Sevgilim için kredi çekicem

Benim kanka nisanlisiyla ev esyalarini alabilmek icin kredi cekip esya aldiydi.esyalar cocuk da duruyodu..bunlar ayrildilar..cocuk da gIcIklik olsun die esyalari vermedi...kIz kullanmadigi esyalarin parasini odemekle kaldi...yani saftriklige gerek yok...

Bu adamın anası babası dezze oğlu yok mu da size düştü kredi çekmek?

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım

eğer çok zor durumdaysa ailesiyle arasının bozuk olmasını bir kenara bırakıp ailesine söylesin, elin kızından para isteyeceğine ailesinden istesin

Ya cekememeniz mümkün degil mi ya misal bankaya gitseniz de ordakiler de size borclarinizdan oturu veremeyiz demiş olsa..

Memursun sakin yapma.sevgilin kimseden bulamadiysa borcu neden yapmis..annesi babasi dayisi yokmu bu kisinin.tek amaci memuriyetinden faydalanmak.sakin cekme..pisman olursun..kocan degil kardesin degil..ne cesaret..aklindan zorunmu var senin

Ek olarak:
Hem işsiz hem de kredi borcu var o para harcarken sonucunu düşünmediyse neden tasası sana düşüyor ki? Boşver kendi düşünsün hem memur olman da "bu kız nasılsa memur kredi çektiririm" diye rahat davranıyor bile olabilir insanoğlu sonuçta içini bilemeyiz

Sevgilinle ilgili hiç detay vermemişsin ama ben de acayip güvensiz bir his oluştu garip

o da aklıma geliyo parayı alıp kaçar mı diye, olmazsa yarın bankada sorun cıktı vermiyolar kredi dicem

bunun yerine dürüst şekilde söyleyin. Yalan söylerseniz hiç hoş olmaz.

kesinlikle çekme. illa çekilecekse vadesi gelen taksidi ödeyecek kadar çek, sevgilinden de yazılı borç ikrarı senedi al.

bu arkadaşa katılıyorum. yazılı bir senet alabilirsin.

Bak canım kredi kartıi kredi çekmek yüzünden mimlenmiş birisine hiç bir banka kredi vermez. 5 yıl geçmesi lazım ki ona rağmen vermeyen bankalar var. Sakın sakın öyle bir şey yapma. Biz burada eşi için kredi çekene bile aman sakın ha diyoruz. Ne alaka ya hu ailesi bulsun parayı. Onaylanmadı falan de.

bu çocuğun anası babası kardeşi yok mu bacım sana mı kaldı el oğluna kredi çekmek ... parayı alıp ayrılırsa ne olacak ispat edebilecek misin parayı ona verdiğini ... yapma sakın

hepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum

En yakın arkadaşım yaptı bu hatayı
Adam terk etti gitti kız yıllarca borcunu ödedi bide o sürede işten çıkartıldı aylarca sefil oldu garibim...
Yapma etme çekme kredi kimse için derim ben en yakın arkadaşım çok çekti bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…