Sevgilim için kredi çekicem

biliyormusun ılk sayfayı okudum demekki çocuk cok sevıyokı kızda guvenıyo dedım .ama aradaki sayfaları okumadım su sayfayı okudum 50. sayfa cekmedım dıyıp ayrılmış olmanıza cok sevindim.çünkü adam gibi adam olan size derdini anlatır evet sıkışık olduğunu söyler ama siz askım ben para bırıktırmıstım yada ben kredı cekeyım dedıgınızde size ne der biliyomusunuz aşkım hayır duymamış olayım kendımı kötü hissettim bu benım borcum senle harcamadık fılan.sonuçta bu adam hasta degıl amelıyat parası fılan degıl yanı .hadı hepsını gectım siz kredi cekmeyı bırakınca nasıl ayrılmanıza göz yumdu.demek paara ıcın yanınızdaymış belkı cekınce bır ay sonrada bahane bulcak ayrılcaktı.olan size olucaktı.inşallah kendınız gibi iyi niyetli biriyle evlenirsiniz.

Sakın yapma derim Benim sevgilimde tam 400 tl lik faturasını ödetti 1 senedir hala ödemedi Birde etrafına parası varmış gibi hava civa yapıyor.Bende acıdım güvendim , onun arkasında olduğumu hissetsin diye yaptım ama sonuç fıs çıktı.Sonra kredi kartı çıkar bana kıyafet al demeye başladı.Şimdilerde bir kaç aydır otoritemi koydum para felan istemiyor benden terbiyesiz.

Siz konu sahibine çok güzel akıl vermişsiniz, haklısınız da ama bence sizde o akıldan kendiniz için yararlanin

Allahim bide evlilik dusunuyormus neresiyle acaba...zugurtluk suc degilde boyle uyanik dolandirici tipler yokmu yermisin yemezmisin kizilcik sopasiyla....dugunude g....tuyle yapardi artik ...

Asla çekmemelisin. ilişkiniizn boyutuna bakılırsa güvenmiyorsun da. bu nedenle asla yapma.

inşallah cekmemişsinizdir benim tanıdıgım 90 bin çekti ve adam ortandan kayboldu

siz o erkekle umarım sadece gönül eğlendireceksiniz .Evlenmek gibi bir düşünceniz olamaz dimi .
Bu erkeklerin anneleri bunları nasıl yetiştiriyor ?Hiç şeref namus haya kavramları yok mu acaba? Bana kredi kartı çıkart ne demek yahu?

dün aklıma geldi bu konu birileri hortlatmış iyi olmuş
gelsede son durumu söylese

52 sayfayı okuyup hala gidip çekerseniz yuhh yani size ! Ne kadar seversem seveyim asla gidip çekmem yani.

duygular bedene hakim olunca akıl mantık tatile çıkarmış sizinki erken dönmüş tatilden sevindim

çok sevindim buradaki bayanları dinlediğine, konunu takip ediyordum
gördün mü bak "adam" dediğini...
bazen seviyorum buradaki kadın dayanışmasını böyle sonuçlanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…