Sevgilim için kredi çekicem

memura kredi verdiklerini bilir. yemez. heleki batık biri iyi bilir.

o borcu nasıl yapmış. merak ettim

ya ben sevgilimin art arda gelen 2 trafik cezasını ödemiştim bundan 4 yıl önce. maddi durumu kötüydü çalışmıyordu o dönemler.ailesiyle arası bozuktu, cezayı öğrenirlerse daha kötü olcak diye düşünmeden parası neyse vermiştim.tam 4 gün sonra bir güzel terk edilmiştim :KK9:( durumları kötü diye benden para almasına gurur yapmış)
borç olarak alıyorum iş bulduğum gibi ödiycem demişti. üstelik ben de çalışmıyordum ailemden aldığım harçlıklardan telefonumu değiştirmek için biriktirmiştim. tabi ayrılınca yüzsüz değilim dedim parayı geri istemeyi düşünmedim bile.
hele ki sen 36 ay vadeden bahsediyosun. :KK57:
geri ödeyeceğine inanma derim:KK14:

durumumuz benziyor, böyle bişey daha başıma gelmişti memur olduğumu öğrenince yakınlık gösterip sevgili olup sonra şu kadar ödemem var para bulamıyorum diye acıtasyon yapıp 200 tl mi alıp vermeyen de oldu o zaman dersimi almalıydım ama iyi ki buraya konu açmışım yoksa inanın sabah koşa koşa gidip ilk iş çekecektim, ama yorumlarınızı okudukça aklım başıma geldi varsın yalnız kalayım ama hayatımı mahvedemicem 30 yaşındayım ama çok safım ya iki güzel söz duygu sömürüsüne kandım sanırım

Baksana bir bahanede soyleyeyim kredi kartin varsa duzensiz odemeler sonucu 5 yil kredi vermiyorlar..dersinki kredi kartimdaki duzensiz odemelerim yuzunden red cevabi aldim nette arastirirsa bunun dogru oldugunu ogrenir..

Sakınnnn en yakın arkadaşım nişanlısıyla ayrılınca borç üzerine kaldı ve adam hayatına devam etti kız 3 yıl borç ödedi

seninki sevgili değil dolandırıcı..sakın yapma..insanlar babasına dahi yapmadığını sevgiliye yapıyor..bu ne cesaret..bir şeyler uydurup hakkım yok dersiniz..sevgilide kim oluyor yaa...kendini fazla kaptırma..

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Bence kendine boyle bi kotuluk etme pisman olursun gitsin ailesi ceksin canim.fazla merhametden maraz dogar canim yapma okadar fedakarlik

Memur olduğum için belki bu kadar üzerime düştü, bakalım parayı alamayınca değişecek mi çok mu mağdur rolü yapıyo sana layık değilim falan diye, ama yarın mecburen banka onaylamadı dicem, yakama yapışıcak hali yok ya
Arkadaşım bi asker le çıktı
bu sene . Çocuk ta aynı edebiyatı yaptı çocuğa 10 bin TL çekti sonra 2 ay a ayrıldılar
kız aradı aradı çocuk tel lere çıkmıyor
en son utan a sıkıla parasini istedi
kıza ne dese beğenir sin
sende memursun seninle cinsel birliktelik yaşadım diye gider müdürüne anlatır seni rezil ederim calistigin kurumda . Bendeki resimlwrini intwrmette yayarim para filan unut dedi
yaa halbuki sadece opustuler

Dün yediği hurmaların bugün tırmalayacağını bilmeliydi.
Ne münasebet sizden böyle bir şey ttalep edebilir üstelik ailesinden bile edemezken?
Gerekirse icralık olmalı ama istememeli...

Bana hiç inandırıcı gelmedi sevgilinin durumu tefeciden alıcam diye seni korkutmuş bence..Açık konuşucam kusura bakma ama sakın olaki öyle bir aptallık yapayım deme..Şuraya yazıyorum asla ödemeyecek o parayı..Bikere erkek dediğin sevgilisinden paramı alır ya karısı olsan hadi neyse dicem iyi günde kötü günde birliktesin tamamda şimdi ne sıfatla alıyor senden para? O kadar borcu yaparken aklı nerdeymiş..Annesi babası yada bir akrabası kim varsa onlardan yardım istesin..İcrada giderse gitsin sanane yani..Tefeci olayı kesinlikle yalan benden söylemesi..Seni korkutup para almaya çalışıyor bence...

Sakın ama sakın yapma arkadaşım 10bintl çekti sevgilisi 2ay sonra oduycem demişti ayrıldılar aradan 1yil geçti ve daha ödemedi sonra gitti başkasıyla da sözlendi.yasanmiş bi durum bu zaten bunu isteyen sevgiliden bir halt olmaz o zamanda onu uyarmıştım şimdi binpişman...kendi kararın ama aklında bulunsun

Kendi kredi kartım için her ay 500 tl ödüyorum, bi bahane uydurucam mecburen yoksa dediğiniz gibi hayatımın hatasını yapmak istemiyorum bile bile

durumumuz benziyor, böyle bişey daha başıma gelmişti memur olduğumu öğrenince yakınlık gösterip sevgili olup sonra şu kadar ödemem var para bulamıyorum diye acıtasyon yapıp 200 tl mi alıp vermeyen de oldu o zaman dersimi almalıydım ama iyi ki buraya konu açmışım yoksa inanın sabah koşa koşa gidip ilk iş çekecektim, ama yorumlarınızı okudukça aklım başıma geldi varsın yalnız kalayım ama hayatımı mahvedemicem 30 yaşındayım ama çok safım ya iki güzel söz duygu sömürüsüne kandım sanırım
Ya akıllı ol biraz
hem görmüş olursun sana karşı samimi mi değil mi samimi ise kredi cekme sen bile aynen devam eder

Bu tamamen sizin arasındaki güven meselesi. Ama henüz sevgilisiniz, aileler arası bir söz nişan da olmamış. Bence böyle büyük bir yükün altına gireceğiniz bir bağ yok aranızda. Çekmemeniz gerekir. Böyle hikayelerin mutlu sonla bittiğini duymadım ben pek. Ailenizden gizli iş yapınca bir sorun olursa destek de alamazsınız. İlişkilerde böyle büyük tavizler vermek de ilişkileri sağlıklı etkilemiyor bozuluyor. Sizi dolandırıyor ihtimali de yok değil. Kendi borcunun sorumluluğunu kendisi almalı. Hem çalışmıyor hem de kaybedecek malvarlığı yoksa çok büyük bir risk altında değil anlaşılan. Yapılandırma yapılabilir. Yapılandırma yapmak için ödediği parayı sonradan iade de alabiliyor. Banka değil de başka yere borçluysa haczi erteleyecek kadar bir ödeme yapsın yeter. Bana hikayesi pek gerçekçi gelmedi. Kendi borca girerken sorumluluğunu da kendisi almış demektir. Aranızda resmi bir bağ olsa hayat müşterektir diyebiliriz. Güvenmesi zor. Cekmeyin çekmek gibi sonradan çok üzüleceğiniz doğru olmayan bir karar vereceksiniz de o çeksin siz kefil olun ki borç ondan tahsil edilsin, tahsil edilmezse sizden alınırsa ona rücu ederek ondan geri alma hakkınız olur. Bana sorarsanız ailemden gizli iş yapamam deyin ve yapmayın. Ben henüz daha sevgilisini sömürüp evleneni duymadım görmedim. Başınızı yakmayın. Bunun için de bırakırsa gerçek yüzünü görmüş olursunuz.

Son düzenleme:
X