Sevgilim için kredi çekicem

Konu sahibi bu konuya kaç kez cevap yazdim birşeyler sordum cevap vermediniz istediğinize hemen cevap veriyorsunuZ. Neden hala gorusuyorsunuz diye sordum bir kaç saat öncede onada cevap yok. Adam sizi dolandirmaya kalkiyor apacik hala aradim öyle dedi boyle dedi diyorsun aklin hala onda bilemedim sizde uslanmazsiniz gibi geldi bana baltayi tasa vurmadan.

ilk defa aynı konuya 4.yorumu yapıyorum.görüsme bu adamla aramaaa sorma hayatından cıkarrrrr.bak basına bela olur yorumlarda insanlar neler yazmıs baslarına neler gelmis okumadın mı lütfen kurtul bu asalak adamdan yoksa daha basına cok bela olur bu neler yapar daha tehditle siddetle zorla alır parayı herseyi yapar böylesi bak insanların basına bunların hepsi gelmis bukadar sey yazıldı hala iğrenmedin mi adamdan hatta galiba soğumadın bile 500 yorum oldu

Konu sahibi bu konuya kaç kez cevap yazdim birşeyler sordum cevap vermediniz istediğinize hemen cevap veriyorsunuZ. Neden hala gorusuyorsunuz diye sordum bir kaç saat öncede onada cevap yok. Adam sizi dolandirmaya kalkiyor apacik hala aradim öyle dedi boyle dedi diyorsun aklin hala onda bilemedim sizde uslanmazsiniz gibi geldi bana baltayi tasa vurmadan.

Beni nasıl kandıracağını sonucun ne olacağını merak ettiğim için görüştüm telefonda, ilişki olarak bitti, çünkü bişeyler hissediyodum kalbim gururum her şeyim kırıldı bu şekilde kullanılacak bir kız konumunda olmak çok kötü, bundan sonra kime nasıl güvenicem bilmiyorum, görüşme ilişki anlamında değil sadece gidişatı merak ettiğim içindi yoksa devam etmek istediğim için değil

ilk defa aynı konuya 4.yorumu yapıyorum.görüsme bu adamla aramaaa sorma hayatından cıkarrrrr.bak basına bela olur yorumlarda insanlar neler yazmıs baslarına neler gelmis okumadın mı lütfen kurtul bu asalak adamdan yoksa daha basına cok bela olur bu neler yapar daha tehditle siddetle zorla alır parayı herseyi yapar böylesi bak insanların basına bunların hepsi gelmis bukadar sey yazıldı hala iğrenmedin mi adamdan hatta galiba soğumadın bile 500 yorum oldu
Aynen kızlar vallahi kendimi yordüm ona üzülüyorum ben..
Belliki çekecek . Çeksin de adam bunu bi dolandırsin da rahatlaSin..

asla asla asla... sakın çekme...

malım seni vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi demiş büyüklerimiz... bence asla kalkışma böyle bir işe...

geçmiş olsun.
ailenizin dışında güvenip de kimseyle para hesabına girmeyin. çıkarcı insanlar çok, karşısındakini nasıl kazıklayacak onun hesabında.
neyse siz dersinizi aldınız, büyük bir badire atlattınız. yarın sadaka verin.

ayy evet ya yırtındık resmen 500 yorum oldu herkes ne diller döktü ama yok yani hala söyle dedi böyle dedi diyor konu sahibi bukadar yoruma hala soğumadı demek
Bukadar yorum yaptık evet ama ben hala konu sahibinin adamdan soğuduğunu düşünmüyorum nedense..Hala muhattap olup konuşuyor,iş bul borcunu kapat diyor..Aşkın gözü kör anladıkta bukadarda kör olunmaz ki ya..Farklı şehirlerde yaşıyorlar 3 aydır sevgili ve ona kredi çekip para vermeyi düşünüyordu..Adamın amacı belli,para almak için kandırmış resmen konu sahibi hala net olarak konuşup ilişkisini bitirmemiş..Konunun sahte olduğunu bile düşündüm artık yani..

Sonucunuzun boyle olacagi belliydi adam canın sağolsun aşkım tamam deyip konuyu kapatsaydı içimiz fesat derdim ama sonuç herkesin tahmin ettiği gibi istediğini alamayinca gerçek yüzünü göstermiş allahin sevgili kuluymuşsunuz bu adamla birde evlendiğinizi düşünün artik siz çalışırdınız o yerdi

İyice paranoyak yaptı burası beni. Acaba diyorum konu sahtemi. İnanmak istemiyorum bu yaşa gelmiş birinin bu kadar saf olup 3 aylık sevgilisine kredi çekeceğine. Neymiş buradakiler gözünü açmış. Birdenbire buraya yazmaya karar vermiş. Bence ya abartıyorsunuz yada tamamen uyduruyorsunuz.

İyice paranoyak yaptı burası beni. Acaba diyorum konu sahtemi. İnanmak istemiyorum bu yaşa gelmiş birinin bu kadar saf olup 3 aylık sevgilisine kredi çekeceğine. Neymiş buradakiler gözünü açmış. Birdenbire buraya yazmaya karar vermiş. Bence ya abartıyorsunuz yada tamamen uyduruyorsunuz.

Canı sıkılmış arkadasın aklınca burdakilerle eğleniyo:) insan kocası içi bile kredi cekmiyo sevgiliye kredi çekmeyi düşünmek için aklının yitik olması lazım ..Aman büyük konuşmayayım allah korusun basıma gelebilir ama memur bir bayan bu kadar saf olamazki?

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum

icaryı durdurmak için borcun asgarisini ödeyebilirsiniz. kredi çekmeye gerek yok.kınuşularak herşey halledilir.

Valla bu konu fake mi değil mi bilemem ama umarım fakedir. Yoksa annemle babama kin güdeceğim :) Annem babam dediğim insanlar (ki kendileri benim canım ciğerimdir, çok severim) bana 2 yıl önce 10 bin tl kredi çekmediler. Kavga kıyamet Allaahhh ev çarşamba pazarına dönmüştü. Buradan anne ve baba size sesleniyorum. Şuncaacık evladınızın günahı ne idi ? Sorarım size ? Hı ?

Son düzenleme:
Valla bu konu fake mi değil mi bilemem ama umarım fakedir. Yoksa annemle babama kin güdeceğim :) Annem babam dediğim insanlar (ki kendileri benim canım ciğerimdir, çok severim) bana 2 yıl önce 10 bin tl kredi çekmediler. Kavga kıyamet Allaahhh ev çarşamba pazarına dönmüştü. Buradan anne ve baba size sesleniyorum. Şuncaacık evladınızın günahı ne idi ? Sorarım size ? Hı ?
Benim babam da cekmedi :KK14:

Benim babam daha benden kredi istiyor çekmiyorum :/
Sevgiliye yardım edilir de öyle banka borcuna vs girmezdim iş sağlık olmadıkça

X