Sevgilim için kredi çekicem

Yürek mi yedin arkadaşım sen?
Kredi çekersen de borcun tamamını çekme bir miktar ödeme yapabileceği kadar kredi çek en azından. Hacizi erteleyecek kadar ödeme yapsın.

Ayrıca sırf meraktan soruyorum ne kadardır birliktesiniz?

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım

Bilemiyorum, bir de yarın bankaya aynısını söyleyin, seviyorsanız verirsiniz bu parayı diye, ne diyeceklerini merak ediyorum, güvenliğin çağrılmasıyla sıyırırsınız inş.

uğraştım olmadı onaylanmadı dicem başka çarem yok, zamanında ödeyemediği için faizden artmış bana da ödemeyebilir, çekemedim diye de benden ayrılacaksa kendi bilir zaten hiç doğru düzgün biri bulmuyo beni :KK43:

Çek ama yarında sevgilim beni soydu kacti diye konu açma . Millet 20 yillik esine bu kadar guvenmiyor, sen nasil 2 yillik(söz gelimi) sevgiline bu kadar cok guvenebiliyorsun ?

kredi çektin. odeyemediniz. ne olacak biliyor musun. banka iş yerine icra için başvuracak. 657 de borcuna sadık kalmaman nedeniyle hakkinda soruşturma açılacak. hadi kınama uyarma aldın. Tüm iş arkadaşların ve ailen duyacak. gitti tüm imajın.

yapma. ailesinden alsin.

çok seviyo olabilirsin ona çok yardımcı olmak istiyo olabilirsin ama böyle bişey için ?? doluyken bence hiç çekme kkb (kredi notum) düşük vermediler de ztn bunu notu senden başka kimse öğrenemez.

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
çok merak ettim 20.000 borcu nasıl yapmış iş mi kurmuş batırmış araba mı almış çaldırmış..yani düzgün bi insan iş garantisi yokken bu kadar borç yapıpda elin kızından medet ummaz..ya ayrılırsanız ne olacak..öde babam öde..

o da aklıma geliyo parayı alıp kaçar mı diye, olmazsa yarın bankada sorun cıktı vermiyolar kredi dicem
böyle bi davranış işi daha çıkmaza sokar çirkinleştirir..açık bi şekilde ailenizin izin vermediğini sizin de onları çigneyemeyeceginizi söyleyin..iş bulun yardımcı olun ama asla elin adamının yükünü sırtınıza almayın..
ve sevgiliginizide sınamış olursunuz hayır dediğinizde alacağı tavırdan...

uğraştım olmadı onaylanmadı dicem başka çarem yok, zamanında ödeyemediği için faizden artmış bana da ödemeyebilir, çekemedim diye de benden ayrılacaksa kendi bilir zaten hiç doğru düzgün biri bulmuyo beni :KK43:
isabet olur erkek milletine güven olmaz yüzde yüz san ödeticek o parayı sakın yapma.

Memur olduğum için belki bu kadar üzerime düştü, bakalım parayı alamayınca değişecek mi çok mu mağdur rolü yapıyo sana layık değilim falan diye, ama yarın mecburen banka onaylamadı dicem, yakama yapışıcak hali yok ya

hepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum
aferin aklın yolu bir.sevmek yeterli değildir bahsettiğin mebla yüksek gelirse gelsin icra

ya ben sevgilimin art arda gelen 2 trafik cezasını ödemiştim bundan 4 yıl önce. maddi durumu kötüydü çalışmıyordu o dönemler.ailesiyle arası bozuktu, cezayı öğrenirlerse daha kötü olcak diye düşünmeden parası neyse vermiştim.tam 4 gün sonra bir güzel terk edilmiştim :KK9:( durumları kötü diye benden para almasına gurur yapmış)
borç olarak alıyorum iş bulduğum gibi ödiycem demişti. üstelik ben de çalışmıyordum ailemden aldığım harçlıklardan telefonumu değiştirmek için biriktirmiştim. tabi ayrılınca yüzsüz değilim dedim parayı geri istemeyi düşünmedim bile.
hele ki sen 36 ay vadeden bahsediyosun. :KK57:
geri ödeyeceğine inanma derim:KK14:

Kredi notum düşük olduğu için vermediler dersin olur biter.

Insan kocasina guvenmiyor sen sevgilinemi kredi cekiceksin ustelik isi bile yok o parayi alir seni terk eder ustune borcu odersen suanki uzuntunun yuz mislini hisedersin haberin olsun..icralik olsun bir erkek sevgilisinden kredi istemek yerine icralik olmayi tercih etmeli bence..seni zor durumda birakarak zaten dogru erkek olmadigini gostermis..

Sakin yapma. Hem kredi cekmedin diye senden ayrilirsa gercek yuzunu gormus olursun ve hayirlisi olmus olur senin icin. Benim calistigim okulda bi bayan ev alirken esine kefil bile olmamis kredi çekilirken. Sen ne diye daha el olan biri icin kredi cekeceksin. Hatta sebep olarakta dogrusunu soyle
Anneme danismak zorundaydim bu basit bisey degil de. Annem izin vermedi de. Hic bisey diyemez

risk bu'dur. bu nasıl bi cesarettir hayran kalmamak elde değil. sonra sevgilim beni dolandırdı vs vs. haberlere konu oluyorsunuz. az uyanık olun.

Delimisin sen. Benim enistenin yegenide oyle 15 bin cekti sonra ne arayan ne soran. Ne cesaret yapabiliyorsunuz. Asla ama asla cekme. Yalan at sicilim bozukmus onaylanmadi de. O bir yerden ogrenemez merak etme. Suan o parayi odeyemeyen. 3 ay sonra hemde toplu nasil odeyecek kanma boyle seylere. Insan kocasina bile kredi cekerken on kez dusunuyor. Bu cocuk senin sadece sevgilin.

X