- 4 Aralık 2014
- 303
- 135
Siz konu sahibine çok güzel akıl vermişsiniz, haklısınız da ama bence sizde o akıldan kendiniz için yararlaninSakın yapma derim Benim sevgilimde tam 400 tl lik faturasını ödetti 1 senedir hala ödemedi Birde etrafına parası varmış gibi hava civa yapıyor.Bende acıdım güvendim , onun arkasında olduğumu hissetsin diye yaptım ama sonuç fıs çıktı.Sonra kredi kartı çıkar bana kıyafet al demeye başladı.Şimdilerde bir kaç aydır otoritemi koydum para felan istemiyor benden terbiyesiz.
evet artık akıllandım sanırım :)Siz konu sahibine çok güzel akıl vermişsiniz, haklısınız da ama bence sizde o akıldan kendiniz için yararlanin
evet artık akıllandım sanırım :)
Allahim bide evlilik dusunuyormus neresiyle acaba...zugurtluk suc degilde boyle uyanik dolandirici tipler yokmu yermisin yemezmisin kizilcik sopasiyla....dugunude g....tuyle yapardi artik ...hepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum
inşallah cekmemişsinizdir benim tanıdıgım 90 bin çekti ve adam ortandan kayboldumerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
siz o erkekle umarım sadece gönül eğlendireceksiniz .Evlenmek gibi bir düşünceniz olamaz dimi .Sakın yapma derim Benim sevgilimde tam 400 tl lik faturasını ödetti 1 senedir hala ödemedi Birde etrafına parası varmış gibi hava civa yapıyor.Bende acıdım güvendim , onun arkasında olduğumu hissetsin diye yaptım ama sonuç fıs çıktı.Sonra kredi kartı çıkar bana kıyafet al demeye başladı.Şimdilerde bir kaç aydır otoritemi koydum para felan istemiyor benden terbiyesiz.
Merak edenler için söylüyorum çekmedim, iyi ki buraya konu açmışım yoksa hayatımın hatasını yapacaktım o kişiyle aramız kredi çekmedim diye bozuldu ve ayrıldık beni resmen maaşım için kullanacakmış ortaya çıktı.