anasi babasi yok mu bunun ne ayip bisey ya kiz arkadasindan para istemek

Adam resmen seninle sevgili olup borcunu odetmek icin kirk takla atmis. Yok face sifresi vermiste, ailesine soylemiste, yok bilmem ne de. Hahshsh hic gulecegim yoktu.
Bi de 3500u var diyorsun, onu ver demissin, olmaaaazzz toplu vermem lazim demiş.
Cidden inandin mi?
Inandim deme bana?
Bu kadar saf olamazsin???

Bir 10 bin de ben alayim. 3 ay sonra beni bulursan soz oderim sana.
yazmislardir bu ve benzeri yorumlari cok uzatmayacagim ama yerinde olsam yapmam. 1 hafta once kadin kocasina kredi cekmeye guvenemedigi icin konu acmisti. Siz sevgiliden bahsediyorsunuz.

Yaşının geçtiği falan yok, tam evlenme yaşları, devir değişti, çalışan kadınların evlenme yaşları otuzunda oluyor. Aş bunları. Kendine güven. Sen kendini nasıl görürsen karşındaki de öyle görür. Herşey kısmet yeri zamanı gelince olur. Bu adama da bu kadar kısa zamanda güvenme

Sakın sakın sakınnn. Sen karışma. O kdr zor durumdaysa ailesi yardımcı olur sen otur oturduğun yere.

icralık olmalar faln filan nasıl kredi alacakmış? hemde işe girer girmez. kusura bakma ama yaşım geçiyo diye dolandırılmayada açık olma lütfen

Çek Çek,karşı komsum,çocukluk arkadasım bir yıllık sevgılısıne çekti on bin lira,adam üçüncü taksıtı odeyıp terkettı,iki aya sözleri vardı,şimdi de ben onu elden toplu gerı ödedım ,naptı parayı bılmem diyormus,banka kredı vermedı de,daha once kefıl olmustum,ıcralık olmus de,bısey bul madem ,çekiniyorsun,aileleri bile ogrendı ama parayı gerı verdım dedı çcuk,kız sımdı surunuyo,36 ay 800 odeyınce hadı bunlan ayrıldın,baskası çıktı karsına,uc sene bu,neyıne guvenıp evlencen baskasıyla,asık oldun ıkı sene sonra napcan?seven adam teklıfını dahı etmezdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…