- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
çok merak ettim 20.000 borcu nasıl yapmış iş mi kurmuş batırmış araba mı almış çaldırmış..yani düzgün bi insan iş garantisi yokken bu kadar borç yapıpda elin kızından medet ummaz..ya ayrılırsanız ne olacak..öde babam öde..ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
böyle bi davranış işi daha çıkmaza sokar çirkinleştirir..açık bi şekilde ailenizin izin vermediğini sizin de onları çigneyemeyeceginizi söyleyin..iş bulun yardımcı olun ama asla elin adamının yükünü sırtınıza almayın..o da aklıma geliyo parayı alıp kaçar mı diye, olmazsa yarın bankada sorun cıktı vermiyolar kredi dicem
isabet olur erkek milletine güven olmaz yüzde yüz san ödeticek o parayı sakın yapma.uğraştım olmadı onaylanmadı dicem başka çarem yok, zamanında ödeyemediği için faizden artmış bana da ödemeyebilir, çekemedim diye de benden ayrılacaksa kendi bilir zaten hiç doğru düzgün biri bulmuyo beni
aferin aklın yolu bir.sevmek yeterli değildir bahsettiğin mebla yüksek gelirse gelsin icrahepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum
Kredi notum düşük olduğu için vermediler dersin olur biter.uğraştım olmadı onaylanmadı dicem başka çarem yok, zamanında ödeyemediği için faizden artmış bana da ödemeyebilir, çekemedim diye de benden ayrılacaksa kendi bilir zaten hiç doğru düzgün biri bulmuyo beni