Sevgilim için kredi çekicem

İyice paranoyak yaptı burası beni. Acaba diyorum konu sahtemi. İnanmak istemiyorum bu yaşa gelmiş birinin bu kadar saf olup 3 aylık sevgilisine kredi çekeceğine. Neymiş buradakiler gözünü açmış. Birdenbire buraya yazmaya karar vermiş. Bence ya abartıyorsunuz yada tamamen uyduruyorsunuz.
Bende konunun fake olduğunu düşünüyorum. :KK8:
3 aylık sevgilisine kim kredi çekmeyi düşünürki yahu?
Ben babama güvenip çekemedim. Hoş daha sonra 5bin tl çektim onu bile ödemedi :-)
Kaldıki sevgili yani eş bile değil... :63:

Ben ev kredisi çektim, bedelli için de çekiyordum da vermediler:KK76:

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum

ya ask senin gozunu kor etmis yada aklini kacirmis olmalisin hayatimm :KK20: Asla babana bile guvenip oyle kredi falan cekmemelisin. 3 aylik sevgilide neyin nesi. Hemde 20.000 tl lik borcunu bile odeyemeyen isi olmayan bi adamla nasil gelecek hayali kurabiliyorsun ? Tabiki hersey para değil ama yani erkekliğin bi gururu olur sen teklif etsen bile boyle biseyi kabul etmemesi lazimm. Ailesi yokmu bu adamin yahu? Boyle kahramanliklar yapma derim. Hele ailenden habersiz asla yapma. Gün gelir onu icradan kurtarayim derken sen dusersin o duruma. Ailemle konustum asla onaylamadilar falan filan de cik bu isten. İlerde bigun evlendiğinizde bile o kredi cekse kefil falan olayim deme ben ne evlilikler gordum bu banka borc islerinden rezil kepaze oldular evlilikleride bitti yani.. Aman diyim canim iyi dusun tasinn.:KK12:

İnsanlar nasıl bu kadar kör olabilir anlayamıyorum...
Adam ayak üstü dolandıracak farkında değil konu sahibi..

Konu fake değil ben bu forumun uzun süredir kullanıcısıyım, kafama takılmış ki size sormak istedim ve gerçekten ertesi sabah maaş aldığım bankaya gidip çekecektim çünkü o ruh hali içine girmiştim onu seviyordum ve sürekli bu sorunla uğraşıyorduk son çare bunu yapacaktık, buraya ilk kez konu açan ya da yeni hesap değilim sormak istedim burda herkes her sorunu için yazıyo ben de bi yazayım akıl danışayım dedim, yaşım 30 ama hayat tecrübem cok yok kendi halinde yaşayan biriyim kandırılmaya müsaitmişim ki bunu farkeden hemen kullanmaya kalkıyo, sonuç olarak kredi çekmedim aramız bozuldu sadece dün görüştüm ve emin oldum beni kandırdığına ,evet tamamen bitti hepinize teşekkür ederim, yaşanmış örnekleri okudukça bu kadar çok olması beni çok korkuttu bu kadar safmışım demek ki inanın. Ama konuya fake demeyi lütfen bırakın benim gibi bu hataya tuzağa düşecekler varsa okuyup onlarda kurtulsun.

Son düzenleme:
bende çekmiştim vallaha aşk bazen neler yaptırıyor sonra arabamı satmak zorunda kalmıştım :KK43:

Verme kardeşim verme,verirsen hem parandan olursun,hem de sevgilinden.ama vermezsen en fazla sadece sevgilinden olursun,tercih senin.

Konu fake değil ben bu forumun uzun süredir kullanıcısıyım, kafama takılmış ki size sormak istedim ve gerçekten ertesi sabah maaş aldığım bankaya gidip çekecektim çünkü o ruh hali içine girmiştim onu seviyordum ve sürekli bu sorunla uğraşıyorduk son çare bunu yapacaktık, buraya ilk kez konu açan ya da yeni hesap değilim sormak istedim burda herkes her sorunu için yazıyo ben de bi yazayım akıl danışayım dedim, yaşım 30 ama hayat tecrübem cok yok kendi halinde yaşayan biriyim kandırılmaya müsaitmişim ki bunu farkeden hemen kullanmaya kalkıyo, sonuç olarak kredi çekmedim aramız bozuldu sadece dün görüştüm ve emin oldum beni kandırdığına ,evet tamamen bitti hepinize teşekkür ederim, yaşanmış örnekleri okudukça bu kadar çok olması beni çok korkuttu bu kadar safmışım demek ki inanın. Ama konuya fake demeyi lütfen bırakın benim gibi bu hataya tuzağa düşecekler varsa okuyup onlarda kurtulsun.

İnsanlar bazen iyi niyetlerinin bedelini çok ağır ödeyerek tanırlar karşılarındaki insanı. Siz çok ucuz atlattınız. Umarım eski erkek arkadaşınız da şansını bir daha deneyip sizi rahatsız etmez.

Tekrar geçmiş olsun.

iyiki buraya yazmıssın ozaman hayatın kurtulmus baksana gidip cekecekmissin belki de hayatın maffolcaktı piskolojin bozulcaktı cok üzülcektin iyiki bu yanlıstan cabuk döndün ayrılmana da cok sevindim kendini kurtarmıssın böyle erkekler cok piyasada bunu iş edinenler cok bu yanlıstan dönmeme kendini kurtarmana cok sevindim.düsünsene adam ortadan kaybolsaydı 3 sene borc ödeyecektin ve belki evleneceğin adamla tanıscaktın ne cevap vercektin eski sevgilimin kredi bırcunu ödüyorum mu diyecektin belki de iliskin baslamadan bitcekti evlilik hayallerini 3 yıl rafa kaldırcaktın cok cok iyi olmus insallah bundan sonra karsına düzgün insanlar cıkar

erkek adam sevgilisinin kredi çekmesinemi kalmış...Arkadaşım kkyı bilip konu açabildiğine göre ,burdaki konularıda bir okusan diyorum.Sevgiliyken kredi çektiren adam,evlenince evde oturup kendine baktırır.Benden demesi

bizm bi arkadaş bu yöntemle 30.000tl kandırıldı ve ailesine diyemedi devlette memur ama boşbaşa maaşı kesiliyor

ve en acı yönü adam evli çocuklu çıktı sonradan

İyice paranoyak yaptı burası beni. Acaba diyorum konu sahtemi. İnanmak istemiyorum bu yaşa gelmiş birinin bu kadar saf olup 3 aylık sevgilisine kredi çekeceğine. Neymiş buradakiler gözünü açmış. Birdenbire buraya yazmaya karar vermiş. Bence ya abartıyorsunuz yada tamamen uyduruyorsunuz.

Canı sıkılmış arkadasın aklınca burdakilerle eğleniyo:) insan kocası içi bile kredi cekmiyo sevgiliye kredi çekmeyi düşünmek için aklının yitik olması lazım ..Aman büyük konuşmayayım allah korusun basıma gelebilir ama memur bir bayan bu kadar saf olamazki?
ben inanıyorum çünkü 35 yaşına merdiven dayamış bir arkadaşım beni sevgilisi için çekti kredi hem de yüklü miktar.. adam bunu iş kurunca evleniris diye kandırdı resmen. sonra o bu şu diye bahanelerle kızı oyaladı şimdi de ortadan kayboldu, şimdi kız maaşının çoğunu krediye veriyor.. :KK43:

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Çekme tatlım bak bu erkeklere güven olmaz zaten sen şimdi aşıksın hiç bişeyi gözün Görmez akıllı ol bak memurmuşsun. O 20000 tl borcu ne ara yapmış az uz bir rakam değil kimsede ona para vermiyorsa bilki Güvenilir biri değil sakın Çekme bak .burda ki Yorumları da dikkate al.sana gider yapar paranı ödeyeceği ne malüm piyasa dolandırıcı dolu.balının çaresine baksın babam için kredi çekmem lazım de ailemin ihtiyacı var de de yalan söyle sıyrıl.

ben inanıyorum çünkü 35 yaşına merdiven dayamış bir arkadaşım beni sevgilisi için çekti kredi hem de yüklü miktar.. adam bunu iş kurunca evleniris diye kandırdı resmen. sonra o bu şu diye bahanelerle kızı oyaladı şimdi de ortadan kayboldu, şimdi kız maaşının çoğunu krediye veriyor.. :KK43:

Ciddimisin? büyük konuşmamak gerekiyor zaten insan bazen aklını kaybedebılıyormus..

Ciddimisin? büyük konuşmamak gerekiyor zaten insan bazen aklını kaybedebılıyormus..
İnan bana cok ciddiyim :KK43: ilk duydugumda ben de inanamadim nasil guvenir dedim ki esim gecen sene benden kredi cekmemi istedi ama banka vermedi kredi notum dusuk diye nasil sevindim anlatamam.. Bi kiz nasil bu kadar saf davranabilir aklim almadi hele rakami duyunca dudagim ucukladi eger abartilmiyorsa 40 bin liradan bahsediliyor.. Olayi kizin kendisinden ogrendim ancak rakam kizin konusmalarindan sagdan soldan kulagimiza gelenlerden bizim yaptigimiz cikarim

X