Sevgilim için kredi çekicem

Allahim sen evlatlarimiza akil fikir ver... Amin.... Ananiz babaniz istese , bin dereden su getirirsiniz cekmemek icin, sevgilide kimmis? Ne güvenceniz var? Ne zorunlulugunuz var? Borcu sizin icin mi yapti? Parayi sizmi yediniz? Ayrica simdiden para hesabini bilmeyip borca bürünüp ödeyemeyen biriyle gelecek düsünmeyin derim ben...:KK14:

Arkadaşım bi asker le çıktı
bu sene . Çocuk ta aynı edebiyatı yaptı çocuğa 10 bin TL çekti sonra 2 ay a ayrıldılar
kız aradı aradı çocuk tel lere çıkmıyor
en son utan a sıkıla parasini istedi
kıza ne dese beğenir sin
sende memursun seninle cinsel birliktelik yaşadım diye gider müdürüne anlatır seni rezil ederim calistigin kurumda . Bendeki resimlwrini intwrmette yayarim para filan unut dedi
yaa halbuki sadece opustuler
Waaayyy rezil utanmaz.iste bundan dolayi gecen bi konuda evlilikden once cinsel hayat psikolojik darbeden baska bisey vermiyo turk kadinina veya musluman kadinina gibi bi cumle yazdim arkadas kimsede saygi duyacak medeniyet olmadi.buda bir ornek genelde erkeklerin maksadi:kullanmak bukadar basit.canim uzuldum arkadasina

bi de bu kadar borcu olan ailesi bile yardımcı olmayan bi baltaya sap olamamış kk ya göre de dolandırıcı olma ihtimali yüksek olan bi adamla niye sevgilisin? geleceğin olur mu sence?

Kafan iyi mi senin ?? Sakın ama sakın cekmd.. daha kendine yetemiyorsun hic bulasma.
Adamon daha isi yok sana nasil yardimci olacakmis ev masraflarinda... olmazZZZ

Simdi guven varsa cekilir niye cekilmesin de bugunun yarini var, tut ki bi kavga ettiniz puff ayrildiniz ne olacak?o_O
Sevgiliyken parasal ortakliklar sakincali...

Bu borcu nasıl yaptın diyorum detaylarını anlatmıyo ama bu borç bu kadar değildi ödeyemediğim için arttı dedi, cok güven vermiyo açıkçası, ev kızı olsam bu kadar cabuk evlenmek isteyeceğini bile düşünmüyorum, çok ta güvenmiyorum açıkçası rahatına düşkün biri çalışmazsa ödemezse diye aklımdan geçiyo kendi halletsin öyle çıksın karşıma, açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo

Kendi kredi kartım için her ay 500 tl ödüyorum, bi bahane uydurucam mecburen yoksa dediğiniz gibi hayatımın hatasını yapmak istemiyorum bile bile
Öyle de böyle de ne dersen de yeter ki verme arkadaşım bak sakın ola ki yanarsın sonra..Şimdi böyle diyorsun ama sonra yelkenleri suya indirmeyesin sakın..Biz senin iyiliğin için söylüyoruz kimseye güven yok bu devirde..Az öncede yazdım şimdide söylüyorum bence tefeci muhabbetide yalan..Seni korkutmaya çalışıyor bu adam para vermen için..Sakın öyle bir hata yapma bak bu yazdıklarımız hep aklında olsun dikkat et kendine...

Nekadar zamandir tanisıyorsunuz buna bir cevap alabilirmiyim ? Ayrica atmis kafadan cunku 3500 tlsi varsa icra gelmeden pesinat olarak odeyip borcunu yapilandirir. Asla hemen icra gelmez.

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Odeyebilse o borcu oderdi. Sakin boyle bir riske girmeyin.

hepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum
Cok cok dogru karar.. inanin bi kendimi yerinize koyayim dedim.. hani param varsa inanin dusunmeden verirdim ben ama borç işi cok sakat.. krediyi bende yapamazdim gibime geliyor ki cok da uzun zamandir beraberiz.. dogru yaptiniz ya ama tefecilere filan da hic bulasmasin o en kotusu. Birde parayi siz mi teklif ettiniz o mu istedi kredi cekin diye

Arkadaşım bi asker le çıktı
bu sene . Çocuk ta aynı edebiyatı yaptı çocuğa 10 bin TL çekti sonra 2 ay a ayrıldılar
kız aradı aradı çocuk tel lere çıkmıyor
en son utan a sıkıla parasini istedi
kıza ne dese beğenir sin
sende memursun seninle cinsel birliktelik yaşadım diye gider müdürüne anlatır seni rezil ederim calistigin kurumda . Bendeki resimlwrini intwrmette yayarim para filan unut dedi
yaa halbuki sadece opustuler

her cinsellik yaşayanı atıyolar mı memurluktan

Son mesajini yeni okudum. Telefonbparasindan baska ne tur masrafi var size. Kusura bakma ama seni kullaniyor galiba

Bu borcu nasıl yaptın diyorum detaylarını anlatmıyo ama bu borç bu kadar değildi ödeyemediğim için arttı dedi, cok güven vermiyo açıkçası, ev kızı olsam bu kadar cabuk evlenmek isteyeceğini bile düşünmüyorum, çok ta güvenmiyorum açıkçası rahatına düşkün biri çalışmazsa ödemezse diye aklımdan geçiyo kendi halletsin öyle çıksın karşıma, açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo
.. yazasım yok. ................ yazacaklarımı yazasım yok. Kumar olmadığından emin misin? kesinlikle yok diyebilir misin? İnşallah çok incinmezsin.

Bu konuda KK üyeleri ne yapsın? Daha siz bu adamı tam anlamıyla tanımış, ona tam anlamıyla güvenmiş değilsiniz ki buraya "ya ödemezse" falan yazıyorsunuz. Bu kişi sizin sevgiliniz, bizim değil. Fikir danışmakla zaman kaybedeceğinize ilişkinizi ve hislerinizi gözden geçirin isterseniz. Faturasını dahi size ödeten bir adam hakkında insanların söyleyeceği şey elbette ki "çekme" olacaktır. Ama ortada da başlık ve konu içeriği arasında bir uyumsuzluk var. Başlık çekeceğini söylüyor ama içerik soru işareti dolu. Yüz verirseniz böyle olur.

Ayy arkadaslarin yazdigi ornekleri okuyunca boyle kaldim:KK57:
Aman konu sahibi bosver, dertsiz basina dert acma, iyi niyet para etmiyor bu devirde.

hepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum
Icralik olduysa banka kredisinden dolayi, borcu kapatana kadar ona kredi vermezler. Işe girip 1 ayda kredi cekemez. Adina evi arabasi yoksa neyden korkuyor? Zaten islemler baslamis.. inanmadim ben. Icra islemleri baslarsa ayrica banka ile gorusup taksitlendirme yapabilir. Su saatten sonra senin kredi cekmen sacma olur. Inandirici gelmedi icralik oldum demesi.

X