Sevgilim için kredi çekicem

Bu borcu nasıl yaptın diyorum detaylarını anlatmıyo ama bu borç bu kadar değildi ödeyemediğim için arttı dedi, cok güven vermiyo açıkçası, ev kızı olsam bu kadar cabuk evlenmek isteyeceğini bile düşünmüyorum, çok ta güvenmiyorum açıkçası rahatına düşkün biri çalışmazsa ödemezse diye aklımdan geçiyo kendi halletsin öyle çıksın karşıma, açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo
göz göre göre hata yapıyorsunuz. bırakın şu aptal aşık tavırlarını lütfen. iki gün sonra borç size kaldığında ki şahsi fikrim kalacak o zaman aşkınız bi işe yaramayacak. bakın siz bile tam olarak güvenmiyorsunuz. açık ve net kandırmaya çalışıyor.

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
sorumsuz bir erkek bence.bu kadar borca girerken aklı nerdeymiş. bence kesinlikle kredi çekmeyin. başının çaresine baksın.

Bu borcu nasıl yaptın diyorum detaylarını anlatmıyo ama bu borç bu kadar değildi ödeyemediğim için arttı dedi, cok güven vermiyo açıkçası, ev kızı olsam bu kadar cabuk evlenmek isteyeceğini bile düşünmüyorum, çok ta güvenmiyorum açıkçası rahatına düşkün biri çalışmazsa ödemezse diye aklımdan geçiyo kendi halletsin öyle çıksın karşıma, açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo

Telefon faturasına varana kadar neden siz ödüyorsunuz?

Kadınlar olarak sevgililere kendimizi daha fakir gösterme kursları başlatılsın, bu nedir yaw? Hayır, normal yemeğe falan çıkarken de tek kuruş harcamadığını anlıyorum cümlenizden, yanınızda dolaştırmak için para harcamak gibi olmuş bu, sevgililik bana göre yerine göre kimin cebinde para varsa onun ödediği bir kurum, devamlı bir taraf ödüyorsa da adı başkalaşıyor.

arkadaşlar ne güveninden bahsediyorsunuz ya güven olursa çekilirmiş benim babamı amcam kazıkladı kaçtı gitti kardeşi diyorum bak kardeşi ablamı nişanlısı kredi çekti 6 ay kala düğüne 3 ay kala terk edildi ablamda babamda paşa paşa borç ödediler. para konusu olduğunda kimseye güvenmeyecesin ya bunu bilir bunu söylerim ayrıca adam ailesi ile bile görüşmüyor kim bilir neden bir işi yok br baltaya sap olamamış birde kredi çekerim diye yalan söylüyor çekemeyeceğini kendide biliyordur biri daha yazmış bu konuya borç yüzünden icralık olan birine hiç bir banka kredi vermez

Sakın çekme !! Kala kala sana mi kaldı kredi çekmek. .banka bana kredi vermiyor de,beni riskli görmüş de,anama vercem ,bacima vercem de ama ona kredi çekme. Dünyanın bin türlü hali var. Tefeci falan da hikaye ..çok duyduk bu lafları. .

Telefon faturasını neden siz ödediniz?
yahu bu adam daha kendi ihtiyaçlarını karşılayamazken 20 bini nasıl 3 ayda teslim edecekmiş size?
Ddolandırıcı olmadığından emin misiniz? Yyahut sizi kullanmadığından? Biraz elinizi cebinizden çekin bakalım ne olacak...

Sakin sakin sakin.... Ben evliyim esim kredi cek dese epey dusunurum.. Bak is arkadasimin basina geleni anlatayim ders olsun sana. Bosanmis bi adamla beraber bu kiz. Adamin nafaka borcu var bi de icrasi dolayisiyla maasinin 2/3u nerdeyse gidiyor. Kiz cok asik ailesinin butun karsi cikmalarina ragmen adami istiyor seviyor evlenme hayalleri kuruyor. Adam ya ailesini ya para durumunu bahane ederek seni mutlu edemem deyip evlenmekten kaciyor. Sonra bigun adam is kuracagim ve seninle evlenecegim cunku para kazanacagim diyor ama tabi adam kendi cekemiyor krediyi ve kiz bunun icin cekiyor. Adam zirnik odeyemiyor kiz da sun bizim icin cektim bi yerde deyip her ay kendi maasindan odemeyi yapiyor.. Simdi ne mi oldu adam isi de birakti kizi da birakti baska bi sehre tasindi kiz hicbi sekilde adama ulasamiyor. Kiz su anda bi ton borcla kalakaldi. Sakin cekme kredi falan.

bu çocuğun annesi babası akrabası yok mu? boşversene ya yazık parana..

Cok cok dogru karar.. inanin bi kendimi yerinize koyayim dedim.. hani param varsa inanin dusunmeden verirdim ben ama borç işi cok sakat.. krediyi bende yapamazdim gibime geliyor ki cok da uzun zamandir beraberiz.. dogru yaptiniz ya ama tefecilere filan da hic bulasmasin o en kotusu. Birde parayi siz mi teklif ettiniz o mu istedi kredi cekin diye

Krediyi ben teklif etmiştim o da halledicem en son çare seni düşünelim demişti en son çare ben kaldım ama babası bile acımıyosa benim acımam aptal gibi hissediyorum kendimi, annesi de kızmış ona benden para istediği için, bana çok çaresiz kaldım dedi ağladı bende dedim aylık ödemelerime yardım et diye, o da işe başlıcam hemen 3 ay sonra kredi çekip kapatıcam senin krediyi diyoda, ya ödemeyezse diye bir ihtimal var, beni çıkış yolu gibi görüyo sanki kurtar beni bu hayattan falan diyip duruyo

Sen zaten ailesi ile arası bozuk bu yaşa gelmiş dikiş tutturamamış birisi ile neden birliktesin. Ne zamandır işsiz bu adam? Bak borcuna bile sadık değil ödememiş. O kadar borcu varken ve daha bu borcu ödeyemezken ne ile evleneceksiniz? Sakın yapma öyle bir şey. Hem bakalım sana karşı davranışı değişecek mi.

Yok artık ne kadar güveniyorsunuz borcuna Sadık olsa kredi borcunu öderdi zaten genede siz bilirsiniz.

Sakin sakin sakin.... Ben evliyim esim kredi cek dese epey dusunurum.. Bak is arkadasimin basina geleni anlatayim ders olsun sana. Bosanmis bi adamla beraber bu kiz. Adamin nafaka borcu var bi de icrasi dolayisiyla maasinin 2/3u nerdeyse gidiyor. Kiz cok asik ailesinin butun karsi cikmalarina ragmen adami istiyor seviyor evlenme hayalleri kuruyor. Adam ya ailesini ya para durumunu bahane ederek seni mutlu edemem deyip evlenmekten kaciyor. Sonra bigun adam is kuracagim ve seninle evlenecegim cunku para kazanacagim diyor ama tabi adam kendi cekemiyor krediyi ve kiz bunun icin cekiyor. Adam zirnik odeyemiyor kiz da sun bizim icin cektim bi yerde deyip her ay kendi maasindan odemeyi yapiyor.. Simdi ne mi oldu adam isi de birakti kizi da birakti baska bi sehre tasindi kiz hicbi sekilde adama ulasamiyor. Kiz su anda bi ton borcla kalakaldi. Sakin cekme kredi falan.

Hadi ya :KK43:(( bu kadar örneğin lafın üzerine çekmicem ya gerekirse açıkça dicem bu kadar borcun altına giremicem kusura bakma diye, icrada ailesine gelecekmiş onlar düşünsün

Butun arkadaslarin yazdiklarina katiliyorum. Bu zamanda kimseye guven olmuyor maalesef. Ayrica bir durum daha var kimse deginmemis kimin ne kadar yasayacagi belli mi? Sevgiliniz her ne kadar guvenilir olsa bile, yarin bir gun olse o zaman napacaksiniz? Nasil odeyeceksiniz o borcu?

X